304

Анонимен

преди 4 месеца

Явно не си е носил щайги с луканки..

303

Анонимен

преди 4 месеца

Хората очакват точни и хладнокръвни действия от подготвени хора.

302

Анонимен

преди 4 месеца

Полицаите да се наградят, незабавно. За Копейките човешкия живот не струва нищо. Ще кара като луд из града, няма да спазва полицейски разпоредби, ще рискува живота не децата, и ще му се размине? Да ама не.. Да си е правил сметката преди да рискува други животи...

301

Закривай милицията!

преди 4 месеца

Младите не разбирали как клиповете можело да бъдат манипулирани!? Стига про сто тии от неграмотни милювци..

300

До ясно борец мутра

преди 4 месеца

Всеки тренирал борба е мутра така ли. Това важи ли и за другите бойни спортове бокс, карате, самбо. И трябва ли хората тренирали тези неща да се убиват на място от полицията? Ти тренирал ли си нещо през живота си?

299

х

преди 4 месеца

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Поздравления за полицията.

298

баси

преди 4 месеца

това че е бил републикански шампион по борба некви привилегии ли му дава , от рода на - ше се подчинявам и спирам на полицаи ако ми е кеф ?!

297

МВР = ОПГ

преди 4 месеца

МВР е била , и е , и ще бъде , винаги "Организирана Престъпна Група" Те колят те бесят в нашата скъпа родина. За съжаление Бай *** е мъж само на маса !

296

Анонимен

преди 4 месеца

Да не бе бегал да е жив щом е невинен оти бега а??????

295

Ясно борец мутра

преди 4 месеца

Ич нема е ревем за него мутра кога и да умре все е късно

294

Борец

преди 4 месеца

Шампиона по борба Пламен Пенев от Ямбол е починал през 2021ва. Този човек или е друг неизвестен Пламен Пенев тренирал борба или просто не е тренирал борба и това са поредните кьорфишеци, за да се оправдае, защо са убили дядото.

293

До пишещите по-долу.

преди 4 месеца

От начина на писане се подразбира, че сте млади и това означава, че сте напълно наясно как може да се манипулират клиповете! Докато експертиза не докаже, че клиповете са без прекъсване и без допълнително обработване, нищо не е ясно за случая! Иначе е ясно, че някой много иска да дестабилизира страната, което никак не е случайно!!! Хора, не се оставяйте да ви манипулират в каквато и да е посока, разсъждавайте, мислете, не ставайте лесни мишени на обработка чрез социалните медии!

292

Закривай милицията!

преди 4 месеца

Крайно време е и там да бъде изчегъртано от роднините и некадърниците! Вън пожарна, гражданска .. и наново!

291

Анонимен

преди 4 месеца

Браво на полицията. Защо е бягал и карал бясно по малките улици, рискувайки живота на жени и деца? Значи на него няма да му пука за живота на другите, а на полицаите ще му пука за неговия мизерен живот....

290

Почнаха да трепят

преди 4 месеца

Кой поред е този убит от полицията за тази година?

289

Ха ха

преди 4 месеца

Нито в Русия, нито във Фащ щяха да убият човек!!!!! У нас милювците са над законите и затова си правят каквото искат.

288

Хм,хм

преди 4 месеца

Това ако беше станало в Русия, просто щяха да го разстрелят! Ако пишеш стихове срещу войната те изпращат в лагер, ако си дете, изпращат родителите ти, а детето в детски трудов лагер!

287

двете крайности

преди 4 месеца

Едни смятат, че е нормално да не се подчиниш на полицейско нареждане и да си правиш гонки, като рискуваш да убиеш невинни хора. Други смятат, че след като полицаи са наобградили колата, вместо един от тях да извади служебното оръжие и да заповяда на водача да излезне мирно с вдигнати ръце, си е напълно в реда на нещата да вилнеят, да доизпотрошат семейната собственост (сиреч колата), а него да го бият до смърт. Никога няма да се оправим, докато не виждате, че и двете неща са отвъд морал и закон.

286

Анонимен

преди 4 месеца

дори и да не е спрял , те виждат че е възрастен човек и не виждам агресия о негова страна с която да заплашва който и да било . Не съм съгласен с жестокоста от полицайска страна ,,, не виждам така да бият онези дето минават границата нелегално бежанци ,,просто ги третират по законен начин, Защо в случая третират възрастен човек не разбирам. За мен това е УБИЙСТВО

285

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

До Дали е отговорен!? Тоя па, то цял клип какго убиват, а той за доказателства говори. Доказателства има дори в този сайт.