57

Анонимен

преди 4 месеца

Шокиращо е че се прикриват педофили принцове, президенти и другите *** от списъка на Джефри Епстийн.

56

Анонимен

преди 4 месеца

Нато се готви за война с Русия, кой е агресора???

55

още се..ре българоу

преди 4 месеца

До Анонимен pedofil li ? tuka si imame 1 v bankia givee

54

Анонимен

преди 4 месеца

Ами за съжаление не всеки може да има достоен и богат син като Хънтър Байдън...

53

код нейм

преди 4 месеца

осама обама обайдън о бейби

52

БРАКМА ХЮСЕИН ОБАРА

преди 4 месеца

всъщност рускиа език не е толкова лосх ,, ама заради хората....

51

анонимен

преди 4 месеца

Услужливият журналист някак случайно пропусна да я попита какво мисли тя, човек с най-хуманната професия, за безчинствата и ужасите ставащи в Украйна. Както и за без време отишли от този свят стотици хиляди млади руски мъже. Защо не я попита: Кто виноват?

50

До Владимирчо Ивануш

преди 4 месеца

Това , което тиквата ти няма да проумее е че има известен морал - когато искаш да унищожиш една нация и убиваш невинни е цинично да говориш за това колко ценен е човешкия живот . Едва ли ще го разбереш , но грухтиш от *** си .

49

БРАКМА ХЮСЕИН ОБАРА

преди 4 месеца

патаму 4то иа.. казиел ...

48

..?

преди 4 месеца

И кой е казал, че това копие на Путин е истинският баща? Ще мине време и доста неща ще излязат наяве! Както казва бивш шеф на ЦРУ, най- лошото копие избраха!

47

Анонимен

преди 4 месеца

Антируската шизофрения е с американски патент, мики маусе

46

До анонимката 33

преди 4 месеца

и така вече две години спират престъпленията , убивайки , изнасилвайки и отвличайки деца . Те ли са виновни за това , че руснаците искат да заграбят земята им / както впрочем ще се случи и в Българското Черноморие/. Русия е агресор , те воюват на територията на чужда страна , а не обратното . Ако Турция ни нападне и иска земите си от времето на османците , така ли ще разсъждаваш, нищо*жество ?

45

Владимир Иванов

преди 4 месеца

Как не я е срам бе , как бе !Нито дума политика ,нито дума демокрация ! Нито дума за севрноатлантическите ценности !Ще ни говори тя за човека , за някаква си там наука ! Айде бе ! Аз съм шокиран ! Да бяха интервюирали мен<евроатлантика> , аз веднага ще им отворя оите , колко е гнусна Россията и колко е демократична и раздаваща се на демокрация Америка ! Ама на някаква си Путнова...... Абе нещо от Путин ! Говори за наука , за човека ! Абе Руска му работа !

44

Иван

преди 4 месеца

"руските журнилисти" ??? Александре, Александре ... и ти си журнИлист, Александре.

43

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 44 Да говориш колко ценен бил човешкият живот, при положение че баща ти избива и праща да бъдат избивани стотици хиляди хора си е шокиращо

42

Анонимен

преди 4 месеца

Много вярно го е казала - Русия е човекоцентрична, а не икономико-центрична страна. Тоест концентрирана е да набелязва и ликвидира неудобни и набедени за предатели на властта хора, вместо да се стреми да развива икономиката за благото на нацията. А фактът, че Путин нарича дъщерите си "тези жени", говори без думи за психичното му състояние.

41

идиотоЦЕНТРИЧНАрусия

преди 4 месеца

НАЛИ путин е ЕПИцентър на РУСКАТА КАТАСТРОФА

40

Анонимен

преди 4 месеца

Какво удивителното за дъщите на Путин - те сами са избрали професите и знят много езици - просто от Бога надарени Баща им не е имал време за тяхното въспитание (бил е в КГБ а там трябва да работиш 24 ч

39

Анонимен

преди 4 месеца

Аз обичам руската пропаганда и вярвам *** Путин че ще ви прави на стъклопакети

38

рускиятЖИВОТвУКРАЙНА

преди 4 месеца

БИЛ МНОГО ЦЕНЕН ? ПРИКАЗКИ ОТ 1001 НОЩ ?