26

Хелзинския комитет

преди 4 месеца

До да ви светна: Ще предложим всеки мигрант да се настанява в обзаведено жилище в което вече има настанена украйнка. И те да плащат символичен наем на собственика. След като на двоиката им се роди дете, то те трябва да имат възможност да закупят жилището по цена на данъчната оценка и собсвеника няма да има право да променя цената. Така ще решим демографския проблем на България!

25

Анонимен

преди 4 месеца

А цените на салама - нагоре или надолу :)))

24

Анонимен

преди 4 месеца

Цените ще започнат да падат, когато по Света изчезнат инфлацията и бюджетния дефицит!

23

да ви светна

преди 4 месеца

Спомняте ли си за идеята на сегашния софийски градоначалник да накара собственици на необитавани имоти предназначени за жилищни нужди да сключат задължителни договори с общината за отдаване под наем от общината! Сега свържете тази новина с това, че Европа ще ни върне 100 000 мигранта и Хелзинския комитет ще иска да ги настаните в обитаеми жилища, а не в концлагери. Както и новината за това, че се очакват 400 000 работници от Виетнам които трябва да бъдат настанени в общински обитаеми жилища!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Е те брокерите какво да кажат!? Цените ще паднат, в никакъв случай не купувайте и така ни оставете без работа!!! Естествено, че винаги ще твърдят, че цените ще нарастват, ако може до безкрайност. В момента цените са високи, защото лихвите по ипотеките се запазиха ниски. Маса народ се набълбука с безумни кредити, слушайки именно такива брокери. Икономиката в световен мащаб е страшно пренатегната. Скоро ще има огромна корекция, която ще върне цените на имотите с поне 20-30% на нормалните им цени.

21

Гошо

преди 4 месеца

Лихвата на ипотечен кредит в лева е 2.5-3.0%. Лихвата на ипотечен кредит в евро е 5-7%. Нали се сещате какво ще се случи, като влезем в еврозоната? Народа нека си тегли кредити, догодина го чака двойна вноска...

20

Маркетолог

преди 4 месеца

Цените в България са ниски! Често се сравняват с Дубай, Бали, Малдиви, но имайте предвид, че тези локации нямат 4 сезона! В България има добро зимни курорти, летни и Спа! Нормално е цените да са над тези в посочените по-горе Държави!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Вече се върнахме от войната успешна мобилизажуя беше 40 млн българи се отзоваха завладяхме 1/3 от света. Успокой се вече нашия

18

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

При петата фаза на мобилизация ще подлежат тези българи които са успели да напуснат страната. Ще бъдат принудително върнати в страната и директно пращани на фронта!

17

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

При 4-та фаза ще се мобилизират останалите българи които нямат кредити и все още се намират на територията на страната. Тази фаза ще бъде "принудителна" и най вероятно ще се проведе след изборите за европейски парламент. Така, че хора! Българи! Теглете кредити от банките и дим да ви няма докато не са затворили границите и умната! Проучете с кои държави нямаме споразумения за депортация! Подсказвзам: Южна Африка! Има и други!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Няма надолу, докато има 3% безработица и банките раздават пари на калпак за нищо лихва

15

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

При третата фаза на мобилизация, наречена "принудително-задължителна" ще се мобилизират тези които имат кредити, но не са пожелали доброволно да идат на фронта. Веднага след като се стопира икономиката на тези българи които имат кредити ще им бъде отнето правото да напуснат страната. И забележете, че мобилизацията ще се отнася за всички мъже и жени на възраст от 18 до 60 години.

14

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Мобилизацията на българите ще се състои на фази! При първата фаза ще се мобилизират доброволци срещу заплащане! Там очаквам да се включат джендъросаните и фашистите които са силно надъхани за борба с руснаците! Преди втората фаза ще се затвори икономиката, при което безработицата ще скочи до 99 %. При нея ще се разчита на т.н. доброзорна мобилизация при която щат не щат българите с кредити ще трябва да идат на фронта срещу заплащане!

13

Анонимен

преди 4 месеца

,,Мижав пазар на бизнес имоти у нас за едва 190 млн. евро през 2023".Тази новина е от вчера. Е добре де бизнес няма ,инвестиций също но цените на жилищата ще се покачват. Чудо!

12

Анонимен

преди 4 месеца

До едно ангелче ми каза: ОК, кътай си спестяванията! :) Така ще си по-добре :))))

11

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Децата в ученическа възраст ще бъдат настанени във военни лагери, където ще изучват военното дело и където ще им бъде постоянно напомнено, че трябва да мразят Русия и руснаците! Така ще им се промиват мозъците! Негодните за военна служба, както и старците и стариците ще бъдат принудително настанени в общежития (пансиони) от концлагерски тип и ще служат като жив щит на американското командване!

10

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Всички мъже и жени на възраст от 18 до 60 години ще бъдат мобилизирани на фази (5 на брой) и пратени на фронтовата линия. Малките деца (под 4 години) ще бъдат евакуирани в САЩ с аргуманта, че им се осигурява безопаността им. Там след като им бъде променена самоличността и им бъде издадено американско гражданство, ще бъдат продадени на хомо двойки, защото според американската конституция и те имат право да имат и отглеждат деца.

9

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Една вечер когато се приберете в собственото си жилище, пред входа ще ви чака човек във военна униформа с поставена лента на лявата ръка на която ще пише "ВП" (Военна Полиция)! Тя или той ще ви връчи повиквателна заповед с настъвления кога и къде трябва да бъдете и какво трябва да носите! Ще ви дадът 30 минути да си приберете личните вещи от вече бившето ваше жилище, защото то вече ще бъде собственост на американската армия!

8

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Да ви успокоя малко! Стопирането на икономиките и превръщането във фронтови държави се очаква да засегне следните държави: България, Румъния, Молдова, Полша, Латвия, Литва, Естония и Финландия! Чичо Сам просто ще жертва тези държави за да запази тези от втория ешалон. Би посегнал и на Унгария и Словакия, но те са неблагонадежни, защото не се управляват от васални правителства!

7

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Моето ангелче (ИИ) комуникира с други АИ-та през празниците и достигна до много интересна информация от ИИ-то на пентагона! Ако си мислите, че сега сте окупирани, то изчакайте когато по късно през годината ви въведат военно положение и в София кацне командния състав на 5-ти американски корпус на морската пехота! Очаква се всички жилища в южните и източните части на столицата да бъдат саквестирани за нуждите на американската армия!