152

Украйна загуби

преди 5 месеца

И да у бие още някалко деца и цивилни в Русия няма да промени изхода на войната..отмъщение, отчаяние..добре, но така победа не се постига!

151

Убийството на цивилн

преди 5 месеца

Стреляне по цивилни цели е военно престъпление..навсякъде!Касетъчните оръжия са осъдени от 170 държави в света..

150

Анонимен

преди 5 месеца

Съседа ако е по голям може да влезе да си вземе една стая от вашия апартамент и да я присъедини към неговия. А ако не му я дадеш ще каже че си нацист и ще почне да те бие.

149

Анонимен

преди 5 месеца

Русия се държи като резглезеният син с много пари и власт. Бие бедните съседски деца и те като се организират и го набият започвча да реве. Вие нормални ли сте?Явно не. Според мен трябяа масирана атака на много градове в Русоя еднивременно, както те го правят. Дайте им стотици хиляди дронове на Украина да атакува в един ден.

148

Украйна вече загуби

преди 5 месеца

Всички тези у бийства сега са от безсилие и ненужни защото Зеленски и Байдън не могат да признаят че направиха грешка

147

Анонимен

преди 5 месеца

Явно наистина са много много глупави Руснаците. Заслужават си Путин. Това е най-малкото което може да им се случи. Ако получат Украинците това което искат Русия няма да я има. Света е също много наивен ,че остава все още да съшествува Русия. Единственито решение е Русия да изчезне от карата. Друго няма. Там няма хора ,а промити мозъци до костите си. Няма как да ве оправимсвета ако съществува Русия. Когато Русоя изчезне Китай ,СевернанКорея и другите подобни ще се замислят и можеби ще се оправят.

146

Анонимен

преди 5 месеца

руска пво ракета се е пръснала в града поредната дялана работа на менте държавата русия

145

анинимен

преди 5 месеца

утрепете се и двете държани да ви няма на картата *** ковунисти

144

Анонимен

преди 5 месеца

утре и в москва да се готви олгиново

143

Анонимен

преди 5 месеца

утре и в носква войната идва за путин и рашистите

142

Анонимен

преди 5 месеца

осколките са руски ФАКТ просто руското пво освен криво и ненадежно е и дефектно ракетите му падат над хората

141

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте ся....руслямчета, готино е да стреляш на 50 км (Белгород - Харков)....ама не и срещу държава, която от 2 години е във война, щото тая държава ВЕЧЕ има възможността ВЕДНАГА да ви отвърне по площадките на изтрелване с масирана обратна атака. Не винаги да си близко е добре.....щото може ти отвърнат бързо на там където е дошло!

140

Анонимен

преди 5 месеца

Както прозвуча в ООН - няма нито един украински войник на територията на Руслямия, но има десетки хиляди в Украйна мрящи всеки ден! Къв го дирите там бе, НАЦИТА ПУТИНСКИ? Изтрелвате ракети от Белгород на 50 км от Харков.....е и украинците могат да ви върнат жеста на следващия ден! Обаче кефят тролчетата след 160 ракети и дронове, на следващия ден украинците терористи...хахахаха, тва и човек с 1 IQ няма се хване бе!

139

Сър Пичук

преди 5 месеца

Оле майко бият ме. Баси нагярите. Бомбят невинни от 2 години, но по тях никой да не стреля. И кораба им потопиха и хора им избиха. Тежко е да си руски *** последните няколко дни

138

Sina

преди 5 месеца

Пълна денацификация на руските украйнини и пълна декурвоизация на ППиДБ! Такива птедатели долни, като тафаринчо - вън!

137

Sina

преди 5 месеца

Ядосвате господун Путин, и сега нацистите ще гризнат дръвцето!

136

Анонимен

преди 5 месеца

Ако Белгород беше израелски град, щяха да видят те..... Ама руснака не е толкова брутален

135

Анонимен

преди 5 месеца

Малка е територията на Русия затова иска още. Само че това май вече не може да стане.

134

Татул

преди 5 месеца

Независимо дали е нападнал Путин, Украйна под някаква форма, нищо не оправдава безразборното бомбардиране на детски площадки, университети и други цивилни обекти. Още повече с касетъчни боеприпаси. Същото беше и преди в Донецк-близо 15000 цивилни жертви, жени, деца и обикновени граждани за 8 години, после плачат укритата защо руснаците са ги налазили.

133

Гражданин

преди 5 месеца

Какво сте се разревали,бре ?! Вие унищожавате всекидневно хиляди украинци,вие напад нахте вероломно Украйна,а сега - имало убити ?! Кой започна тая война,нали вие се репчи хте,че за три дни ще завладеете Киев ?! Убийци,завоеватели и военолюбци сте вие - сега си сърбайте попарата !!! Малко ви е - на фона на толкова унищожени хора,населени места в украйна един път ви цапардосали украинците -полага ви се !!!