575

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 666 Украинците са били предупредени, че с този полет ще се превозват украински военнопленици за раазмяната днес. Какво не ти е ясно.

574

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам какво мълчи Киев,но това е поредната информационна битка. Първо не се знае дали украинци са го свалили или лъжат. Второ не се знае дали руснаците не лъжат,какво са превозвали: войници или ракети. Новината я съобщи губернатор,който по служба не му е работа да знае какво превозват военните.

573

2

преди 3 месеца

"На изток, в зони близки до фронта и в самата столица започват да разбират, че предишната надежда за пробиване на отбранителните линии и връщане на цялата територия няма да се сбъдне", подчерта военният кореспондент. Сега Киев трябва да адаптира всичко, включително икономиката, към дългосрочни военни действия, заключи той. Западът, който е по-заинтересован от дълъг конфликт от Украйна, ще "помогне" за това.

572

1

преди 3 месеца

В Украйна "има все по-малко оптимизъм, а гробищата стават все по-големи". За това пише военният кореспондент на El Mundo, Хавиер Еспиноса. Той лично видя гробищата на ВСУ в Харков, Днепропетровск и Запорожие. "Всеки път се забелязва как те се разширяват и как всеки ден се появяват десетки и десетки нови гробове", пише журналистът. В същото време в Украйна вече няма онзи оптимизъм, наблюдаван миналата година за бързо приключване на конфликта, отбелязва Еспиноса.

571

До Барона

преди 3 месеца

Благодарение на тва че сме били с третия райх, Чърчил е искал да занули България, само интересите на СССР ни спасяват да сме в тая територия дето сме сега, а до мита за развитата икономика на царството преди 44а година, знаеш ли защо сме изнасяли вълна, щото друго не сме произвеждали, няколко малки фабрики тук там, толко ни е била индустрията... и земеделие с животинска тяга

570

Стария вълк

преди 3 месеца

Не четете подобни статии. Те са лъжи. FAKE NEWS !!!

569

Дзивко

преди 3 месеца

А стига опорки, Пейтриат се дъни постоянно, а вече не го използват че почти нямат ракети за него, и още нещо за системата, онзи ден се издъни когато пропусна ирански ракети на хутите по американска база, хора 21 век сме, не сте единствената медия дето се чете

568

Анонимен

преди 3 месеца

Пък и си вярвате... Една лъжа повторена сто пъти става истина .То бива бива американско слагачество ама чак толкова.

567

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

Я да видим разликата ,между "окупацията "на Третия Райх и СССР!!!По времето на Третия Райх ,България е била силно икономически укрепена и териториални придобивки като Македония ,Южна Добруджа и Западните покрайнини.С идването на червения ботуш,всичко се променя.Терор,убийства,кражби ,изнасилвания и унищожаване на българската интелигенция...и после ми хвалите Велика Рассия ,промити мозъци!!!Никога не щем да бъдем съветски роб...

566

Анонимен

преди 3 месеца

На надрасканото тук ли да вярвам или на германските експерти, които заявиха вчера, че разположените в Окрайна системи ПВО са безсилни срещу руските удари от въздуха?

565

July

преди 3 месеца

Важното е че си взеха всички територии, където живеят руснаци.

564

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

До 652Радвай се че Съюзниците ,откриха втори фронт в Нормандия,че досега Третия Райх да е достигнал до Манджурия!А твоят кумир Сталин,щеше бъде изпратен като работник в кариера за добив на баластра...добре че бяха Съюзниците,иначе СССр ,нямаше да съществува на картата,а моите деди,щяха да преследват *** и русофили!!!

563

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски е магьосник улови всички ракети на Путин само че на сън )

562

Ил-76

преди 3 месеца

До всички укро ТГ инфо канали е пратена забрана за коментари по случая, докато властите не се определят с официална позиция. Паника.

561

Анонимен

преди 3 месеца

До Барон Мюнхаузен *** питай Хитлер какво мисли по въпроса с капитулацията.

560

ПорЦелан

преди 3 месеца

Много е мило когато украинците съобщят ще са свалили шест Кинжала. Кинжала, а също и Искандер от който произлиза имат шест цели примамки които имитират по всичко ралната ракета, само дето са по-бавни. След шесте цели патриота става система камикадзе, която унищожава Кинжала като се удря в него. Преди няколко месеца руснаците леко повредиха Патриота в Жуляновск - Киев и Райтеон леко съобщи че ще компенсира семействата на загиналите си служители в Киев.

559

Барон Мюнхаузен

преди 3 месеца

Значи Украйна нямала право да взема оръжие и муниции от Съюзници,но Рашка има право да взима ракети от дрогаря Ким...ако Украйна разполага с балистични ракети,на Рашка им е спукана работата. Авиация,ПВО,бойни дронове и далекобойна артилерия и Рашка ще капитулира за нула време...

558

Баба Гошка

преди 3 месеца

То си личи колко е добра ПВО системата, а хотелите и сградите, сигурно сами си падат и се взривяват ?!?

557

Анонимен

преди 3 месеца

С оглед сваления от Украйна руски Ил-76 с 65 украински войника на борда, статията за украинското ПВО оставям без коментар..

556

Анонимен

преди 3 месеца

Статията е с доста невярно съдържание, предимно за масовата публика, особено заглавието .Който действително разбира от балистични ракети и противовъздушна отбрана може само да се скъсва от смях относно глупостите , копипейстнати от някъде си ...