81

Анонимен

преди 4 месеца

Свърши каквото беше с ИТ-тата. Горките дето сега учат за ИТ

80

Анонимен

преди 4 месеца

До 76 всъщност те са толкова ***, че не разбират, че западните фирми са тук заради спестяването на данъци даже не разбират , че женките им са се залепили за тях не заради комплексарските им физиономии, ама да ги използват. И Като решат да ги напускат защото не се живее с комплексар почват да тревват ами то жените били уурви Не бе изпозват ви да си оправят живота и ви бият шута Ама нямае акъл да го схванете На мен лично жените са ми го казвали като ги питем какво му намери на тоя компл

79

Иван

преди 4 месеца

Само едно ще ви кажа. Едно квартално кафене или ресторант да имаш, печелиш за 1 месец толкова, колкото и най-великият и високоплатен програмист в България, а и навсякъде по света не може да спечели за 1 година.

78

Fool

преди 4 месеца

67 ИТтата обраха народа - няма как да оберем никой. Напротив носим здравната и пенсионната система на гръб, за да може строители, хотелиери и ресторантьори да не плащат данъци и осигуровки. Алибега нали пищя, че като се направи по заведенията само с карта да се плаща "се обслужвали интересите на банките", а в действителност няма как да се крият данъците. Тогава в сметката има 100лв, а на касовия 30лв... Докато има дребни трикати да работят за слава, ще ни има и нас да ви мъкнем на гръб.

77

Овчи

преди 4 месеца

Овце, как са санкциите? Върви ли англосаксонската война против Евразия?

76

До Христо

преди 4 месеца

Каза истината и сега гледай колко минуси ще ти набият. Ти ги разплака, човек. Велик си. Ако ги няма бизнесмените и играчите, другите остават без пари и няма заплати за тях, ама малките им главички не го разбират.

75

програмист до народа

преди 4 месеца

До "Програмист може ли едни плочки да сложи?" - мога. И машина за рязане си имам. Направих си сам табетлийската работа вкъщи, гърчавата я дадох на такива като теб!

74

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо, абсолютен факт! Всеки да си знае мястото!

73

ИТто обрало бъдещето

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа - Самод ето свга притежаваме повечето земи и имоти, както и държуме поне 15 от активите. Скоро ще сме и на власт. ПП и ДБ са преходен проект. Приеми го - гаменпетата мачкахте 100 години, но вече зубърчетата спечелихме играта. Избавление за вас и децата ви няма! И НИКОГА няма да има. Нешата си идвят на мястото! Комунизма и демокрацията бяха провал. Време е за неифеодализъм!

72

Христо

преди 4 месеца

Има три класи по цял свят, низша - продавачи, сервитьори, охрана, средна - всички останали, лекари, учители, програмисти, инженери, прокурори, съдии, архитекти, и висша класа - предприемачи, бизнесмени, ресторантьори. Дали магазин ще държиш, дали коли ще внасяш, дали ресторант ще държиш, баничарница, строителен бизнес, ти си бизнесмен. Даваш пари на работниците от низшата и средна класа, но при теб са милионите. При теб е парата и лъвският пай.

71

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 70, всъщност.. наема :) чистачка, градина, подръжка и често готвачка. Ама няма как да знаеш.

70

Анонимен

преди 4 месеца

"Чета коментарите и както обикновено- обслужващата класа не си знае мястото и се мисли за нещо повече от слугинаж. Ако я няма средната класа, няма я и обслужващата." - Годинта е 2024-а, а не 1824-а. "Средната класа" не наема по 4 прислужнички в мазето, защото са по бедни, а кочияша е и градинар .... Хората вече имат права. Аконсикаш слугинаж, плащаш яко.

69

Анонимен

преди 4 месеца

До ИТтата обраха народа, докато ИТ-тата фалират ти ще си умрял от глад 8 пъти поне. Лузър!

68

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До IQ 3.14, A6. Дори това не си успял да разбрал. Поредния лузър!

67

ИТтата обраха народа

преди 4 месеца

Програмист взема средно 7хил лева и има над 2 апартамента. Тия тракачи по клавиатурите се мислеха за много умни, ама няма как без да работиш да взимаш големите пари. Програмист може ли едни плочки да сложи? Ряпа да отгледа? Истината е че програмистите са мафия и са отрязали обявите само за младши програмисти и стажанти за да си спасят топлите местенца. Караха новаците да им вършат черната работа, и ако някой случайно е много кадърен да го приемат за истински програмист.

66

Анонимен

преди 4 месеца

"твърди суми и срокове. " agile като Ниагара ...

65

Анонимен

преди 4 месеца

"Не знам какво е намаляло, но за Cloud Data Architect даваме вече близо 20к чисто. Няма кандидати. Всичко живо идва като фрийланс и работи на още 2-3 места, а ние искаме човек за цял ден. " - Животът не съм си го намерил на пътя, че да си го продам на вас. Не е , като д ане може да изкарвам 1/3 от това, ама без да съм по 85 часа на компютъра на седмица и да ме вдигат от масата на Бъдни вечер ... Да, големи пари, ама трябва да съм бошен от рак, че да събирам за лечение, че да се хвана.

64

Анонимен

преди 4 месеца

Приземяване, приземяване! Свърши вече тая чорбаджия е вързал 5-6 роби, обикаля им над главите с кафето и ги гледа в мониторите дали кодят чудеса на 8-9 часа за по 3к. Договаряте параметрите на проекта, твърди суми и срокове. Хората си работят ремоут, не те интересува как, кои и колко. Получаваш си решението, плащаш. Ако си некадърен и нямаш технологична експертиза, те цакат - проблемът си е твой.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Работя на два компютъра за по 10 к запалата на всеки от тях и купувам яко апартаменти . На всеки три месеца по един апартамент . Като купя всички апартаменти на света мисля да мина на къщи . Много работа *** чака . Ко ши прай света без мене :)))

62

Анонимен

преди 4 месеца

Eврокочината излезе ли от рецесията?