183

до 179

преди 4 месеца

Пишеш абсолютни глупости до една година Украйна няма да има армия не случайно Шойгу обяви края на СВО в началото на 2025 година.

182

До 184

преди 4 месеца

Магазините са пълни, ама за яйца се редят на опашка директно ог камиона, а цената е 1 долар за брой.

181

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото руските нещастници са втора армия в света толкова са и четвърта светова икономика.

180

Дедо Мишо

преди 4 месеца

Лешникотрошачката, некакъв вид яйца ли са?

179

Анонимен

преди 4 месеца

Абе че някои ще яде хурката -то си е ясно отвсякъде .След атаките по черноморския флот-поредния удар по десантния кораб ,на *** ще им бъде отнет нацяло достъпа до Черно море =аз лично така бих постъпил с долен и вероломен съсед ,.А след падането на Маринка ,разпадането на фронта при Бахмут и воиската която ще загине при Авдеевка(руснаците трябва да са *** отново да взимат пленници които да хрантутят )работата отива на миризливи *** и капитулация

178

Анонимен

преди 4 месеца

Путин спести на руснаците обичайните лишения на "военната икономика". Магазините в Русия са пълни с всякакви стоки. Руснаците се бият на опашки за Лешникотрошачката да купуват билети на черно по 600 хил рубли, и се възмущават от "голи вечеринки" които знаменитости като Собчак и Галкин си организират в Москва - никой не усеща войната. Постиженията на Путин са работещи и неговото оставане на власт е предпоставка за повторно появяване на Русия като суперсила, надминаваща дори Съветския съюз.

177

Анонимен

преди 4 месеца

Ръководителят на Министерството на финансите на Украйна Сергей Марченко не знае как бюджетът ще финансира мобилизацията на 500 хиляди души във въоръжените сили на Украйна, която беше обявена от президента на страната Зеленски.

176

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 179. Бравус. Сигурно дзвиздити ти го говорят.

175

До ало ало

преди 4 месеца

То и в момента няма държава Русия!

174

Анонимен

преди 4 месеца

До Хайде стига вече. Стига вече де с тия глупости наистина.

173

Анонимен

преди 4 месеца

Росия постепенно влиза в афганистански сценарий.По точно я вкарват с надеждата че ше се разпадне подобно на СССР.А това е време минимум пет години.Затова Украйна ше бъде грижливо обгрижвана и снабдявана с всичко необходимо.Големия печеливш Китай периодично ще забива ножове в гърба на Русия и ще се кълне във вечна вярност и заедо гледащи напред с Русия.За да хегемонизира му трябват богатствата на Сибир иначе ще залезе като колос .А Запада има Необятните Канада и Австралия .Сибир ще му е много.

172

Хайде стига вече

преди 4 месеца

Хайде стига вече моля ви се, хайде стига, знаем ги опорките на путинофилите, то и Киев щяха да го превземата за 2 дни, но истината е, че към днешна дата Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на ракетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия и продължават неистово да се гърчат и да симулират някаква пародия на военна дейност в Украйна.

171

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 174. Добре бе Русия още мънинку и рухва. Успокой са сега и чекай да рухва.

170

Чиче

преди 4 месеца

До Анонимен лапай ш норхела смеешнико

169

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС е създаден като единен пазар за промишлена продукция у единно производствено пространство. Без производство и индустрия ЕС си заминава. А без суровините на Русия производство в ЕС не може да има.

168

Анонимен

преди 4 месеца

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен обяви, че западните санкции все повече подкопават руската икономика и рухването е само въпрос на време. Това мнение тя изрази пред вестник BILD am Sonntag. С всяка седмица санкциите разяждат все по-дълбоко руската икономика.

167

Анонимен

преди 4 месеца

Володомир Зеленский: Ние знаем, русия ще загуби! И ние наистина знаем, че победата ще промени света. И това ще бъде промяна, от която светът отдавна има нужда. Обединеното кралство марширува заедно с нас към най-важната победа в нашия живот. Това ще бъде победа над самата идея за война!

166

Анонимен

преди 4 месеца

Абсурдно е да се вярва на социологическите проучвания, че 80 и 180 процента в Русия подкрепяли Путин. Хайде стига моля ви се, всички знаем как в Русия се правят тези проучвания - с дулото на калашник опряно в слепоочието.

165

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 169. Добре бе няма да вярваме. И кво да прайм ся с тия класации ? Да събираме капачки или какво ?

164

Анонимен

преди 4 месеца

"Кога ще се намали държавният апарат / чантаджиите/ в Бг" - Намалят ли ги и избирателната активност ще падне под 20%. Сега именно чантаджиите са основните гласоподаватели, защото си пазят службичката.