18

Анонимен

преди 5 месеца

Всички набили си ваксини умират , миналата седмица умря един на 54г. набил си две ваксини за да ходи в САЩ при сестра си.

17

До Германец

преди 5 месеца

Защо лъжеш бе ваксерчо? България е с 2.9% смъртни случаи, има поне 15-20 държави с по-висок процент смъртни случаи Еквадор, Перу, Босна и т.н. и то при положение че тук всеки който се гътне го пишеха Ковид заради далавери

16

Споко

преди 5 месеца

Айде сега... Свършиха парите за Украйна и Хоп! Ковид пак е опасен вирус!! Купувайте ваксини и тестове, за да има пари за оръжия в Украйна.. Тоя филм го видяхме, дайте друг...

15

Германец

преди 5 месеца

"Би трябвало всички да сме умрели, защото не се боцкахме." -- Не всички, но сте на първо място в Европа и, мисля, второ в света по смъртност по време на пандемията. Всеки сам си преценя, нали така :)

14

Xi

преди 5 месеца

Абе минджов, как се лекува вирус? Как се лекува грип? С антибиотик ли?

13

Витанов Тъпото

преди 5 месеца

Имам числата от тотото изчислих ги по моя алгоритъм ако някой ги иска да ми пише на лично

12

Анонимен

преди 5 месеца

Нормален човек би ли отишъл при тоя

11

Хората не се тестват

преди 5 месеца

ЗАЩОТО НЯМА СМИСЪЛ! К19 е като всеки друг грипен вирус. Със същите симптоми, същото лечение, същите усложнения! Няма никакво значение дали е грип тип А, Б или К19! Но на този му е гадничко, защото спря авантата от "страшната" болест! Никога не е имало нужда от тестване! Всичко беше за пари!

10

Анонимен

преди 5 месеца

В НИКАКЪВ СЛУМАЙ НЕ СИ ПРАВЕТЕ "ТЕСТОВЕ"! Фалшивите PCR "тестове", които не са тест за заразно заболяване и не могат да бъдат ползвани за диагностициране! И какво значение има дали имаш ковид настинка или грип? И двете не се лекуват, а се преболедуват! "Неговата практика показва, че при ваксинираните пациенти няма случай на разболяване." ТОВА Е НАЙ-ГРОЗНАТА И ДОЛНА ЛЪЖА!!!!! Всичките ми "ваксинирани" познати си боледуват от ковид! И познавам човек, починал "от ковид" след три инжекции "ваксина"!

9

Чоко

преди 5 месеца

Урсула ни е поръчала ваксини до 2027 година. До тогава ще има и Ковид-19. Сега след като никой не иска да се зомбира с ваксина пак започват да ни лъжат. Само да смеете да въведете маските. Ще ви се случи нещо лошо.

8

Анонимен

преди 5 месеца

"Неговата практика показва, че при ваксинираните пациенти няма случай на разболяване. " Я пак ,че нещо май послъгва доктора :)

7

Анонимен

преди 5 месеца

Ако изобщо не се тестваме, няма да настъпи, да знаете. Ковид= грип

6

Анонимен

преди 5 месеца

Да се тествам, че да разбера, че съм болен от ковид? Хаххаа. НЯМА ДА СТАНЕ!

5

Предатели с Пералня

преди 5 месеца

Вече два месеца настъпва Ковид , ама никой не разбра! Що така, да не би да лъжете?!?!

4

36,6

преди 5 месеца

е считана за перфектна температура, 38 може да достигнеш след малко ръчен труд и физическа активност, особено ако не си свикнал с каквото и да е натоварване. Стига сте паникьосвали хората.

3

Чоко

преди 5 месеца

Докторе, как да се тествам като един тест струва 60 лева. Ако кихна или пр*ъдна трябва да вадя веднага 60 лева. Е, няма как да стане това. Освен това Ковида вече протича по-леко от грип. Така, че май*ната ти.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Миндов много ти се иска да има ковид бря ,мукарчо

1

Анонимен

преди 5 месеца

Тест за ковид 100 лева кой плаща :)))