406

Анонимен

преди 5 месеца

1939Г- КАТИНСКОТО КЛАНЕ- НАД 22 000 ПОЛЯЦИ ЗАКЛАНИ И В ОБЩ ГРОБ....ЗНАЧИ НИЕ И ЕВРОПА СМЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ, НО В РАША СА НАЙ ДОБРИТЕ- НАД 35 000 000 РУСНАЦИ ЖИВЕЯТ ИЗВЪН РАША НАЙ ВЕЧЕ В ЛОШАТА И ФАЛИРАЛА ЕВРОПА И БЕДНИЯТ САЩ- НАД 300 000 МЛАДИ МЪЖЕ ЗАГИНАХА В В УКРАЙНА, УБИХА НАД 250 ДЕЦА В УКРАЙНА ОТВЛЯКОХА СТОТИЦИ УКРАИНЧЕТА В РАША- НО НЕ НЕШКА КАЗВА ЕВРОПА И НИЕ СМЕ СБЪРКАНИ...

405

Браво!

преди 5 месеца

Достойна българка!

404

Анонимен

преди 5 месеца

Защо така наречените десни демократи критикуват комунизма отляво? Че нямало равенство и имало привилегии? Нали неравенството и олигархията са желани от десните капиталисти и политици? Така наречените десни демократи и капиталисти са по-леви от комунизма и социализма.

403

Анонимен

преди 5 месеца

ГУЛАГ 1923/1961Г- ЗАГИНАЛИ НАД 16 000 000ЗАТВОРНИЦИ

402

Анонимен

преди 5 месеца

Истината е, че левите сили и идеологии свалиха комунизма. Левите демократи искаха равенство в комунизма и критикуваха комунизма отляво. Те искаха сваляне на буржоазията и привилегиите при комунизма. Комунизмът беше свален от крайнолеви интелектуалци и крайнолеви психически болни индивиди в социалистическото общество, като Радой Ралин, Желю Желев. Те критикуваха народната власт, че е отстъпила от комунистическите идеи и идеали и е превърнала социализма в едно буржоазно общество.

401

Анонимен

преди 5 месеца

434- 3 000 000 ЖЕРТВИ НА ГЛАДОМОР В УКРАЙНА- СТАЛИНИСТКИЯТ РЕЖИМ

400

Българин

преди 5 месеца

Милата бабичка, живее в 80-те на миналия век... Младите, за които милееш, пораснаха и не до кокала, а направо ампутираха България. Безнадеждна, безскрупулна, нечовешка и страшна България.

399

Анонимен

преди 5 месеца

Г-жо Робева, вашето поколение е виновно. Вие създадохте двойните стандарти: правоимащи и правонямащи. След вас дойдохме ние-децата ви. Голяма част от нас комсомолски и партийно обвързани и гузни, защото знаехме, че не сме прави. Затова изучихме вашите внуци нашите деца в западни университети, за да са по-далече те от истината. Истината е, че нашето и вашето поколение погребахме България и можете да биете Камбаната, докато все още има храм. Храмът ще го демонтираме, а Камбаната ще иде за скрап.

398

Анонимен

преди 5 месеца

Продажниците двойни граждани не удрят в кокала, ами директно в сърцето или с ятагана режат гърлата. Тримата еничари Боко, Киро и Пеевски са добре обучени.

397

Главанак

преди 5 месеца

Ножът отдавна е опрял до кокала, но нищо не се случва, просто защото този Народ е с робско самосъзнание. Вижте сърбите- почти 10 дни непрекъснато, независимо от времето , са на площада! А ние- ние вярваме на наглите лъжи на политиците- че сглобката била единствен вариант за правителство!И какво правят и НС , и мин. съвет- правят всичко напук на народа- като се започне от демонтажа на ПСА , и се стигне до промяната на Конституцията, т.е. ние ще си правим каквото искаме, а вие си протестирайте!

396

Анонимен

преди 5 месеца

Европа ражда утопии. Няма значение как се назовават. Европа е най-кървавият континент и всичко, до което се е докоснала. Правилният въпрос е къде сбъркахме?

395

Анонимен

преди 5 месеца

Нешка е велика

394

Анонимен

преди 5 месеца

Поколението днес 50-60 годишните се оказахме големи хитреци. Ние се снишихме. Днес пробутваме напред децата си те да се справят със ситуацията. Децата ни ще плащат заемите, пенсиите, грешките. Леко гузно се оправдаваме, че всичко, което правим, е за тяхно добро-те да са щастливи. А научихме ли ги тези деца що е род, родина, държавност, история, БЪДЕЩЕ? Или им обещахме СВЕТЛИНАТА В НАС? А колко светлина има в моето поколение?

393

Анонимен

преди 5 месеца

Европа е родината на фашизма, капитализма, империализма. Горди европейци сме. Завръщаме се към консервативните десни идеали на фашизъм, капитализъм и империализъм. Европа се отклони от историята си, намрази себе си, намрази великото си империалистическо-капиталистическо минало. Намрази фашизма си. Новите консервативни десни партии ще ни накарат отново да бъдем горди с европейската ни история.

392

Нова история

преди 5 месеца

Окупирана Европа от чуждите сили САЩ и Съветския съюз, още се бори за Свобода. Съветско-американската окупация на Европа изгони законните фашистки власти на Запад и на Изток. Европа успя да се освободи от съветската окупация, но не успя да се освободи от американската окупация. Днес цяла Европа е окупирана от американската окупация. Падането на законната фашистка власт на Запад и на Изток трябва да се обяви за престъпно.Законната фашистка власт в Европа още се бори да възстанови правата си.

391

Анонимен

преди 5 месеца

Седя на опашка след 4-*** гимназисти да си платя сметките във фирма, която дава бързи заеми. От коментарите стана ясно, че младежите явно 18 годишни вземат кредит за да залагат. Едното момче каза, че пита баща си кой ще победи на баскетбол, ама бащата не знаел, че младежа играе хазарт. Много по-късно от случката проумях, че е справедливо именно бащата да плати просрочените кредити на сина си.

390

Анонимен

преди 5 месеца

Хора, хронологичното време е еднопосочен вектор. Не можеш два пъти да влезеш в едно и също време. Но е добре именно поколението на Робева да бие КАМБАНАТА,защото те сгрешиха. После сгрешихме ние 50-60 годишните, ние чакахме. Историческата справедливост е моето ЧАКАЩО поколение да си свърши работата, а не децата ни.

389

Анонимен

преди 5 месеца

Комунистическата идеология причинява деграадация на мозъка.

388

Христо

преди 5 месеца

Тая здраво я хапе коня...

387

КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ..??

преди 5 месеца

ТОВА ЛИ ТИ Е КОЛЕДНОТО ПОЖЕЛАНИЕ, ДРУГАРКО..??...... ПРЕДСТАВЯМ СИ НОВОГОДИШНАТА РЕЧ - КАКВА ЩЕ Е...