18

Анонимен

преди 4 месеца

1997 г. държавата беше фалирала 2 пъти, банките бяха ограбили и последните стотинки на българина всичко беше рухнало 1 млн. българи избягаха от България 90-те.

17

Анонимен

преди 4 месеца

До Бай Дрън Ами вашите червенотиквеничковчета направиха 300% инфлация. Колко искаш да вземеш, когато се наложи да махнат трите нули. Такива като вас мислят със задните си части, когато гласуват за БСП или Възраждане, а след това "олеле, какво стана".

16

Червен каскет

преди 4 месеца

Това трябваше да се взриви, не мавзолея.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Каква радост беше, като се срути това безумие, социализмът, това беше най доброто нещо, сполетяло България. Колкото и да оплескахме прехода, пак е по добре. А, най хубавото е, че оная 45 годишна тъпотия, повече няма да се повтори. Следващите 16 години, на 4 континента работих, никъде не видях, некадърници нагаждачи да ръководят умни и образовани хора. Никога повече и тука, още малко и ще изметем лошото минало.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Това си беше Майданче, както и да го погледнеш.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Добре, че беше Костов, защото страната беше свършила при Виденов. Инфлация 300%, заплати по 3-4 долара, опашки за основни храни. Докато ти дойде реда, сиренето от 500 лева, станало на 600 ( такива бяха цените тогава, за тия, които помнят)

12

Анонимен

преди 4 месеца

Време е подблгбт да бъдат изринати и линчувани!

11

Накратко :

преди 4 месеца

План РанЪт задействан и преизпълнен.БКП метастазите - СДС,ДПСи БСП договориха унищожението на България и престъпната приватизация в полза на презокеанските си нови господари.Бяхме брутално излъгани и манипулирани.ДС продължава да управлява и до днес и остави разграбена територия с изчезващо население чрез умишлен геноцида над българския народ наричан "евроатлантизъм" и "демокрация". Йес-мените на Посолството продължават да крадат като невидяли,алчно и арогантно.Няма надежда за България...

10

Бай Дрън

преди 4 месеца

Това бе най-голямото ограбване на народа. Който имаше някаква застраховка или пари в банката, олекна до 40-50 пъти. Само давам пример. 1000 лева застраховка женитба, конунистически пари, събирани от баба ми и дядо ми, взех точно 37 лева по Костово време. И не бях само аз, всички взеха по толкова. Пари в банката по Тошово време 1500 лева, 1994-та 8000 лева или около 200 германски марки. Да ти таковам и демокрацията.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Проблемът на България са едни пещерни хора, от които нищо не става, освен да са руски роби. Борбата е трудна, но в крайна сметка доброто винаги побеждава. Лошите дни за копейките предстоят.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Историята се повтаря като фарс. С новите групировки и с харвардския Премянов.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Идва часът на използвача Костов.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че влязохме в ЕС и НАТО че сега щяхме да сме като Брларус. Пищенето на копейките е много хубава музика

5

Бай Дрън

преди 4 месеца

А сега същите тия люспи обвиняват Костадинов, че иска да превзема парламента :)

4

Съвременник

преди 4 месеца

И тогава Посолството през СДС плати на към още ните да палят и трошат.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Почнахме да живеем с три нули по- малко. Пригответе се за четири.

2

да знаете

преди 4 месеца

От Ваньо Теменужката започна разпада на държавата.

1

Размисли и Страсти

преди 4 месеца

Добър беше щурмът, но слабичък и кратък!Това трябваше да се срине до основи.......