192

Поне се видя

преди 5 месеца

кой - кой е, и до къде са готови да стигнат.

191

Анонимен

преди 5 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

190

Анонимен

преди 5 месеца

Какъв жълтопаважник. Гушо дебела, загубила човешки облик. Гушо охранена и заразена. България не трябва да кляка пред НИКОЙ! България трябва да има своя доктрина, българска доктрина, не вменявана от други империи. България трябва да взима пример от Полша! От Китай! От Индия! Това са народи, които са единни в своята основа и същност и не позволяват различните прес годините идеологии да указват такива брутални промени, че да бъдат настройвани в омраза и терор над своите! Но руския свят това стори!

189

Анонимен

преди 5 месеца

Русия е отровена от собствената си отрова

188

АнонимеН

преди 5 месеца

СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ЗА НАС СА ОКУПАТОР НО ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СА ОСВОБОДИТЕЛ! ПРИМЕРНО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ КОИТО СА БИЛИ НА СТРАНАТА НА ФАЩ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ СЧИТАТ ЗА ОСВОБОДЕНИ ОТ СССР И ТАМ ТАКИВА ПАМЕТНИЦИ МОЖЕ ДА ОСТАНАТ!

187

Анонимен

преди 5 месеца

Руският свят е накратко ТЕРОР. Който не признава и не зачита мнението и свбодата над останалите. Един модел на господар - роб. Модел, който не подлежи на обсъждане и на промяна. Царските клики се самоизбира и самовъпроизвеждат и не допускат хора със свободна воля и дух да оспорват този модел. Господарят трябва да бъде господар...по кръвна линия. Робът трябва да бъде роб...по кръвна линия. Това е този свят на мракобесие, гсподарство, ТЕРОР. И приликите в нашето общество, не са случайни. Засадени!

186

я

преди 5 месеца

нормално, когато възраждате фашизма, да бутате паметници на съветския воин.

185

Еваларката п.и.ч.

преди 5 месеца

"Светът трябва да разбере, какво представлява руския свят" Браво, жълтопаважник, ти се оказа по-умен от целия свят! България се гордее с такива чада. Е, малко и.д.и.о.ти.

184

Анонимен

преди 5 месеца

Значи,стигнахте до там краваристански роби,че изкарахте и Освобождението ни от руските войски през руско-турската война през 1877-78 година 'Е МИТ'!!!Браво,заслужавате си краваристанско-брюкселското робство,което ви води до пълното ви затриване и като народ и държава!

183

Решението е просто

преди 5 месеца

"Днес, защо не пишете за поредния терор, които руските империалити са осъществили над Украйна?" За да спре войната трябва да се възстановят паметниците на Червената армия. A propos, Украйна вече не съществува като държава. Име на територията на бивша УССР.

182

Анонимен

преди 5 месеца

Светът трябва да разбере, какво представлява руския свят, руската личност и всеки който е манипулиран, обработен и заразен с русизъм. Това са хора неподлежащи на оздравяване. Тези хора са изгубени. Затова трябва да се прекратят всякакви взиомоотношения с руската федерация, да се изгонят всички техни дипломати. И да се помогне на Украйна да се освободи от руския империализъм, който винаги е атакувал и балканите, особено примитивните общества в Бъ;гария и Македони, и Сърбия.

181

Анонимен

преди 5 месеца

Много добре

180

Реалист

преди 5 месеца

Какво значи да "обичаш" Русия? Да обичаш руският башибозук в Украйна , който граби,убива и мародерства? Който изравнява цели градове.и села, защото ги "освободил"? Който изгради стотици километри минни полета за да се предпази от украинската "любов"?Да обичаш един, преследван за отвличане на хиляди украински деца ли?

179

Така е

преди 5 месеца

Само в Украйна да съборени над 2 000 паметници на Ленин, Сталин, Жуков, Рокосовски и други съветски маршали, войници и т.н. Сега ги възстановяват руските богатири. После ще възстановят и сринатите украински градове. Жълтопаважниците вървят по техния път. Тъй нали, умни, млади, красиви и много прозди

178

Гошо

преди 5 месеца

До автора на статията: ти брои ли демонтираните паметници? Може да са 4001 или 3999, ако имаш в предвид паметниците в Украйна които фашистите демонтираха може и да са повече. Тук нашите също се опитват, но историята колкото и да прекрояват си е история.

177

Нане

преди 5 месеца

Ми питай укрите ве умник... Що ли ги нападнаха изневиделица... Те праиха майдан платен от кравари, станаха бандеровци, бутат паметници и почнаха да избиват рускоезичните... И ся ко тана... ===))) да не си мислиш, че кравите, ще те спасят... Те вече подвиха опаш пред Русия...

176

Исторически факт

преди 5 месеца

КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ - тъй казал Левски пред пашата, според Хаджи Иванчо Пенчевич и жандарите. Има го документирано в турските служби. Затова бутаме руските паметници, а джамията в центъра на София я ремонтираме. Като истински патриоти!

175

Анонимен

преди 5 месеца

Ми освен да демонтират съветски паметници друго не им остава да направят от безпомощност срещу Русия жалкарите.

174

Анонимен

преди 5 месеца

Както винаги изоставаме. В цяла Източна Европа 4000, в България само един. Да те е срам от държавата ти! Събаряй всичко наред!

173

Ха ха

преди 5 месеца

АМИ НОРМАЛНО Е ДА ПАДАТ. Източна Европа и особено България сме си роби и слуги по рождение. Нормално е след като сме сменили Източния Господар със Западен, новия ни господар да не му харесва да има паметници на предишния. А и ние нали трябва да показваме колко примерни слуги сме. СЪЩО както през 1944г. когато идват руснаците... Започваме да учим руски песни, започваме да кълнем "прогнилия Запад" създаваме "Народния съд", предлагаме се за Задунайска губерния.... Сега обърнахме гъ** си на Запад...