38

Анонимен

преди 5 месеца

Радев трябвя да бъде отстранен от длъжност и да лежи в затвора заради защита на чужди интереси. Давам пример с Лукоил, подписаната зделка с Търция за газ и подобни. Същото трябваше да се случи и трябва да се случи и с Бойко Борисов заради Ръско-Турски поток. За Руско-Турски поток не съм против, но за договорите които са подписани. Също така двамата трябва да понесат отговорност за забавянето на изграждането на интерконектора с Гърция.Това са милярди евра загуби за България и за всеки един от Вас

37

Христо Христов

преди 5 месеца

Е па право е, но де 85те % про'с'таци гласували за ЕС да могат да го вдянат?!

36

Анонимен

преди 5 месеца

До мдаНе сте прав. Както изглежда, доста неадекватно е да гласуваш тези промени в конституцията. Просто несъвместимо е да се допусне хора с двойно гражданство да бъдат депутати и министри. Това си е чисто предателство и нелоялност. Президентът е човек който се е клел за родината и е абсолютно длъжен да се противопостави на тези опасни недоразумения.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Има информация, че от няколко дена Норвегия, Финландия, Естония се оплакат, че GSM-системите там не функционират нормално, има проблеми с контрола на връзките в района на Балтийско море.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Мотивите са ясни за всеки юрист /за йористите не са и няма да бъдат, защото те с правото са скарани/ - редица от тези промени се правят от ВНС, а не от ОНС, т.к. касаят промяна на държавното управление чрез промяна в правомощията и структурата на основни държавни органи. Всичко, което омазаха неграмотните изтRивалки от коалицията на посолството ПП-ДБ-ГРОБ-ДПС, е все такова - некадърно, неграмотно, незаконно, увреждащо интересите на България.

33

Анонимен

преди 5 месеца

Народа който разбира какво се случва подкрепя Президента !

32

Анонимен

преди 5 месеца

Президенттоа Ви защитава само интересите на Путиннн и на никой друг. При нареждане бинобявил даже и война. Опита се да предизвика конфликт с Македония и със Сърбия, но слава богу нищо не постигна.

31

паф

преди 5 месеца

конституция се приема и се променя САМО от Велико народно събрание, от мъдри мъже специалисти.....а тука една шепа продажни чу-тури ще си играят с основния закон на една държава! айде,бе! народа е с тебе, г-н Президент!

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 27 Добре бе украинска копейко ръсеща опорки

29

Анонимен

преди 5 месеца

В демократичните държави няма президент военнен и премиер пожарникар. Тук управляват хора от структурите на ДС. Логична е вързката с Путин, той е от структурите на КГБ. Време е да се събудите. В България управляват свързани хора с бившите служби от ДС и те са в свързана задкулисна структура на държавата. Това е паралелната държава. Те са свъразни с "бизнисмените " от България, които имат вече бизниес в Македония,Сърбия, Гърция,Турция и Китай.Те управляват България.

28

Анонимен

преди 5 месеца

До 25 И кое е анти -българското разни чужди граждани да стават депутати и да решават вместо българите.

27

ПОЛУ. КОПЕЙКА

преди 5 месеца

РАДЕВ И КОПЕЙКИТЕ РЕВАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА ПРИЕТА В ШЕНГЕН..????..... ШИЗОФРЕНИЯ ДО ШИЯ...

26

Gogo

преди 5 месеца

Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват като депутати да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости! След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина. Дано сезирането на КС да не е проформа!

25

Анонимен

преди 5 месеца

До 23Да ти имам и логистика или това е само просто една дума в речника ти дето не знаеш,какво означава

24

Анонимен

преди 5 месеца

Така е когато имаш президент анти-Българин, анти- демократ и анти-либерал, про-Путин ориетиран(споонсуриранннн) и за имперско-диктаторско управление.

23

Логиката решава

преди 5 месеца

Факт 1: Президентът оспорва промените. Факт 2: Президентът е не-умен. Следствие: Промените са хубави.

22

мда

преди 5 месеца

Президентът Радев не спря да се излага. Нарича гласуваните поправки "посегателство" върху конституцията. Нали парламент ги е гласувал тия поправки, точно както е по конституция, какво посегателство? Ти ли искаш да поправяш конституция с укази?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Еее селски фусти на Възраждане готови ли сте за съдбите си да бидете вдовици, западните анализатори вече установиха мафията създала партия с цел оневиняване на греховете си, истината възтържествува!

20

Анонимен

преди 5 месеца

В даскало ги тормозехме тия дребните като путин предполагам че във всяко нормално българско училище е било така

19

Анонимен

преди 5 месеца

До 17Ами един иншут и да те пратим от където си дошъл искаш ли