11

Анонимен

преди 4 месеца

До серсемивуниформи....и от кога реши че има фашизъм- това е нова Кремълска опорка- че в БГ има фашизъм и нацизъм- а после какво ще поканите Рашките да ни натифицират ли? Помнете че рашките избиха над 570 Украински деца, над 18 000 деца са изведени в Раша....това ли искате за България- вие сте позор.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Джордж Флойд май само един полицай го уби докато му затискаше шията с коляното си. Друг през това време му слагаше белезници. Изтрили са клиповете в ютюб.

9

Анонимен

преди 4 месеца

ако задържания се съпротивлява и притежава голяма сила навярно трябват 5 ченгета за да му поставят белезници. Автора на статията не може ли да прецени???

8

Анонимен

преди 4 месеца

Престарали са се .Човека дали е виновен или не, не знам,ама пет ченгета да му се нахвърлят отгоре а той по корем с белезници на ръцете които са му отзад е лудо.Задушил се е ,то е ясно.

7

От Великобритания

преди 4 месеца

Чудя се как се оправят ченгетата тук, като обикалят по двойки и слагат белезници сигурно по няколко пъти на ден. БГ циркаджии.....

6

милиционер пенсионер

преди 4 месеца

Едно време като ги биели , колегите после им топели краката в студена вода да не си личи. Майстори са били. Опитни . Сегашните нищо не знаят как се прави.

5

Анонимен

преди 4 месеца

този човек е видял нещо на бензиностанцията,нещо което не е трябвало да вижда и са му пратили толкова много коли и 5 човека да го задушат при задържането.

4

Шесто у-ние

преди 4 месеца

Голяма Демокрация цари в България.Както при комунизма,днешната милиция не бие , ама нощестната бие много .

3

Анонимен

преди 4 месеца

Полицаите участвали в това уийство на съд и с ефективни присъди!!Заралии спите ли??

2

баба денка

преди 4 месеца

Боже боже какви времена настанаха . Удушават те като нищо . Като през фашизма в полицейските управления.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Само като се замисли човек,че и за смяната на една крушка са нужни петима полицаи, един държи крушката,а останалите четирима въртят масата, върху която е стъпил първият,за да се развие тя. Даже петима за поставяне на белезници са малко. Което от своя страна, обяснява, защо хрантутим сто хиляди корумпета. То си трябва количество.