110

Анонимен

преди 4 месеца

Путин добре ги нахендри руснаците.На ви Руский мир,те ви Я рускийй...

109

АнонимеН

преди 4 месеца

ВИЖТЕ КАК СА ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ЖИЛЕТКИ , ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСТРЕЛЯНИ!

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 50 Е какво да видим на изборите? Изборите са много ясни 86% за Путин при рекордно участие. "Избирането" на Путин изобщо не зависи от изборите. Някой знае ли срещу кого ще се състезава Путин на изборите? И знае ли някой каква е политическата платформа на този неизвестен кандидат за президент? Ако има някаква свобода на изборите в Русия със сигурност щеше да има кандидат който да е срещу мpъсната война на Путин. И тогава щеше да се види доколко се поддържа тази безумна война.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Недоволни са щото Путин е цънцара и им плаща много малко за смpт на съпруга.

106

Анонимен

преди 4 месеца

ще видите на изборите. иначе си пишете и презентирайте глупавите статии и иопорки.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Той можеше да избегне набора, каза Мария Андреева, но се записа от чувство за дълг. Щом се е записал, значи е доброволец, а не мобилизиран. Каква свобода иска тази? Съпругът й свободно е упражнил волята си, в съответствие със своето чувство за дълг пред Отечеството.

104

Колкото повече вдови

преди 4 месеца

ци, толкова повече ласки за останалите. Природа, кВо да праиш

103

Анонимен

преди 4 месеца

Сайта! Ударихте дъното и копаете надолу!

102

Анонимен

преди 4 месеца

Русофила си е въобразил, че на Русия и пукало за нас по време на комунизма!?!?!? Мда, пукаше и за златните ни резерви, за архивите ни, за разпространението на робска психика сред българите и паметници величаещи незаконната окупация. Като гледам повечето русофили все още си носят робската психика и по типично фашистки маниер възприемат руснаците за някаква по-висша раса.

101

Гръмотевична буря

преди 4 месеца

Надвисват градоносни облаци над Кремъл и Джуджето.

100

Анонимен

преди 4 месеца

"Един служител се опита да я успокои, като намекна, че би било грешка да се демобилизират мъже като нейния съпруг, защото това би било удар върху мъжката им гордост. "Ако не им харесваше, нямаше да отидат там. Щяха да напуснат страната"_________ Това е потресаващо промиване на мозъци в Русия! Кремълската пропаганда се води усилено и в БГ.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Светът тръби че след редица имплантации в чужбина са се получили симптоми че присадените органи са причинили следните украински девиации: Всеки имплантиран след изилзане от комата на чист УКР извиквал "СлаваУрина" Друг добавял "ГовньоюмСлава" Дружно прегърнати падали отново на фронта с думите"ЗаленскДаТиЕбаМайката - Слава на Геройте"

98

Гледах интервю

преди 4 месеца

С Американски войник. Човека казва получаваме инструкции да превземем окопите пред нас. И аз питам - как ще различим украинци от руснаци ако има ? Избийте ги всичките! Тогава разбрал ,че тези хора са просто убиици и думата слава украине просто клише за пред хората.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Стятия, една статия която преднамерено е написана , но под прикритие за украинските жени чиито бащи, дратя съпрузи и синове (те офицялно нямат любовници) но и тях са отвличани с вагонетки и запращани на фронта. Достатъчно е да ни покажат и то западни судия гробищатата на Украина с нагъчканите флагове върху пресните гробове. Вече и Светът тръби че след редица имплантации в чужбина са се получили симптоми че присадените органи са причинили украински девиации, Следя, То би континуед

96

Анонимен

преди 4 месеца

Ся, разбрахте ли защо Зеленчука започна да мобилизира украинките!? -)))))

95

Анонимен

преди 4 месеца

Много постно. Статията смърди на евтина ервоатлантическа пропаганда. Смърди, та се не трае. А статия за отвлечените като *** Тарасчета и Миколки няма ли да има? Украинският сегмент на телеграм е пълен с клипопве. На един *** му отваряха пръстите на ръката, впита в дръжката на автобусна седалка. Вкопчил се Миколка, а един сатрап му извива пръстите един по един. Завлякоха го като агне... А тук имаме цял пасквил за някакви соеви пaтku. Eдна шепа.

94

ТОВА ЛИ ИСКАМЕ?

преди 4 месеца

БГ се управлява от руснаци през целия преход.... видяхме какво постигнаха! Хайде да видим малко и американците. Твърде вероятно е да станем много по-добре. Честно ви казвам, замислете се - 30 години преход, верни на руските ни "приятели" видяхме до къде ни докараха - последно място във всички класации. ТОВА ЛИ ИСКАМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ?

93

сдфдсф

преди 4 месеца

До 128Айде не ставай смешен...и найголемияидиот знае че губернията България се управлява от едно посолство...и тук там от Брюкселскатаклоака...

92

Алекс

преди 4 месеца

Ти да видиш.Крепостните се събуждат.

91

ПОМНИ МЕСЕЦ ЮНИ!!!!!

преди 4 месеца

КУЧEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KРАЯ НА ВОЙНАТА ЩЕ БЪДЕ ТОГАВА!!!!!!!!АЗ ПРЕДСКАЗАХ МНОГО ДРУГИ НЕЩА С ТОЧНИ ДАТИ!!!!!!!!!!! СЕГА ПРЕДСКАЗВАМ ТОВА ВАЖНО СЪБИТИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНЕТЕ ДАТА ЮНИ!!!!!!!!!!!!!! КРАЯ НА ВОЙНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНИ!!!!!!!!!!!! ПОМНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМНИ КУЧЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!