41

Хлое

преди 4 месеца

Тошко да го пратят на курс по културна парламентарна Комуникация! Има уличен език, който се използва на улицата от простолюдието и необразованите хора, има си литературен български на по-високо ниво, който се използва от образованите хора! Тошко говори като завършил 5-клас агресивен мързелив да учи калпазанин, а не кото 53 годишен мъж с положение!

40

Дебелия

преди 4 месеца

Тошко е назначена опозиция, некадърна

39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Тошко като какъв се изживява Тошко виж себе си нищоправещи настанени в парламента за лесни големи пари Тошко какво образование имаш какво работиш какво си направил за държавата ТЕЗИ гласуващите за теб са заблудени падение

38

Няма как!

преди 4 месеца

Няма как лъжите и простащината на този глашатай на Чалгата - Тошко, да станат истина!

37

Браво

преди 4 месеца

Итн гордея се , че гласувах за васКазахте им го - право в очитеПо големи бездарници никога не са - гаврили клета майка Бьлгария

36

Алооо

преди 4 месеца

Не може хора вулгари и некултурни, с нисък морал и без ценностна система като Тошко и ИТН да дават посока на ингелигентните и добре образовани българи!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Много прав е Тошко, тотални лъжци и некадърници са.

34

Анонимен

преди 4 месеца

До Възмутен Ти любител на пърленките ли си? Според теб от глагола пЪрля следва пЪрламентарно време. Ти да не си бил състудент на ББ по времето, когато той е учил за пожарникар във ВМШ-Симеоново?

33

Отвратен

преди 4 месеца

Отвратително е да има такива прoстаци като Тошко в българската политика! Само цапат пространството с простотии и губят ценно време!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Пишете по сто мнения в полза на вождовете ви , които са магнитскени кукли на конци, цъкайте хиляди минусчета и плюсчета, нищо не променяте с това.

31

Реалността

преди 4 месеца

Тошко, като завършиш Харвард, ела се обади! До тогава си гледай това, от което разбираш - Чалгата и просташщите вулгарни сценарии! Не си дорасъл до политиката!

30

Суверена

преди 4 месеца

Тошко от ИТН е сгоден, назначен будител, но революция нема, или само за лаене пари взима.

29

Факт

преди 4 месеца

Чалгари ИТН и Морал - тжва са две противоположности!

28

Истината!!!

преди 4 месеца

ИТН и глyпавия Тошко дори не могат да са адекватна опозиция! Липсва им култура на комуникация, морал и интелект!!!

27

мира

преди 4 месеца

Ох 30 год ни заливате в вашата чалга сега сте се сетили ,че всички освен вас сса некъдърници. Ако бяхте кадърни щяхте да обиколите света с биг бена си ама за плуене сте много кадърни . Жалки мишоци единствено за далаера се намъкнахте в парламента със субсидии да си подържате телевизията .По некъдърни от Вас няма .Даже един скеч не написахте както трябва

26

Г557дт

преди 4 месеца

Чудя се на медиите как му пускат простотиите на този прoстак Тошко?! Плащат ли си итн, за да им поместват глупостите?

25

агенти

преди 4 месеца

Да не забравяме, че агентите на ДС съботират или свалят всяко правителство, което се опитва да защитава българските национални интереси и не слугува на руските.Тогава се активират всички ДС патерици, а ИТН са знакови такива!

24

Анонимен

преди 4 месеца

А тошко оран гутана е най кадърния в страната. Толкова е кадърен че Холивуд го го търси за сценарии...

23

Възмутен

преди 4 месеца

Този Тошко Йорданов само губи ценно пърламентарно време в глупости и клевети, вместо да се гласуват закони и да се водят смислени дебати по същество! Трябва да им спират микрофоните на такива и да не им дават медийно пространство на толакива прoстаци като него! Не може на всеки *** да му слушаме хаоса в главата, като на този неадекватен екземпляр! Вдигнете малко летвата на културни и адекватни изказвания. Критика е полезна, но не и просташки агресивни неаргументирани нападки и отмъщения!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Знае си работата Тошката. Той разчиства пътя за новата партич на фигуранта.