345

Анонимен

преди 5 месеца

377 Съветски граждани станаха видни политици, преподаватели в СУ, директори на предприятия от национално значение, съдии, прокурори, в България. Съдия номер 1 в момента е рускиня с българско гражданство Галина Захарова, а баща й преподаваше на руски право в СУ, тъй като едва говореше български език. Станишев е половината руснак, стана премиер...Примерите са много. Пирински също имаше чуждо гражданство.

344

Яяя

преди 5 месеца

До Анонимен - 80% от изброените неща са отдадени на концесии за следващите 20-50 г. на западни корпорации по времето на Елцин!

343

Анонимен

преди 5 месеца

Денацификация означава всеки българин де бъде принуден да се откаже от принадлежността си към българската нация. Това е отколешна мечта на кремълските сатрапи. Още повече, че имат опит в денацификацията на волжките българи. С насилие са ги направи руснаци.

342

Анонимен

преди 5 месеца

Готина е!

341

Анонимен

преди 5 месеца

"Е дами и господа..." те Вашите Господари с двойните гражданства ще дойдат и ще видим тогава кой кого какво ще направи. Защото тази поправка не е приета случайно. Тя е приета по заповед на Вашите Господари .

340

Анонимен

преди 5 месеца

Макрон каза : Не можем да оставим Путин да победи ! Макрон не се интересува от хората а от своето собствено его. Той не може да понесе победата на Путин. Ето защо стана войната. Запада не може да понася ВВП.

339

Анонимен

преди 5 месеца

Защо търпението на Русия беше изчерпано и се стигна до война. Защо в медиите има двойни стандарти и никой не говори за това че Израел води война в ивицата Газа и за отрицателно време е избил повече от двайсе хиляди цивилни палестинци. Двойните стандарти са на всяка стъпка !

338

Анонимен

преди 5 месеца

E, дами и господа - да търпим проф. Даринка и Волгин са едно от дразнещите неща в демокрацията. Ако господарите им дойдата пак, ще ни изколят, пардон - "денацифицират" за едно нощ.

337

Анонимен

преди 5 месеца

Верно си кандидат патилан. Какви са тия неистини. Ти от къде знаеш как живее обикновенния руснак и обикновенния българин. Хайде да попитаме хората от наводненията които живеят в зглобяеми къщички-фургони и обикновенните украинци които у нас в Бг живеят в многозвездни хотели ?

336

Кандидат патилан ;)

преди 5 месеца

371, бро, Русия има ресурси да бъде най-богатата държава в света, но руснаците са неможачи завладени от късокраки крадци. Това е причината всеки обикновен българин да живее по-добре от всеки обикновен руснак ;))))

335

Анонимен

преди 5 месеца

Преди 35 години един беден бедуин открива петрол в емиртствата и я прави цветуща държава. В Русия има петрол, газ, злато, диаманти, ценни метали, но още не са намерили бедуина за да свърши работата.

334

Анонимен

преди 5 месеца

Съра ми засеГна на зад,,,ка, сър! Русофилията продължава да нанася удари, нищо че е тежко ранена и пред окончателна смърт!

333

Анонимен

преди 5 месеца

До 348. Имат проблем с моралните ценности? Какво разбираш от ценности ти който ми се кълчотиш на някой гей парад и постоянно си дрогиран.

332

Анонимен

преди 5 месеца

До 354 . Ти май не си разбрал, че тука е България и трябва да има свобода на словото.

331

Анонимен

преди 5 месеца

До 265. Какво на някой от посолството ли докладваш? Защото в България се обръщаме с господин. Да ви засегнат на зад,,,ка тези сърове.

330

Стига!

преди 5 месеца

Дайте рейтинг! В БНТ всеки месец харчат хиляди левове за "метрия", но си остава за вътрешно ползване. Дайте да видим данните бе! Ако не е Волгин с неговия рейтинг на случаемост, кой да е? Тъпите кореспондетки ли? Ако ще е така, оставяйте на заплата само техническия персонал и да се приключва! И без това изхранването на тая гмеж е абсурдно. Частни вериги радия, плащат данъци, правят слушаемост, а ние храним репортерка от Русе /примерно/ с 60 секунди ефир месечно.

329

Анонимен

преди 5 месеца

Проф.Григорова е сред малцината които имат смелостта да имат различно мнение от официалното!Пълна подкрепа за нея!

328

Поздравления!

преди 5 месеца

За смелата българка професор Григорова!

327

Случаен минувач

преди 5 месеца

Страшното е друго - започва нов тоталитаризъм. Ако не подкрепяш Украйна, ако показваш симпатии към Русия - ти си народен враг! Трябва да бъдеш съден и низвергнат! Аз съм живял 30 години в тоталитаризъм, когато за един виц можеха да те осъдят, не желая това да се повтори!

326

Случаен минувач

преди 5 месеца

И проф. Григорова, и Петър Волгин са твърди привърженици на БСП. Както и Страхил Ангелов. Произхождат от комунистически семейства. Но имат доблестта да покажат, че симпатизират на БСП. Не са като Христо Иванов - Бойкикев, също с комунистическо потекло, но виден "демократ". Затова, може да не съм съгласен с тях, но ги уважавам.