153

Анонимен

преди 4 месеца

За заплата готови . За работа ги няма .

152

Откьде

преди 4 месеца

По точно изплати ми заплатите и обезчетение

151

Пешев

преди 4 месеца

Сега всички да ги уволнят

150

Анонимен

преди 4 месеца

Значи трябва да ги изволнят всичките. Какво значи 17 човека си направили самоотвод? 1-2ма да са болни, но да не искаш да си вършиш работата ...

149

Анонимен

преди 4 месеца

Аз ако откажа да работя, чорбаджията с право ще ме уволни. Същото трябва да се случи и на тези съдии. Уволнение.

148

Малоумница

преди 4 месеца

В горно нанадолнище е Америка или предозирал селските бригади

147

Анонимен

преди 4 месеца

В Бълхаристан професии като съдии, полицаи, прокурори, докторя са предпочитани заради ДАЛАВЕРАТА !!!Ако не сте го разбрали значи не разбирате реалността в която живеете!!

146

Пряка

преди 4 месеца

До Хахахха Какво? Именно заради левичарството на обществото ни през изминалия век и половина сме на това дередже, и все повече затъваме! Но вместо да се върнем към Бог - нямам предвид икуменическата и комунистическа еретична Б"ПЦ", Цар - не Симеончо, 3 пъти отказал се от трона за по-малко от 6 години - когато направи кабинета, тройната коалиция и преименува партията, Нация и Отечество ставаме по-нихилистични и се самозатриваме! Боже, Пази Майка България от потъналия й в грехове неин народ!

145

G.I. Joe

преди 4 месеца

Този ром някакъв недосегаем ли е егати?

144

Анонимен

преди 4 месеца

И КАКВО СЕГА, КЮ-КЛАКС-КЛАН ИЛИ СЪД НА ЛИНЧ ДА СВИКАМЕ?!!... АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ЛИНЧА И ИМАМ 30 МЕТРА ВЪЖЕ ЗА БЕСИЛОТО...

143

Некой

преди 4 месеца

не отговорят с какви точно мотиви са направени масовите отводи --- Натиск от страна не "медиите" и "мението на обществото"... Тове е достатъчна предпоставка за всеки съдия (нормален човек) да се отегли от "бг съда".

142

А кой ще провери

преди 4 месеца

До Анонимен Имуществените декларации на ляво-либералите, комунистите и чуждеродците, водели противобългарската пропагандна кампания след случая с Дебора, при това от различен калибър! Понеже с разгласяването успешно беше отклонено общественото внимание от намушкания Българин в РСМ, трябва да се провери и за наличие на сръбско финансиране! Да се провери и имуществото на самата Дебора, Галин, Лидия и платилата клипа спекулантска корпорация "Крадисимо"! Всъщност, трябва да се проверят връзките им!

141

Хахахха

преди 4 месеца

Няма държава! Всичко е абдикирало от функциите си! Закривай! Иде народовластие и пряка демокрация!

140

Пловдив

преди 4 месеца

Страхливци иначе съдебната реформа върви.

139

Какво правиме

преди 4 месеца

В град Дупница съдиите са зависими от роми!

138

Той трябва

преди 4 месеца

До До 132 Да осъди нашенските ляво-либерални и комунистически партийни и непартийни формации, получаващи пари от олигарси с тукашен, нееврейски и еврейски чуждероден произход и медиите ни със същото финансиране! Ако го направи, поне вече ще се замислят следващия път, преди да решат да осъществят поредната си еничарска противобългарска кампания, и ще се въздържат от крайности! Да осъди и ръководещите протестите, искащи да ни натрапят Кретенцията! А Дебора му е длъжница, след като е позлатена!

137

Анонимен

преди 4 месеца

Това, което става в Стара Загора изисква сериозни проверки. Този човек, че е насилник и сутеньор е ясно и на децата. Дебора, обаче, с нейните медийни изяви се самозакопа. Жена съм и съжалявам да го кажа, но си е въобразила, че става за певица и сама си е навлякла тези проблеми. Семейството й също има вина. Виновни са и всички медии, които лансират такива като нея и по тях се показват само жени с пластични операции и ботокс, а това влияе на младите, които сега си изграждат мирогледа.

136

Анонимен

преди 4 месеца

Да им бъдат проверени и имуществените деклараций.И там има какво да се види.Един е декларирал скъпа кола за 2 000 лева.Умишлено дела се бавят,по 6-7 месеца,през които месец и текат лихви за аванта от съдий.А адвокатите там са така наплашени,че не смеят даже да поемат защитата по дела.

135

Добър ден

преди 4 месеца

Съдебната Система в България рухна - съдии и прокурори масово работят за мутри и полицаи с пари! Зависими са на 100%!

134

Анонимен

преди 4 месеца

Вие пък всичките съдници ! Сякаш сте запознати с цялото дело и доказателства. Не го защитавам, ама и тая ученичка Дебора да се занимава с батковци охрани значи и тя не е много стока. Да откажеш всички съдии в областен град, трябва да си много сериозен човек. Не съм разбрал от пискащите медии да е син на някого