101

Анонимен

преди 4 месеца

Всички тези дребни усложнения щяха да имат смисъл само ако Украйна беше рухнала и Путин беше направил десант в Поморие. Сега ве всичко е свършено, само приритва. Слава Украине!

100

Каламата

преди 4 месеца

Сутрешния вой на евроатлантически чакали е радост за ушите ми.Скоро ще бъдат отстреляни като вредни хищници.

99

Анонимен

преди 4 месеца

И естествено руските фашисти започнаха да защитават терористите. Русофилите?

98

Анонимен

преди 4 месеца

Хахха копейките пак се напъват да оправдават нахлуването на колхозниците в суверенна държава с пълномащабна война и бомбенето им на театър на който беше написано че има деца, енергопреносната мрежа, болници и хотели. Няма как ве копейки, неизмерими са нещата, колхозниците са още в 18 век като мислене и средата на 20 век като технологии.

97

Мирен Хусит

преди 4 месеца

Искам да информирам света и най-вече българските друзя (защото те са будната съвест на свободния свят) за това което става в Хусития. Версията че американците бомбят само военни обекти е долна лъжа. В двора на къщата ми падна бомба и само късмета даден от всевишния ни помогна никой да не пострада. Аз да ви кажа танкер не съм помирисвал през живота си , камо ли да го отвличам, въпреки че кандидатствах един път за такава работа. Но всяко зло за добро - сега поне не ми се налага да копая нов к енеф

96

Хасан

преди 4 месеца

САЩ са сила само срещу по-слабите. Дойде ли някой по-силен почват да правят коалиции задруги и всякакви такива за да има колективна безотговорност. Срещу Русия насъскаха целия запад дето им слугува и резулатата е че руснаците ще им бият шамарите от Киев до Ваяингтон.

95

Анонимен

преди 4 месеца

А дали щатите после ше искат ли да анексират територии там? Няма ли да им ударят енергопреносната мрежа или някоя болница или пък хотел?

94

Виетнам

преди 4 месеца

Така се почва. После ще му мислим.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Левски го осъждат българи!

92

Анонимен

преди 4 месеца

Копейки, най лошото за любимото ви блато е, че от цялата работа настроихте евреите срещу вас. А това в крайна сметка ще ви изяде главата.

91

Анонимен

преди 4 месеца

Байдън дойде с война и ще си отиде с война!

90

Анонимен

преди 4 месеца

Копейките се надпреварват да защитават паметника на граф Игнатиев, убиецът на Левски. Сега *** задниците на пуситата, които отвлякоха българи и ги държат в плен. Жалка работа!

89

Анонимен

преди 4 месеца

Аз само да запитам, сега ще пращаме ли военна помощ на Йемен, а по една заплата ще даряваме ли? А общините и народното събрание, ще ги оцветяваме ли в йеменския флаг? Брутално нападнати от агресор. Паметника на УС летците - флекс? А заглавието трябва да е САЩ нападнаха Йемен (обзалагам се, че е брутално като ортаците им в Газа), а не хути, мути.

88

Анонимен

преди 4 месеца

С какво право САЩ бомбят когото си искат по целия свят и никой нищо не може да им каже, а Русия за същото я наричат агресор?

87

//////

преди 4 месеца

Пуситата успели да изтеглят до сега само една ракетка без да улучат нищо. В същото време копейките разправят как тези щели да унищожат САЩ. Смях в залата!

86

Анонимен

преди 4 месеца

НИЕ СМЕ ВЕЛИКА НАЦИЯ, ХАМБУРГЕРИ, ЧИПС, РАП И ДЕМОКРАЦИЯ!

85

Анонимен

преди 4 месеца

Ескадрила британски самолети уби две камили

84

Анонимен

преди 4 месеца

До опетковАРАБИТЕ СА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ВИЕ СТЕ СЕКТАНТИ

83

опетков

преди 4 месеца

Това араб не е човек. Добрият араб е мъртвият араб. Жалко, че американците ги щадят и убиват само камилите, упс само техниката.

82

опетков

преди 4 месеца

До Анонимен Не знам къде си учил история и философия и си останал неук. Комунистическата "идеология" по принцип е агресивна още от Маркс. Тя проповядва физическо унищожение на "класовия враг"- разбирай всички, киото не са с тях и най-вече богатите от които има какво да се открадне. Това е най-ненавистната, античовешка и уродлива вяра в някакво "светло комунистическо бъдеще", основно за мързеливите, некадърните, завистливите. Върховете им са Сталин избил 30 млн и Пол Пот избил над 10 млн.