120

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 125 - Тая тодева, като е толкова смела да бута паметници в разрез със закона, каква охрана? Ако толкова и трябва, пълно е с частни охранители, да си плаща. не стига, че народът плаща за простотиите, дето върши, ами сега пък и охраната ще и плащаме.

119

от препарата

преди 6 месеца

По безлично същество с прекомерни амбиции не съм виждал .

118

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен115- Със сигурност е ваш президент, на едно кресливо, русофилско МАЛЦИНСТВО. Именно - малцинство сте. Днес хората искат БМВ и Фолксваген, а не Москвич и Волга. Искат свободен пазар, ЧАСТНА инициатива и ЛИЧЕН интерес, а не колхози и съботници. Искат през уикенда в Гърция, а не открит лист, изходни визи и други милиционерски тъпни. Искат свободно движение на хора, стоки, пари, идеи а не някой да ти казва как да живееш и колко да ти е дълга косата. Искаме Свободен Свят, а не Руский мир

117

Анонимен

преди 6 месеца

Тая Тодева защо я охраняват. Всички са наясно , че е кукла на конци. Жената се има за фактор моля ви се.

116

Вълко Червенков ЛГБТ

преди 6 месеца

120 Нищо тема да възстановяваме даже и Альошата ше гътнеме като мавзулея на дъртата мумия с сифилиса

115

баба мара

преди 6 месеца

и това било академик позор

114

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя бавноразвиващия явно си е спечелил титлата от Зрънчо. Онзи ден беше стигнал до умозаключението, че хората тази година били най-щастливи в сравнение с последните 3 години и се опита да припише заслугите за това на смешния си циркаджийска трупа. Откъде мозък да се сети, че през предишните 3 години имаше локдаун.

113

Окупаторът го е

преди 6 месеца

Поставил незаконно там МОЧУРЛЯКА

112

Христо Христов

преди 6 месеца

На 2 Април 85% гласуваха за партии, чиито приоритет е евроатлантизма, а не живота на българите. Факт

111

вандалщини

преди 6 месеца

Тоя дали се мисли за някакъв обединител , не иска ли да му се изтипоса едно паметниче " академик по сапунените обединения " .Много мразим някаква наглост да ми обяснява как трябва да гледам на нещата .

110

от ЮАР

преди 6 месеца

До АнонименНе е в разрез с никакви закони. И не е поставен там със закони. Става дума за процедурни хватки, които ще се разчистят и демонтажът ще продължи до пълното заличаване на това тоталитарно раболепие. Няма никакъв валиден аргумент, паметник на чужда армия на днес враждебна нам страна да продължава да стърчи баш в центъра на София. Няма да го има там. Свиквайте. Следващият ще е Альоша-та в Пловдив - там също са будни граждани със съвест и морал. Истуканите на бунището - е, хайде, в музей.

109

Христо Христов

преди 6 месеца

До 106 "И детска болница евентуално след 5 или 10 години. Най-важното е паметниците да се избутат," - и правилно! На 2 Април 85% гласуваха за партии, чиито приоритет е евроатлантизма, а не здравето на българите. Факт. Какво реветс?!

108

Анонимен

преди 6 месеца

До от ЮАР - на юарските българи със сигурност не е президент, на българите тук - ДА!

107

от ЮАР

преди 6 месеца

До Анонимен-104- Ами фалшив пРезидент е. Не е президент на Българите, след като стоя мирно пред цигарения поп (оня кгб-еец, набеден за патриарх), след като Крим бил Руски и след като е постоянно на амбразурата да защитава една страна агресор, за срам и резил пред цяла Европа. Мен лично, ме е срам да имаме такъв президент, който така да излага една от най-старите държави в Европа. Това, че нарочно нямаше подходящ кандидат е резултат от дейността на руските служби и подопечните им партии. Срам!

106

Анонимен

преди 6 месеца

Признак, че няма нищо в кратуната ти. Демонтирането на паметника в разрез със закона е признак, че з вас законите в тази държава не значат нищо.

105

КуКлус

преди 6 месеца

Всичко ненужно да се нареже ! Почваме от тебе очиларко ! 106 коментар правилно каза ...събираме капачки за децата понеже вие никога нямате пари за подобни "глупости" ама пари за премахване на паметници и помощи за Украйна ....винаги се намират !

104

Анонимен

преди 6 месеца

Тоест, заради една банда жалки нещacтници от ДСБ, които имат два автобуса избиратели било оправдано да се маха паметник?

103

ТОРТА

преди 6 месеца

Зелен ски и КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО... ХА ХАА

102

Анонимен

преди 6 месеца

Денков, ти ли си мъжа или Габриел? Мязаш ми на п...а ще прощаваш

101

от ЮАР

преди 6 месеца

До Анонимен-94-Народът щял бил да залее улиците. Денков е най-разумният и адекватен премиер и това не е случайно. Защото е човек на точните науки и говори сякаш пред аудитория от студенти - логичен, точен, без излишни емоции, умерен, толерантен и напълно разбираем. Досега, България не е имала премиер от такъв висок ранг. Народът щял бил да залее улиците. А бе ало-оу. Хората живеят по-добре от всякога в историята. Не виждам от какъв зор някой ще излиза, освен до колата си, за работа или до Билла.