124

Анонимен

преди 6 месеца

Киевска област улиците блокират с контролно-пропускателни пунктове за връчване на призовки и залавяне на укриващи се от военна служба.С нарастващия брой на загубите и военнопленниците от украинска страна в района на Обухов в Киевска област военните комисари въведоха друг метод за залавяне на граждани, за да ги изпратят на фронта, казва бившият украински народен депутат Игор Мосийчук. Заедно с властите те създават мобилни контролно-пропускателни пунктове, където ще дежурят представители на TCC. Тяхната задача ще бъде да проверяват документи, да издават призовки, а също и да задържат наруши

123

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобчета отивайте на паметника с чукове и кирки, че спряха да го демонтират и тези които са издали заповедта, ще станат клиенти на бай Ставри! Отивайте да ги спасявате и да изливате злобата и страха си по един гранит и бронз! Хахахахахахахахаха!

122

Анонимен

преди 6 месеца

До 135 И кое е фейк бе,че Украйната губи ли или,че няма оръжия вече за нея.Ама като ти се казваше ти рупаш ли рупаш,а като ти се казва истината това било русофилство,а като нямаш елементарно познания за нещата ,какво представлява Русия и колко оръжия са складирани още от времето на СССР кой ти е виновен,а?

121

Анонимен

преди 6 месеца

На руската пропаганда и демагогия се хващат основно безмозъчни, кухократунести русофили, които са наследствено обременени от русофилия. Всеки средно интелигентен човек, може сам за себе си да направи преценка, а не да клечи по цял ден като зомбиран и да се "храни" с лъжите на режима в Кремъл. Русофилите по дефиниция са безполезни, никому непотребни биоотпадъци и поради тази причина са озлобени на целият цивилизован свят, но самите те осъзнават, че са аутсйдери, луузъри, неудачници и полуи'диoти.

120

Анонимен

преди 6 месеца

Русофобчета нещастни не ви ли минава през миниатюрното мозъче, ако има такова изобщо, но най-вероятно вместо мозък имате само ганглии, че ако киевската хунта имаше тези успехи за които си мислите, че Гьобелсовата пропаганда в Киев ви казва самата истина, тогава Зе-фюрера щеше ли да ходи да проси постоянно пари, оръжие и тайно войници-наемници, за които отиват по-голяма част от дарените пари. Хахахахахахахаха, колко сте жалки и нещастни.

119

#132

преди 6 месеца

До Анонимен 132 Русофобче ДгоД, яко ДгоД, да го cMyчuш даже и да го /\uraBuш още, нещастно ЛГБТарче!

118

Анонимен

преди 6 месеца

До 134'Малко си написал не ,я ги направи 500000 и с ВПН си сложи поне 20 плюса ,така ще е по-достоверно

117

Анонимен

преди 6 месеца

Руските фейкове са елементарни, защото са адресирани към, елементарна, малограмотна аудитория (русофили) с нисък коефициент на интелигентност и силна нужда от "безкомпромисна и твърда ръка, която да ги ръководи". А когато тази ръка е враг на ЕС, НАТО и САЩ, които тази аудитория е нарочила за виновни за личностният им провал няма външна сила, която да ги убеди, че грешат.Така вярата във фейковете се превръща в религиозно преклонение и обожествяване на психопата Путин и Путинистан.

116

Анонимен

преди 6 месеца

Руските загуби в жива сила в Украйна се увеличиха през последното денонощие с още 1090 и преминаха нова "червена линия" - общият им брой от началото на войната възлизат на повече от 347 хиляди души. Огромни са руските загуби и в бойна техника: 44 танка, 60 бойни бронирани машини, 38 артилерийски системи, 3 РСЗО, 1 система за противовъздушна отбрана и 12 оперативно-тактически дрона.

115

Браво на Украйна!

