200

ей русофили

преди 4 месеца

спрете с измислените проблеми и си прочетете историята, Иван Вазов написва Аз съм българче с цел да се противопостави на войнстващата русофилия по това време в Бтлгария, това е целта на стихотворението.

199

Анонимен

преди 4 месеца

Коя е тази държава на която и казват к.о.ч.и.на,също и блатная, както и мордор и империя на zлото,никой не я споменава с добро? Познахте Русия.

198

СТРАТЕГИЧЕСКИ ДЪЛБИН

преди 4 месеца

АБЕ БУУДААЛИИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ТЪНКИЯТ НАМЕК ОТ 2002 ГОДИНА - УКРАЙНА Е БЪЛГАРИЯ И МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ САМО КАТО СЕ ВЪРНЕ В ЛОНОТО НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ - ДРУГ ПЪТ НЯМА!!!

197

Анонимен

преди 4 месеца

Много красиво дете!! Пишете кой му е прототипа?:)):)):))

196

май не разбрахте

преди 4 месеца

че тази книжка е с такава корица от 2002 години и по някава случайност съвпада с флага. Веднага на някой му се привиждат коспирации и тръгва да трепе. /в интернет защото наживо не съм слушал наскоро някой да е тръгвал с калашника /

195

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна и България не са враждебни държави! Слава на Украйна!

194

Анонимен

преди 4 месеца

Който пусне тоалетна хартия с надпис Рассия ще удари джакпота, милиардер ще стане.

193

Анонимен

преди 4 месеца

Художника е бил Левскар

192

Анонимен

преди 4 месеца

Лелееее, и после да не се чудят, че народът вече мисли, как да хване Калашниците и да почне по тези български укронацисти!!!

191

987

преди 4 месеца

Като гледам колко им е акъла на копейките, скоро ще кажат че Иван Вазов е украински провокатор от полка Азов, щото името му е В АЗОВ

190

Войко

преди 4 месеца

Абе разкарайте тези измислени укри и цялата им фалшива измислена държава от тука веднъж завинаги беше *****а ви гадна да еe** !

189

Анонимен

преди 4 месеца

В украйна правят масови хайки и ловят невинни и цивилни хора по улиците и ги измъкват от домовете им за да ги пращат като мес0 на фронта. Нашите русофоби заслужават такава съдба. Нашите русофоби само могат да пишат спам тук във форума и във фейса. Нашите русофоби биха се надрискали от ***, само когато им поискат документите. 60% от нашите русофобски Vарвари биха измрели от сърдечен удар преди да стигнат на фронта.

188

Анонимен

преди 4 месеца

В италия са легализирали познатия на всички фашистки поздрав с вдигане на дясната ръка напред и нагоре, които е забранен в целия свят. Имайте предвид демократо-атланто-гейо-фашаги, че никой няма да се занимава да ви завзема и да ви интегрира като едно време. Нито рим, нито берлин. Просто ще ви натрескат водородните бомби и без вас. Взимайте се в ръце, че скоро няма да ви има и няма да има и одрисканата от вас територия.

187

Анонимен

преди 4 месеца

Българче е, какво да е ? Де е била България?

186

Анонимен

преди 4 месеца

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 150 хил човека и управляват създадената от себеподобните им кл0аkа. Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

185

Анонимен

преди 4 месеца

Какво стана с укронацисткото контранастъпление бе русофоби? Колко пари профукахте и 0крадохте бе? Какво стана с икономиките на германия и швеция? Кажете колко заем взеха до сега сглобката за да държи страната на повърхността? Какво е заложила сглобката за тия пари? Сглобката да каже колко до сега са дадени безвъзмезно на укронацягите? По кои тропически острови ще се крият шефовете на сглобката, когато народа започне да ги търси?

184

Анонимен

преди 4 месеца

До сашо Ти като руснак също може да заминеш, да се бориш с фашизъмъ

183

Анонимен

преди 4 месеца

Слава България!

182

a random follower

преди 4 месеца

Днеска K0пeйkиH и Ivan Chervenkov сцепиха блaTниTe крепостници. Respect

181

Северджанъм

преди 4 месеца

Това е от 18 години.Първо се информирайте зомбита.Тези глави на раменете ви не са краиници.