64

До до 60

преди 5 месеца

Кви ги дрънкаш? БВП на Унгария е двойно повече от този на България за 2023! България 100 млр долара, Унгария 200 млр долара!

63

Много самотен

преди 5 месеца

До 55 Анонимен. . . . Така е! Но за балканския българин е важно да е в клуба на богатите, макар, че сигурно ще събира огризки за обед или вечеря! Не разбирайте грешно, не пропагандирам Живков! В България останаха много, ама много малко свестни хора! Надявам се да доживея просперитета на останалите българи до след 10-15 години, а дотогава ще гледам сеира отвън!

62

Анонимен

преди 5 месеца

Човек трябва да е много болен, да сравнява Унгария с Германия! Все едно, Куба и САЩ!

61

Анонимен

преди 5 месеца

До Берлин Уфф, ти не ги жали тях. Слд година - две пак ще са в подем. А унгарцие имат малко растеж, но много да догонват. Растежът в България е по-висок на относителна база.

60

Дедо Мъди

преди 5 месеца

На Орбан, Господ здраве да му дава, на Европа и изтича времето и ако няма сили от националните държави, либерастийско-толерастийската политика на корпорациите и глобалната мафия, ще унищожат континента до 5-10години!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Много отдавна вече ЕС няма авторитет който имаше през 60-70-80-те години , там имаше образовани депутати , а сега са неграмотни и примитивни люде !

58

до 60

преди 5 месеца

Има си обективни показатели като средна заплата, преди и след облагане, БВП по номинал и по пок. способност. Говориш глупости. Унгарците бяха напред преди десетина години. Хърватите ги настигнаха, Румъния е по петите им. Редица заплати са като българските, някои по-ниски, при същите цени.

57

Берлин

преди 5 месеца

Германия, Хорандия и още 8 държави в ЕС са в рецесия! Икономиките им се свиват и не произвеждат вече ( поради високи цени на енергия поради санкции). Унгария НЕ е една от тези страни! Иканомиката и расте!

56

Анонимен

преди 5 месеца

До Ами...Очаквам ''наплив'' от унгарци , към Бе-Ге-тото на Европа !

55

ППДБ плазмодиите

преди 5 месеца

Искаха са му сложат такси на Орбан, но само като го видяха лично и Денков му въртеше опашка като на оффчарссо куче пред господаря си! За три секунди падна таксата! Ха ха ха!

54

Фехервар

преди 5 месеца

Живея в Унгария и едва свързвам двата края!

53

Анонимен

преди 5 месеца

Коя държава в Европа е по-добре от Унгария ?Ние като се ежим с ТАКСИТЕ за газа , КАКВО СТАНъ , туриха ли ни го ?Защо ще връщаме И на ''ЛУКОЙ'' пари сега , НАЛИ ДРУГО СЕ ГОВОРЕШЕ ???

52

Берлин

преди 5 месеца

Живея в Германия и виждам с очите си как немци имигрират в Унгария..от нашта фирма двама вече си купиха къща и се преместихавиждат бъдеще в Унгария а в Германия НЕ!

51

Ами

преди 5 месеца

Като не харесва ЕС, да ходи в ШОС!

50

Анонимен

преди 5 месеца

До зрелищаипасти..........Алоо , а правиш ли сметка , като минем към еврото , колко ще бъде 1 леФ ???Ще влезем с 1.95556 , но С КОЛКО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ПОСЛЕ !?Ако беше толкова лесно , то много отдавна да сме на евро .Икономиката НИ решава , КОЛКО ДА Е ЕВРО-ЛЕВ , а имаме ли такава !Очакването е 1 евро=6-12 лева / според американски спецове по финанси , за Бг / Така че , ДАЙ ДА ГЛЕДАМЕ В НАШЕТО КАНЧЕ !!!

49

Анонимен

преди 5 месеца

Най-високата инфлация е в Унгария. Някои заплати са по-ниски дори от България. От страна, която беше наравно с Чехия, Унгария е напът да падне под Румъния. Авторитарното ръководство винаги води до провал.

48

до 57

преди 5 месеца

"Дрън, дрън..." Квото баба знай - туй си бай. Сготвена копейка.

47

До 55

преди 5 месеца

А що не кажеш за демографията а? Щото в България демографския прираст е -30%!!На 10 пенсионери ще се падат 4 работещи а ако продължи след 50 години ще останат 2 милиона Българи! Всеки ден стотици напескат България защото правителството предпомита да хлаща милиарди за Украинските граждани вместо за своите!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Проблема на ЕС е само един :Станаха слуга на Англия и САЩ , които НЕ СА ЧЛЕНКИ НА ЕС , А ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЯХ . Иначе , Запада е много добро място за живеене , НО БЕЗ НАМЕСАТА НА САЩ и АНГЛИЯ !Дали Англи ''СЛУЧАЙНО'' излезе от ЕС , или за да си правят със САЩ каквото си поискат , без някой да им търси ''ОТГОВОРНОСТ'' ... В България има и грамотни хора , все още !

45

Анонимен

преди 5 месеца

тоя разсипник превърна Унгария от абсолютен лидер в източна европа, до абсолютен икономически аутсайдер