11

Анонимен

преди 5 месеца

А в часовете по трудово ще ги учат как да разглобяват АК-47 и да плетат тарлъци-танкове. И ще се върнат във времената на соца, когато всичко ще е в бъдеще време. Муахахахаа

10

Анонимен

преди 5 месеца

Реално погледнато като махнеш сантимента за Освобождението ,който изпитват българите към Русия.Русия е една примитивна мафиотсха бедна държава .Която няма образование ,здравеопазване ,инфраструктура.Която не произвежда нищо освен газ и петрол.Никой не ползва руски коли или руска техника .

9

маалатъ

преди 5 месеца

Уфф....., добре, че тоз Путин и таз Русията, бе, че да си пишите "новинарската лентъ/колонкъ", иначе пак шъ трябваше да четем за някоя хамириканскъ "звезда" дету сменила дръжкатъ на "т/еслатъ" с дръжката на "м/отика", или как родила "трету дете от пети мъж"!!!!!

8

Информационна война

преди 5 месеца

Срещу Русия.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Един приятел от Португалия ми каза, че около Лисабон правят 3 отбранителни линии с окопи, минни полета и драконови зъби!

6

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

Ех тези фенове на Путин,така навремето техните дядовци ,бяха доносници на Сталин...тези партизани и шумкари,червени,трябваше да бъдат заловени до един и наказани справедливо..

5

БАНко

преди 5 месеца

ОСВОБОЖДАВАНЕ НА ХЕРСОНСКА , ЗАПОРОЖКА , ЛУГАНСКА , ДОНЕЦКА ОБЛАСТИ И ПОЛУОСТРОВ КРИМ СА ИСТОРИЧЕСКА ПОБЕДА НА РУСИЯ !!! ОСТАВАТ ОЩЕ МИКОЛАЕВ , ДНЕПРОПЕТРОВСК , ХАРКОВ И ОДЕСА !!!

4

Барон Мюнхаузен

преди 5 месеца

След ВСВ,никой не потърси отговорност за зверствата на Съветския съюз,над невинните европейски граждани(особено полските)...сега историята се повтаря!!!Господ гледа,и ще накаже тази престъпна хайка,стига толкова червен терор!!!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Ако някой сбърка СВО с война?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Мале мила....

1

Ученик

преди 5 месеца

Да питам : нас ни учиха, че Путин е умрял и това е двойника му , значи сега двойника му подсъдим ли е от холандския съд или вече не е валидно , понеже само оригинала беше подсъдим ?