45

До 54

преди 5 месеца

Като го бутнем на жена ти тогава. А чакай, тва вече стана. Еми бутайте го, зер изтриеш срама.

44

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 5 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето! Който не харесва ВЪН ! Ако емигранти крадат или не работят, ги екстрадират! След 2 криминални прояви нарушителят е предупреден! След трета криминална проява изчезва! Там затворите са полупразни! Икономисват хората! Всеки работи и допринася за нарастване на стандарта! Нарушителите ВЪН ! Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността! Така се поддържа ред и стандарт! Затова богати чужденци инвестират там!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Нинова подписваше за тонове гориво и оръжие, за Украйна. А за пред медиите, отричане, че дори един куршум не е отишъл за там. Комично!

42

Анонимен

преди 5 месеца

-Жесток сте господин Свиленски, жесток сте! Нека така за кажем, ала Георги Любенов от БНТ.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Кога ще бикнат " Альоша ", нема нужда от протакане , до кат са топли копейките действайте.

40

Анонимен

преди 5 месеца

баджанака да си трае, че оня с фуражката ще му набие кофата

39

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев е супер, само така

38

Помнещ

преди 5 месеца

Друго си е да спасиш Украйна с гориво и боеприпаси първите месеци,ама да не си мислите че Корнелия е знаела? Нее, тя е следяла само транзакцията до Дубай!

37

Анонимен

преди 5 месеца

свиленски, ти и такива като БСП и възраждане сте вредни за България и нямате място в България

36

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 5 месеца

ВМЕСТО ДА СТРАДАШ, ПОЕМИ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ ! ВСЕКИ ОТ НАС Е ТИХ ГЕРОЙ ! НЕ Е НУЖНО ДА ВДИГАШ ШУМ ! ПРАВИ КАКВОТО СМЯТАШ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ БОГАТА И СИЛНА И ДОБРО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ ! ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО ! ТИ СИ ПОДОБЕН НА БОГА И СИЛАТА НА БОГ Е В ТЕБ !

35

Хахаха

преди 5 месеца

Свиленски е баджанака на Румен Радев. Роден на 9 октомври, 1970 година. По професия е строителен инженер, с диплома от УНСС. Той е първият съпруг на Десислава Радева и баща на единствения син на първата дама. Депутат от БСП във всички парламенти от 2013 г. насам.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Магаре -в се оказа един абсолютени долен предател , той и за това е пратен да заграбва и оголва каквото има по поделения и складове и да дава на зеленчуковата армия . Днес още трима се кокорчеха срещу зелезелков и примирраха от кеф че им багодари за поммощта и старанието да се докарат като първи приятели . Хората това не им допада , защото всичко се прави от наше има , но нас никой не пита дали даваме или не.

33

РЕШИпроблемДНЕС !

преди 5 месеца

В Швейцария няма жени с бурка на лицето! Който не харесва ВЪН ! Ако емигранти крадат или не работят, ги екстрадират! След 2 криминални прояви нарушителят е предупреден! След трета криминална проява изчезва! Там затворите са полупразни! Икономисват хората! Всеки работи и допринася за нарастване на стандарта! Нарушителите ВЪН ! Гражданите уведомяват полицията за всяко забелязано нарушение и законът гарантира анонимността им! Така се поддържа ред и стандарт! Затова богати чужденци инвестират там!

32

БСП БКП по тихо !

преди 5 месеца

ЗАРАДИ ВАС И ВАШИТЕ ШИИ И ЧЕРВЕНИ МАФИИ 3 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ИЗБЯГАХА ЗАД ГРАНИЦА !

31

Анонимен

преди 5 месеца

Я беги бе!

30

Анонимен

преди 5 месеца

Комуналсоциакистите квичст на умряло. Трябва по-категорично да се натикат в ъгъла, защото като нищо биха възобновили бомбените атентатите. Путин не би се спрял пред нищо в управлението на сателитите си.

29

Ле ле,

преди 5 месеца

...откакто Баджо се скри зад полата на стрина Нина,колко "смел" стана?

28

Анонимен

преди 5 месеца

Оставка на Тагаренко, вън! Никой не го иска!

27

Анонимен

преди 5 месеца

Ваййййй. БКПто се зъби.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Показаха русофобските трооолллове, това са работници, седнали зад компютри, на които им се плаща да спамят с русофобия и насаждат омраза към Русия, това не е мнението на хората и държавите, не е! И между другото, бяха с униформи, това означава, че може би, са някакви въоръжени структури. Това трябва да спре!