202

Анонимен

преди 5 месеца

Задължителните 250 коментара са постигнати, служителите на Копейкин може да изпушат по цигара.

201

българина

преди 5 месеца

украйна пак няма да е в нато и ес, но с намалена територия. Така става, когато не мислиш

200

Анонимен

преди 5 месеца

А с контранастъплението какво стана? Зеленски кога ще почива в Ялта?

199

българина

преди 5 месеца

когато гласуваш за евреин да ти решава съдбата на държавата, това е резултата.... доволни ли са украинците? просто се искаше да не влизат в нато и ес

198

?

преди 5 месеца

А ако ни се наложи да излезем от НАТО, дали ще ни приемат в сухопътния Шенген и Еврозоната? Някой обмисля ли такъв вариант?

197

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро ще гътнат альошата русофилите нещо референдум да организирате или викате айде нема нужда,че резултата ще е плачевен.

196

мисъл

преди 5 месеца

А дали няма да е по-добре цяла Украйна да се върне в Русия, от чийто край се отдели? Така Украйна няма да е в НАТО, а същевременно НАТО ще е плътно до границите на Русия. И ще се са изпълнени всички желания. Е, естествено Финландия, Прибалтика, Румъния и БГ ще трябва да излязат от НАТО. И без това с тях или без тях, все едно.

195

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

До 205Бъркаш историята,украинците изобщо,не са расово свързани с руснаците(едните произхождат от викинги,другите идват от блатата на Урал)...това е измислица,породена от болшевишката к...а!!!

194

Анонимен

преди 5 месеца

350 000 рускана out of order, загуби на военна техника за милиарди долари, изчерпан ресурс на ракети и снаряди, 40% от годните за война танкове чао, 1,5 милиона качествени руснаци напуснали Матушка , икономика срината .... И всичко това без нито един загинал американски войник и срещу скромните 60-70 милиарда долара, които са 7-8% от военният им бюджет. На Байдън паметник трябва да му вдигнат не само да го преизберат !!!

193

IT Pro

преди 5 месеца

Три международни консорциума с американски капитал станаха най-големите купувачи на земя в Украйна. Според Australian National Review три мултинационални компании са закупили общо 17 милиона хектара земеделска земя, което представлява 28% от обработваемата земя във воюващата страна. Трите гиганта са Cargill, DuPont и Monsanto.

192

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро ще гътнем альошата вече има постановление за преместването му на по-добро място.мислете кой ще е следващия.

191

Анонимен

преди 5 месеца

Европа в момента е пренаселена, Европа няма никакви ресурси, а украинците, едно войнствено племе, което ненавижда своите по-старши роднини руснаците, организира фашистки факелни шествия по прекрасната си плодородна земя пълна с полезни изкопаеми - какво полза от това племе. Вече станаха от 55 милиона на 20 милиона, може да се зачисти още малко, и на тази богата земя да се заселят цивилизовани европейци. Разбира се, първо ще победим Русия, Русия е лесна, само 3% БВП, лесно ще ги бием руснаците.

190

Анонимен

преди 5 месеца

Изтегляне на НАТО в границите от 1997г. От Украйна може да остане нещо като Лихтенщайн, Сан Марино, Андора, не повече! Разбира се без армия, само с лека жандармерия! Гарант за сигурността да бъде президентът на Русия! Едва тогава преговорите могат за започнат, а всичко друго е загуба на време за Русия!

189

абе

преди 5 месеца

Разхвърчаха се говежди слюнки и замириса на оборска тор. Това само от една статия. Това евроатлантиците били големи истерици бе! Като жени истерясват, че даже и повече. Сигурно е заради ЛГБТ++ ценностите. Само не знам какво ще стане, ако наистина им се наложи да воюват с руснаците.

188

Анонимен

преди 5 месеца

Руски дипломат разкри всички карти: Финландия е осъдена. Финландия подписа собствената си смъртна присъда с отложена дата, като се присъедини към НАТО и допусна Пентагона до военните си бази. Така тя създаде заплаха за Русия и това е ясно за всеки честен наблюдател. Смъртната присъда за финландците(не всички от тях одобряват самоубийствените действия на Хелзинки и поради това някои не заслужават ужасен край, но, уви, всички са в една "лодка") беше авторитетно потвърдена в интервю за РИА Новости от постоянният представител на Русия към международните организации във Виена Михаил Улянов.

187

Анонимен

преди 5 месеца

Това с лития е фейк на ЦИПСО за да насочат Запада в посока, че видите ли Русия именно затова ги напада, заради ресурсите им. Отначало беше газ, петрол и като видяха че не им вярват измислиха литият, който го няма в действителност. Пак да ви се каже Литий няма. Литият е в Африка и там вече са китайците.

186

Анонимен

преди 5 месеца

Когато Русия реши проблема с Украйна, който не е създаден от нея, а се превърна в заплаха за Русия, Москва ще трябва да реши проблема със сигурността на северозападните си граници, където Финландия ще стане новата Украйна. Да оставя в нея пистолет, насочен към руското слепоочие, Москва няма право. А да преследва фанатичната част от 5,5-милионното население на страната из горите, забавлявайки циниците във Вашингтон и Лондон, е просто глупаво. Тази огромна територия просто ще се превърне в пепел.

185

Въпрос

преди 5 месеца

Коя натовска държава ще изпрати войски да се бият във Финландия, след като Русия ще бомби както САЩ в Ирак, и Израел в Газа, и то с тактически нюкове, изобщо няма да и играе с артилерия. А петата статия просто казва, че всяка страна членка на НАТО сама определя как да окаже помощ. Каква помощ ще изпратят за един радиоактивен кратер.

184

Анонимен

преди 5 месеца

Кинжал се използва интензивно в бойните действия и вече има натрупан опит да започне работа по усъвършенстване, докато "високотехнологичните" САЩ още не могат да създадат хиперзвукова ракета, дори на фаза изпитание.

183

бай Пешо

преди 5 месеца

да де, ама бъдещето на Киев ще се реши не от "компромисът между двете крила в САЩ", ами от Армията на РФ, т.е., от Путин. Това е положението.