111

Анонимен

преди 6 месеца

тошко митрофанчето пак подскача за бананче ... да, ама в русия банани нема ... не отглеждат в колхозите

110

Кривондел

преди 6 месеца

До 118Това народно събрание прави това, за което са гласували около 70% от подалите глас (или около 40% от всички гласоподаватели). Желанието на една скандалджийска партия, която е получила няма и 15% от вота (или е подкрепена от около 7% от гласоподавателите) да провали работата на народното събрание е нецивилизована и незаконна.

109

Анонимен

преди 6 месеца

дерзайте патриоти

108

Анонимен

преди 6 месеца

До Кривондел ,кое точно Народно събрание и за кой точно работи ,за американския или украинския народ.А после се обяснявай кой на кого пречи--------------------------------------------------------------------------разкарай се оттук, т.ролче. Очевидно е че твоите господари работят за интересите на Русия, а ти обслужваш тях, то бива лицемерие и п.ростащина, ама вие се самозабравихте вече

107

ъ

преди 6 месеца

Който сее ветрове, жъне бури. Днес "управниците" не спазват Обществения договор, утре няма да го спазят "управляваните". Няма да е лошо Посолството да се замисли по този въпрос. За "управниците" е ясно че не им е позволено да мислят.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Сигурен съм че и след Освобождението е имало хора които са казвали - под турско беше по добре

105

Анонимен

преди 6 месеца

До Кривондел ,кое точно Народно събрание и за кой точно работи ,за американския или украинския народ.А после се обяснявай кой на кого пречи

104

НемаСтрашно

преди 6 месеца

Борисов най-го е страх че ще му проберат париците. Това което гусина трябва да разбере е чи има 2 варианта. 1) Ще му приберат париците докато е жив, след 5 или 10 години. Ще скимти но до там. 2) Ще преберат париците му от родата след като е ритнал кофата. Нема да може да скимти, но пак ще влезе в историята на бг, като мафиота париец. Рода му ще го проклина... Колкото до ГРАБ - нема да съществува, ГРАБ == Борисов.

103

Анонимен

преди 6 месеца

Тошко смешката от итн

102

Анонимен

преди 6 месеца

Копейките на Костя и Тошко се обединиха.

101

Кривондел

преди 6 месеца

Не мога да разбера Костя. Първо окупират трибуната на Народното събрание, и пречат на работата му после дърпат и скубят кабели - и накрая пищят, че не са им постлали червен килим да действат по този начин... Бива, бива, ама чак толкова желание за скандал не бива!

100

И ТАКА

преди 6 месеца

ПАТРВЕОТИ, ПЪК ЗАЩИТАВАТ ПАМЕТНИК НА РУСКИЯ ПОРОБИТЕЛ! ТАКИВА Е ИМАЛО И ПРЕЗ ТУРСКО ВРЕМЕ, КАТО КИРЯК СТЕВЧОВ И ДР.

99

до 103

преди 6 месеца

Нещо си се объркало - точно истинските християни - Русия, Армения, Грузия, Румъни, Сърбия и Гърция празнават на точната дата. Само БГ-тата с вечно свалени га Щ и, празнуват когато им наредят от Брюксел, Тел Авив, Анкара и Вашингтон.

98

Анонимен

преди 6 месеца

тИЯ НЕЩО ВЕЧЕ МНОГО СЪСКАТ, НАБЛИЖИ;ЛО ИМ Е ДА СЕ РАЗПРАВИМ С ТЯХ...

97

Анонимен

преди 6 месеца

По-големи деграданти от Тошко и Славчо не зная дали има в БГ. А и извън нея също.

96

До Анонимен келеш

преди 6 месеца

Друга евтина опорка не можа ли да измислиш

95

Анонимен

преди 6 месеца

До 103 Ами просто са по друг календар,а като го правят на 7 -ми да не би да са станали будисти.Нещо опорката ти издиша,ама то си е нормално като нямаш мозък

94

Анонимен

преди 6 месеца

Целият християнски свят празнува Бъдни вечер и Коледа на 24-25 Декември, само 'морално извисените' руснаци се поздравяват по стара съветска традиция по това време С новьйм годом, а "тяхната" Коледа си я празнуват на 7 Януари... още едно доказателство, че са генетично сбъркани.

93

Анонимен

преди 6 месеца

Това всеки го знае вече, депутатите са с 0% одобрение и 100% неодобрение, двете партии от сглобката на следващите избори са под чертата!

92

Анонимен

преди 6 месеца

До 96 Да ,не и посланика ти прави Сглобки , това в полза на България ли е или на тях.После обяснявай кой бил предател щото от тия от Сглобката не съм чул да споменават изобщо България.Да правим това за ЕС ,за Украйна обаче България липсва