172

Анонимен

преди 5 месеца

А със сигнала и ножа какво стана?

171

Анонимен

преди 5 месеца

Преди няма и месец в София полицаи биха беззащитни граждани. Биячите не само небяха наказани, ами същия тоя министър ги защитаваше! Ето това бездействие на властта и в частност на министъра доведе до това убийство! Министърът е съучастник в това престъпление. Оставка без забавяне!

170

Анонимен

преди 5 месеца

Една седмица мина. Още не знаем защо изобщо са го нападнали.

169

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 168 В цяла Бг МВР-то са като в Ст.Загора. На много места терорът и репресиите на милиционерите са прикрити, хората са сплашвани да мълчат, да не свидетелстват и нещата се потулват. Няма закон, защитаващ хората от репресиите на милиционерите.

168

Анонимен

преди 5 месеца

Убитият няма съдебно досие,но бил психопат.Но бил и републикански шампион по борба.Как му се слагат белезници от хора,които едва успяват да си вържат обувките.

167

тъпомер

преди 5 месеца

Сатир,ти с колко си,що си мисля че си освидетелстван.

166

Сатир

преди 5 месеца

Адиоти, той с единанадесет хоспиталлизации а вие давате рецепта за неутрализиране???

165

Анонимен

преди 5 месеца

Защо тая агресия от полицаите? За наркотици ли става въпрос? Защо всички прокурори си правят самоотвод от делото за Дебора? Какво се случва в тоя скапан град?

164

Анонимен

преди 5 месеца

Ми камерите де,цяла България видя !,и какво като са освободени ,има убийство ,нужно е съд

163

Анонимен

преди 5 месеца

до 159 Значи одобряваш убийството от полицаите над невъоръжен човек? Ти си за свети Петър директно!

162

Шулца

преди 5 месеца

Утепаа го,ей!За едното нищо.Бяха му наскачали като гладни хиени.То се вижда.Оная,дето му държи краката,рано ще се пенсионира,нали.

161

тъпомер

преди 5 месеца

Ей очиларко пъпчив,спри да дразниш с тая грамофонна плоча,той бил луд.Ти си по зле и от него.Стига си драскал глупости,а си направи сефтето.

160

Анонимен

преди 5 месеца

Убиецът на рецидивистът престъпник Джордж Флойд беше осъден на над 20 години затвор. А нашите убийци?

159

IQ 3.14

преди 5 месеца

в тоя ход на мисли, едни от фенклуба на пощата питат кой е бил дежурен по дискусия вчера

158

простата истина

преди 5 месеца

Безспорно полицаите са минали по ръба на закона и техните действия са спорни ама и човека не е читав и те си го знаят и съответно процедират по друг начин.Няма как да е лежал няколко пъти в психото и да не се подчини на полицията.Те какво да му се молят ли??

157

Анонимен

преди 5 месеца

трябва промяна, обучението на полицаите трябва да се подобри, те не знаят как да задържат човек, не всички полицаи са лоши, напротив, попадал съм на свестни, които помагат, за съжаление опита с груби, превишаващи правата си полицаи е по-голям

156

Анонимен

преди 5 месеца

ай стига сте писали глупости бре, това че се е заключил в колата на бензиностанцията и е побегнал, е версия на полицията, ако беше наистина така, може да сте сигурни че куките досега да са пуснали видео от охранителните камери, ама не са, което изначава че нещата съвсем не са така както ни се обясняват, преди малко по БТВ казаха че са искали интервю от служителите на бензинстанцията но те са отказали щото ги било страх, как мисли от кого ги е страх, от вече убиттия човек или от полицайте?

155

навсякъде бягат

преди 5 месеца

но не означава, че като те хванат , трябва да те удушат. това е класическо престъпление на полицаите. ЗАТВОР И ЗА 5-МАТА!!!! ТОЗИ ЧОВЕК САМО Е БЯГАЛ. пРИЧИНИ ЗА ТОВА МОЖЕ ДА ИМА ДЕСЕТКИ. НИЩО ДРУГО НЕ Е ПРАВИЛ.

154

Анонимен

преди 5 месеца

до 154 На бензиностанцията нали има камери ве??? И досега 100 пъти щяха да пуснат записи ако наистина е имал нож и заплашвал деца, мозък такъв! Никакъв нож не е имал. Доказа се! Аре у лево, мозък!

153

Анонимен

преди 5 месеца

Нападнал деца с нож на кафе до бензиностанция , веднага са подали сигнал в 112 по случая .Полицията дошла на бензиностанцията да говори с него той обаче избягал качил се в колата и се заключил , опитал да избяга ,преследвали го .Блъснал се в друга патрулка . Бил е много пъти в психото .Диагнозата му е параноична шизофрения .Колко ли още има на свобода като него с не отнета книжка ????