28

До аутодафе Тагарев

преди 4 месеца

Чисто нов нацизъм. Тоталното погазване на елементарни човешки права върви с бодра стъпка от поне 10 години, като последните 4 е явно и нагло. А тозва *** е неговият флагман на местна почва, ръководи потъването на националния кораб.

27

аутодафе Тагарев

преди 4 месеца

Тоя суэк искал да пренаписва учебниците, както на него му харесва. Да се следяло във фейсбук да не се говори по определени теми... Средновековната инквизиция пасти да яде. Трошат паметници, горят книги, забраняват да се говори по разни теми, пренаписват историята, както на тях им харесва... въобъще демокрация та дрънка, дами и господа!

26

Анонимен

преди 4 месеца

До днес САЩ имат забавяне по договора за Ф16 от 1 година. А България е превела парите навреме. Тагарав ще каже ли дали ще има неустойки или компенсации от стрна на доставчика за забавянето и неизпълнението на договорините условия?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Защо не го попитаха в ефир, вярно ли е, че за да го поканят в САЩ е трябвало да подпише договора за страйкърите? Заради една покана в САЩ е готов да даде милиард за машини, които горят като факли в Донбас? При условие, че тези пари можеха да се дадат на българска фирма, която също прави бойни машини. Или трябва да се плаща на хегемона? Защо нямаме журналисти, а някакви слугински ***?

24

Анонимен

преди 4 месеца

САЩ вече са в забава с доставката. До тук е очевидно, че и те, и нашите упваници са мошеници и крадци. Въпросът е какво ще дължи САЩ за неизпълнението или забавеното изпълнение на договора. Защото когато аз се забавя в банката и с ден да сиплатя кредита ми се начислява лихва. Тук какво ще платят колонизаторите? Или на колонията не се полага нищо?

23

Дерипасков

преди 4 месеца

Въпрос към дерзаещите друзя - толупите що чакат покана, а не се хвърлят за кръста с простият народ?

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко е като агънцето, което мътило водата на Вълчо Пеевски, ама било по-долу по течението. Канил, не канил, ще се уволняваме. Тъй рече Европеевски.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Като дойдат хвърчилата реално и могат да се ползват - тогава приказвай. До тук си лъжи и празни приказки. Обир на държавния бюджет, платен под формата на колониален данък на новия коловизатор - САЩ. А платците са национални престъпници.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Договорът за закупуване на 8 нови изтребителя F-16 блок 70 със САЩ е обнародван в "Държавен вестник" на 30.07.2019 г. гласи: "България ще купи 8 изтребителя. Първите самолети трябва да бъдат доставени до средата на 2023 г., 4 бойни самолета ще бъдат доставени до края на 2023 г., а последните в началото на 2024 г. Оперативна готовност на самолетите трябва да бъде постигната в края на петата година от датата на влизане в сила на договора."

19

констатация

преди 4 месеца

Тагарев, Една от най- гнусните физиономии които съм виждала

18

Гомунката, психолог

преди 4 месеца

Г-н Тагарев е имал травматични преживявания в миналото, и още носи последствията у себе си, и обвинява България за драмата в душата си, затова сега си отмъщава, но личи, че някаква нормалност все пак е съхранил, на това се дължи постоянно гузното изражение, нещо вътре дълбоко му нашепва, че не трябва така.

17

анонимен

преди 4 месеца

ИТИ

16

Нане

преди 4 месеца

На тоя, аку му пуснат у десетката, мож и да остане жив... Там няма никой... Кухо пространство... ===))) у коленете, най сигурно...

15

Фарисеи

преди 4 месеца

Фарисеи! Държавата се била опитвала да помигне на двамата моряка! Да не се опитва, а да помага с действия! Дайте го под съд!

14

Анонимен

преди 4 месеца

ще се бръкнем нови 4 милиарда за да построим "инфраструктура" за турски окупационен корпус на наша територия!

13

Анонимен

преди 4 месеца

До 11 плане върви, Източна Румелия ще бъде анексиран от Турция до 15 години

12

Анонимен

преди 4 месеца

Политиката ти (ако изобщо можем да наречем политика постоянната ти поза партер) е насочена срещу нас, българите, пр0дажнико безчестен!

11

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко съобщи новината че в *** ще бъде разположен многохиляден окупационен корпус на НАТО от САЩ но и от "съседни" държави. Изглежда е дошло време Турция отново да ни пази!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Тагаренко, не лъжи има политика насочена срещу православната църква по по-добие на твоя фюрер Зеленски

9

Чест, почитания Тага

преди 4 месеца

Министър Тагарев е мъж с достойнство, той поема вината на тази "калинка" в държавната администрация, която не си е свършила работата и не е пратила покани на всички!