31

ZV

преди 6 месеца

Нещо дупето на НАТОвците се свива) По добре е от сега да го масажират да не боли много после)

30

Доброжелател

преди 6 месеца

Не давайте летища за окраинските самолети и ников нямя да ви напада... Къв ви е проблема??? Да не говорим че сеага нато снабдява окраина с оръжие за милиарди долари... Ами всики спътници са направили снимки - Полша и Румъния... Добре че е тоя путин да ви търпи... молете се за здравто на путин, иначе ще видите какво можете .

29

Капитан Америка

преди 6 месеца

Почвам бавно да се навеждам пред Мечока.

28

Рендету

преди 6 месеца

Имало едно време една държава.., Германия, тя мнооого искала да разубеди СССР, тоест Русия, да не я напада и затова я нападна..., е, резултата ви е известен!!! Тъй, че внимавайте с желанията си, може да се сбъднат и тогава ще има едно голяяямо.... Оххх...! -)))

27

Анонимен

преди 6 месеца

И тоя е получил видения. Пенционирайте ги кат минат 50 бе.

26

Капитан Америка

преди 6 месеца

Почвам бавно да си свалям бельото пред Мечока.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Нато да си закрива базите, дето ги тупна до границите на Русия.

24

Сата НАТО

преди 6 месеца

Преди два часа московските летища затвориха заради забелязани украински дронове в района. Просията по-добре да помисли за някаква почетна капитулация и да почват да стягат коланите, че репарации ги чакат за поне 30 г напред.

23

ъ

преди 6 месеца

На тоя адмирал носът му е бая червен и гледа малко бляскаво. То и аз на три ракии обяснявам как ще разубедя Кличко да не бие Кобрата.

22

Перниканец

преди 6 месеца

А *** с какво че нападнат - с жени ли, щото мъже вече им останаха само резервисти, които ще им стигнат срещу НАТО за няколко часа

21

Анонимен

преди 6 месеца

Пенявенето на 2-3 деббилни изружденци по форуми в бегетица, няма да промни нищо на фронта. А за вас скоро ще има 23-та и законите от тогава.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Нека първо спрем терора серщу руските граждани в цяла Европа и най-вече в бившите съветски републики. Европа сляпа ли е за отнемането на човешките права на рускоговорящите граждани в Украйна, Литва, Латвия и Естония.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Тея, дето войниците им са като столичния ни кмет, да заплашват толкова много!

18

Сата НАТО

преди 6 месеца

НАТО трябва да разсипе Беларус и да ги накара да махнат руските бази от територията си. А помощта за Украйна е едно на ръка

17

мдаа

преди 6 месеца

Толкова е лесно и просто. Трябваше НАТО да се кротне на *** си и да не се разширява на изток. Путин им го каза преди години, че Грузия и Украйна в НАТО е червена линия. Но не, Столеднберга с усмивка говореше, че сега Русия ще получи повече НАТО на границата си, Ок, получи и какво стана? И да напомним на белгиеца, че Русия е в Европа. Би било добре да има поне елементарни географски понятия. Нападания на Русия над ЕС е химера, които тия раздухват, за да си тъпчат джобовете.

16

Анонимен

преди 6 месеца

Войната ще свърши когато Червената армия стигне Атлантика. Точка. През 45- та стигна само до Берлин, трябваше да продължи. Сега цяла Европа щеше да бъде един СССР.

15

до Дебила

преди 6 месеца

Историята не започва от преди 2 години ! Необразована мижитурко !

14

Факт

преди 6 месеца

На подобни думи и лъжи се държи НАТО те все търсят конфликти и войни.

13

простата истина

преди 6 месеца

Много е лесно да се разубеди Русия-достатъчно е да не се избиват руснаци като в Донбас -Украйна да има неутралитет-да няма натовски ракети разположени близо го границата и насочени към Москва.Това е.Ааааа и Борис Джонсън да не се обажда-защото договора за край на войната беше почти подписан в Истанбул-просто Джонсън каза: Нека просто да повоюваме - руснаците са слаби.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Същия "елементарен въпрос" си задаваме и досега относно нападението над Украйна, нооо за дебиллно поведение, отговор няма.