117

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм сигурен, че от буболечки се пърди повече. Те имат обвивка, като боба.

116

оф

преди 5 месеца

Мнението на учените вегани не може да бъде обективно в никакъв случай и не трябва да се взема в предвид , защото е манипулативно и не почиващо на никакви реални доказателства. Грябва ли да се забрани отглеждането на крави ? Ами по тая логика веганите , хрупайки сурови зеленчуци отделят 3 пъти повече газове /метан/, от фермента им от нормално хранещите се хора. Тогава какво да правим с веганите ?

115

Анонимен

преди 5 месеца

Те в Макдоналдс отдавна не ползват истинско месо.

114

Краваристан/САЩ/

преди 5 месеца

Край на стековете и бургерите!!!Закривайте МАК ДОНАЛС!!!!

113

Анонимен

преди 5 месеца

Собствениците на крави да плащат еко данък за всяка една крава.

112

Кравата отговаря:

преди 5 месеца

Яжте мухи,скакалци и гъсеници...така Брюксел ще остане доволен!

111

Димитров

преди 5 месеца

Доказано е -"Учените доказват това, за което им плащат! Поредното "доказателство", което може да убие природата ,като ще воловолтаици и ветрогенератори, а не ниви и пасища! Да му мислят хората, от следващите поколения -нищо хубаво не ги чака! Както върви,тогава няма да има мъже и жени ,а безполови хибириди !

110

Мъдрец

преди 5 месеца

Айде евроатлантиците и кравите ще бастисат

109

Галя от EmbassyTO

преди 5 месеца

Но пък ще закачим перки, фотоволтаици, вода, въздих, еднорози и всичко ще светне

108

Анонимен

преди 5 месеца

Пак ще го напиша, защото ми го изтриха: насекомите са пълни с опасни микроорганизми. Тези, които ги налагат, го знаят, но за тях е добре дошло хората да намалеят от болести, а не само да спрат да ядат месо.

107

2030

преди 5 месеца

Група от хазари евреи, йезуити и англосаксони, обявили се за ционисти, глобалисти - сатанисти са решили, че планетата е тяхна собственост. Ние обикновените хора нямаме място и право на живот. Според сделката с баал молох за жертвоприношение от 7 и половина милиарда гои трябва да бъдат избити! Чакат ни новите технократични тъмни векове Бог да ни е на помощ!

106

Анонимен

преди 5 месеца

Повече да говедата Особено сред вярващите за пръдливите крави и влиянието им.*** кравите бомби ***.

105

Митко

преди 5 месеца

Екологични терористи, Престанете с вашите глупости

104

Дистопия

преди 5 месеца

Абсолютна долна и нагла лъжа е, че климата се е влошавал. Планетата има различни фази и еволюира, тъй като е жив организъм! Пропагандата с ковид, терористите и климата са инструменти за всяване на паника и страх. Глобалистите искат да управляват послушни и глупави същества, без собствен разум и мисли. За тях човека е враг номер едно! В момента навсякъде по света всяка една държава се управлява от марионетни правителства!

103

Анонимен

преди 5 месеца

Най големите замърсители са зелените с политиките и действията си.

102

Доцента

преди 5 месеца

Трябва филтър които да се постави на всички хора,крави и животни.Да се носи винаги за да се намали изпускането на газовете.С такова специално устройство на задните части няма да има повече изпуснати вредни газове в атмосферата.

101

Кроманьонеца

преди 5 месеца

Каква крава ве,какви 5 лева!!!! Моя ,,работодател" (аз му викам робовладелец) има 8 коли! Къща на три етажа,която се отоплява на 100%,въпреки че фамилията му е от 5 човека!!! Ако му се доходи да напазарува,а Кауфланд а е на 200 метра пали кола! Ако му се допие кафе,пали кола! *** му е те така! Ама тоя прави поразии за 10 крави,се ре за 15 и яде за 20! Само дето ако го колнеш за месо,като кравата кр те вкарат в затвора! Мам какви,кво са ви виновни кравите ве,червеи ли ще ядете федерзи долни,

100

Анонимен

преди 5 месеца

Да се въведе екологичен данък на фермерите отглеждащи крави. По примера на зелената сделка за въглеродните емисии.

99

Я па ти..

преди 5 месеца

До Току що 88 Как леко бе ? Всички те чухме.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Единствения начин да накараш населението да спре да яде животински продукти е като ги направиш адски скъпи за него. Например килограм телешко да е 100 евро. Затова и в цяла Европа се спират субсидиите за земеделците. В цяла Европа стачкуват с тракторите. Но за отглеждане на насекоми и алтернативни храни субсиидите не са спрени. Дори се увеличават