292

Анонимен

преди 4 месеца

ОСТАВКА и съд на ГЕРБаджията Калин Стоянов от това правителство!!

291

Анонимен

преди 4 месеца

Пациентите с тази диагноза обикновено се лекуват с помощта на психотропни лекарства. Защо има шофьорка книжка с това заболяване?

290

Анонимен

преди 4 месеца

Сега ще го изкарат и сатанист, който освен че уж си е говорил сам, е призовавал и Велзевул, отварял е портали към други измерения и се е материализирал заедно с колата на магистралата баш до полюционерите.

289

Анонимен

преди 4 месеца

До Ангелина А ти ще изкарах престъпниците невинни ангели ,херувими

288

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 282 А да кара ,като на Формула , също ли не е заплаха за другите коли в движението, за пешеходците ,недай Боже и деца ? Един и същ *** по коментарите срещу полицията . Да върви на дядо си в...

287

Ангелина

преди 4 месеца

Сега ще го изкарате какъв ли не ,само да за бъдат оневинени престъпниците с униформи.Слепци ли сте всички в тази държава ,освен правораздавателните и правоохранителните органи - "ДНЕС" Е ТОЗИ ЧОВЕК,"УТРЕ" МОЖЕ ДА Е ВСЕКИ ОТ ВАС!!!ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ,НЯМА КАК ДА СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА И НАСИЛИЕТО . ТАКА Е НЕ САМО В СТАРА ЗАГОРА ,ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ДЕЙСТВА С ОСОБЕНО БЕЗСКРУПУЛНО- БРУТАЛНИ НАЧИНИ ВЪВ ВСИЧКИ МАЛКИ ГРАДОВЕ ФЕОДАЛНИ БАСТИОНИ НА ОПГ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР ОТ МАФИОТСКИ ТИП.

286

Анонимен

преди 4 месеца

Защото според *** закони психично болния решава дали да се диспансеризира т е да се води в официален регистър на психично болни.Затова такива се разкарват по улиците.А роднините не искат да приемат истината и отричат до край.

285

Анонимен

преди 4 месеца

КАК ТОГАВА НА ТАКИВА ХОРА СЕ ДАВА ШОФЬОРСКА КНИЖКА? ТОЙ Е ОПАСЕН И ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ!

284

булдозер

преди 4 месеца

нарушител на пътя в малък град и се опитва да избяга, грамотния полицай го спира чрез лента с шипове или му препречва пътя.спират го, той не излиза и до колата остават двама полицаи и извикват компетентни служители и след 10мин.,или един час нарушителят излиза и случаят е приключил.в момента имаме група престъпници в униформа поощрявани от началниците си, които ритат и блъскат до смърт човек пред очите на цяла България.В София група престъпници в униформа се изявяват под колоните.........

283

Мдааа

преди 4 месеца

Щом е шизофреник е оправдано да умре. Логика алаДнес. Готово. Заработихте парата.

282

Анонимен

преди 4 месеца

Лекуван 11 пъти в държавни болнични заведения от параноидна шизофрения и да не са го освидетелствали пред комисия ТЕЛК за обезщетения по нетрудоспособност с държавна пенсия по болест за тази неизлечима болест,а не да мирише лепила при вулканизиране на гумени ленти и да се разхожда с придружител,заради болестно състояние до и след пенсия за навършени години със стаж поради трудни работни условия по КТ и норми за помещения и техника за безопасност на труда и да бъде лекуван същевременно.

281

Анонимен

преди 4 месеца

Ако е вярна посочената диагноза,може да даде отговор на въпроса,защо е бягал човека. Параноята е много тежко психическо състояние,болните изпитват патологичен страх от различни неща. Възможно е Пламен да е изпитвал параноя от преследване от полицаи и затова да се е заключил в колата. Тежка диагноза,да пази ГОСПОД! Но това изобщо не значи,че нахъсаните полицаи трябваше да го убият,така,както и куче не бива да се убива!!! Жалко за напразно погубения човешки живот!!!

280

Анонимен

преди 4 месеца

7 въоръжени полицаи не могат да задържат буйства щ сам мъж ?? На кого ги разправяте тези?

279

Анонимен

преди 4 месеца

Тия младите са в основата на процеса. Имената , годините и как се е озовал на това место . И защо се пише загинал.

278

Анонимен

преди 4 месеца

В един живеят той и починалата му майка, която ненавижда онази жена, която би й го отнела. Той е уж от "ние нормалните". Когато стане майка си, той отмъщава на жената с полови извращения.

277

тъпомер

преди 4 месеца

До СС,ало лека нощ очиларковци мина,марш да спинкаш,да пораснеш в главата.

276

СС

преди 4 месеца

До 277. Е ми добре, значи МВР знаят, когато някой има заболяване. Ето това става, когато или се пренебрегва тази информация, или има разрешение да се дават книжки на хора с проблеми.

275

Анонимен

преди 4 месеца

В БГ дори и да не си говориш сам, от полицията винаги ти назначават някой, който да ти задава точно определените им въпроси, в някои случаи ползуват и роднините, което е най-гнусното нещо!

274

тъпомер

преди 4 месеца

До Анонимен 284,ти като си полицай знаеш ли,ай образовай ни бре очиларко.

273

До284

преди 4 месеца

И пребиването като куче сигурно е един от тях?Има кадри в публичното пространство,човекът е неутрализиран защо трябваше да го убиват!