преди 6 месеца

Украинските военни атакуваха с дронове руското летище Морозовск в Ростовска област в Русия. Унищожени и повредени са 12 самолета Су-34, всеки от които струва $50 млн.На това военно летище е базиран 559-и гвардейски гвардейски бомбардировъчен полк (в/п 75392) и са разположени фронтови бомбардировачи Су-24, Су-24М, Су-34."Ударът е нанесен с помощта на 17 атакуващи безпилотни летателни апарата. Съобщава се, че 7 единици са били свалени от руската ПВО...

114

Анонимен

преди 6 месеца

Абе русофилчета невежи, вие сте толковаТъпи, че не проумявате разлика между реалност и писания по медии на които се плаща за да публикуват определени "истини и истории"... Западът и САЩ да не са луди да си хвърлят милиардите, ако знаят, че Украйна няма да победи като прогони руските фашисти от територията си....? Ха-ха-ха! То се иска съвсем малко мозък за да се направи трезва преценка....

113

Анонимен

преди 6 месеца

Днесаджиите пак се подмокрят вторнишки с надеждата, че на драсканиците им ще се хване някой нов шаран.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Само типични, мозъчни инвалиди може да предполагат, че Русия ще бъде краен победител в тази война...

111

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя Зеленски джудже ли се е родил или като е пораснал е станал такова ?

110

Анонимен

преди 6 месеца

Разширяването на НАТО беше грешка и Русия не може да бъде победена на бойното поле - New York Times. Американският вестник отбелязва, че САЩ е трябвало да "направят повече" за включването на Русия в световния ред след разпадането на СССР и че разширяването на НАТО доведе до конфликт. Сега, както се отбелязва в статията, Украйна не е в състояние да си върне загубените територии и САЩ трябва да я принудят да премине в отбрана. Изданието вижда шанса на Киев да се върне към предишните си граници само в резултат на преговори, а не на бойното поле.

109

Анонимен

преди 6 месеца

58-а обСпН(опълчение от спецназовци на ДНР) изпратиха своите "птички" да се лутат в позициите на зомбираната по наовски стндарт биомаса. След нальота на бойните безпилотни летателни апарати на 58-а обСПН на 1-ви Донецки армейски корпус нито едно от зомбитата на киевската хунта не остана непокътнат.

108

1

преди 6 месеца

В рамките на 24 часа зомбитата на киевският наркокартел в и около Кринки претърпяха комплексно огнево поражение. Поради логистични проблеми зомбитата претоварват лодките, опитвайки се да осигурят необходимия обем трансфери. ВС на РФ унищожи обекти на военната инфраструктура и пунктове за съсредоточаване на зомбита, както на левия, така и на десния бряг на Днепър. Поради липсата на евакуация, санитарната обстановка продължава да се влошава, състоянието на ранените зомбакнацистишени се влошава, има случаи на смърт поради невъзможност за оказване на подходяща помощ.

107

Патриот

преди 6 месеца

Смърт на Дрогата! Смърт на господарите на Дрогата - Световните терористи -ФАЩ, англо-саксовете и Цион !Слава на Русия,стожер на мира и справедливостта по Земята!Господ здраве да дава на Володя Путин,да го дари с дълъг живот и здрави нерви, за да довърши и фашаги, и господари,и световните терористи и българските политици- българоубийци !България има нужда от Възраждане,а не от а англо-краварско опростачване и ***!

106

Фитьо

преди 6 месеца

Зимата едва сега започва,но заради из борите в Русия може да стане гореща в окопите срещу мечките докато те си пият водката и пукат с оръдията си като на сватба.

105

Анонимен

преди 6 месеца

От 2 години Русия, чиято икономика е на 5-то място в света, воюва срещу над 50 обединени икономики на групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона. В групата са Хегемонът и слугите му, Г-7, отан. Тези 50 страни имат сумарен БВП около половината от световния. От 2 години Русия воюва срещу групата "Рамщайн" с общ БВП $47 трилиона и цивилизованите, богатите и изключителните губят битката. Русия не иска да стига до Лондон, а само до линията, на която беше отан през 1997 г. Ни повече, ни по-малко.