146

Tt

преди 5 месеца

Умират напразно наши братя млади момчета украинци и руснаци. Спрете се. Прочетете по веднъж декрета на Ленин за войната за да осъзнаете че умирате напразно

145

Анонимен

преди 5 месеца

Да, и те като се юрнат към Украйна. Нямат търпение да измрат.

144

Анонимен

преди 5 месеца

ами ше одим и аз гората да сложим някоя табела за елените да дойдат да ги отстрелям а па ако не дойдат ще има санкции. аз си мислех че по- продажа държава от наща нема...ама тея им искат животите наукритата че и ги викат от чужбина за да се г тнат и то по празниците... баси мммм

143

Гадна Твар

преди 5 месеца

Започнете с тези, които са наводнили Варна!

142

Закривай окрайна!

преди 5 месеца

Започвам да си мисля, че тази наистина са фашизирани. Да търсиш още хора, които да изпращаш на смърт, трябва да си наистина психопат.

141

Анонимен

преди 5 месеца

А що ги пуснАхте да избЕгат от Райха? Направо да бехте затворили границите веднага след като Зелката побутнат от Борката Джонсън реши, че ще воюва. Борката не се е сетИл, че на Фюрерът ще му требе много мръвка за фронта, английска му работа.

140

Деди

преди 5 месеца

"Изпуснаха питомното, сега търсят/гонят дивото" - укропска му работа! Видяха дебата гьостерица на рашките, сега моллят дезертьрите-укропи. Ще им се случи на "куково лято" както гласи поговорката!

139

Анонимен

преди 5 месеца

Изтеглете първо всички от България ! Ако трябва ще дадем някой и друг лев за еднопосочни билети !

138

емилиян

преди 5 месеца

Няма проблеми "" цивилизованите и демократични страни "( тъй като засяга Националната им безопасност защото Путин трябва да бъде спрян на всяка цена) ще ги принудят да се върнат в Украйна ако Задокеанският господар им заповяда.

137

Тръндафила

преди 5 месеца

Еври бари на магари

136

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро и нас !

135

Анонимен

преди 5 месеца

Прав ви път и да вземете с вас за знаменосец недоносчето с двоино гражданство може и антуража му

134

SJ

преди 5 месеца

Те хукнаха! Точно тези, които се измъкнаха от там ще бягат да се върнат по-бързо.Смешници.

133

до 137

преди 5 месеца

бъркаш приятелю, фашистите са там, в измислената украйна, вожда им, зеления плъх поздравяваше фашисти в канада.....а путин е стожер на славянството по нашите земи!

132

ало ало

преди 5 месеца

тагаренко раздаде за бог да прости българското оръжие, сега да въоръжи украинците тука с прашки, един шут, и на фронта!

131

българин

преди 5 месеца

Слава на Украйна.. българите сме с вас.. не малко българи се бият с руските окупатори и терористи.. колко са руски наетите кубинци и разни азиатски ислямисти е друг въпрос. Българите ще защитим християнството от руслямисти,чеченци, затворници , канибали и КГБ атеисти.

130

Анонимен

преди 5 месеца

Месомелачката върти на сухо нещо вече

129

НатоОФФ

преди 5 месеца

До АнализаторСкъпи ПС-военен разбирач, НАТО участва с всичко дори с платени войници - пари, финанси, оръжие, окоплектовка, разузнавателна информация, дрехи, муниции. Всичко, просто НАТО-вци знаят, че на никой от ЕВропа и САЩ няма да му се мре заради интереса на Байдън и Урсула за това цицат всичко останало. Да не забравяме, че Европа лекува, обучава, храни и дондурка Осссраински войници. Русия 2 години се бие с цялото Нато И РАЗБИВА ЛЕОПАРДИ,БРАДЛИТА ХИМЪРСИ! Хилади са платените Натовци.

128

кубанская столица

преди 5 месеца

Чуете? Това са най-последните конвулсии на киевкия режим. Ала ръцете са твърде къси. Кой искаше, то отдавна напускаше урина за да спася своят живот. Мислете сериозно, че някой хвърли работа с евро (нека и мия туалети) и доброволно отива в окопи за да ще загуби живот на следващия ден. Украинци! Крия се от сила! Испратете всички на!

127

Анонимен

преди 5 месеца

Въпроса е кога тъпите укри ще се усетят че единствения им шанс е да обесят наркомана.