324

Малкия от Възраждане

преди 6 месеца

До Хахаххах - и от какъв зор трябва да му викат Костя Гардероба? Човека си има име - казва се Костадин Костадинов.

323

Хахаххах

преди 6 месеца

Копейката най-големия мъж излезе - неговите се бият горе, той седи и трепери със скръстени ръце долу. Трябва да почнат да му викат Костя Гардероба. Волен ако беше, щеше да е вътре в събитията и да се бие с Пеевски, но на малкия Волен не му стиска. Страх го хвана. Окаля калника. Зацапа свещите.

322

ПЛЮМКИ

преди 6 месеца

ПЛЯС ПЮДЕРАСИТЕ, ПЛЯС ПЮДЕРАСИТЕ, ВЪЗРАЖДАНСКО КОЛЕЛО! ТАМ ВЪВ ГРАДИНКАТА НА ПАСОЛьСТВОТО, ВЪЗРАЖДАНСКО КОЛЕЛО.

321

Анонимен

преди 6 месеца

На Копейката тьотката от посолството му е наредила да вдигат революция!

320

шиши

преди 6 месеца

ей шиши ти си най - голямата изтривалка на посолството.

319

Доан бей

преди 6 месеца

Каква ми е тл#лъста кадъната и бойна. Феноменалната тя и Данчито и тя се отчита

318

Анонимен

преди 6 месеца

Гътай паметника на руските фашисти!!!!

317

Анонимен

преди 6 месеца

Да спрем Европрестъпленията на Европрестъпниците от Сглобката. Евроталибаните рушат антифашистки паметници и реабилитират миналия фашизъм. Всеки ден ни заливат с фашистка пропаганда, забрана на свободата на словото.

316

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя смехотворник Костадинов вече не може и 100 платени маргинала да докара пред Парламента, та започва да прави цирковете вътре. На следващите избори - ще заеме мястото на Гологлавия водещ, а на още по следващите - това на Сидеров!

315

Тео

преди 6 месеца

Тоя приятел май дни наред сънува разбойници! Абе, момче, що за речник имаш ти?!? Веждито за скрит микрофон с подобен език го изгониха. Нима мислиш, че си хванал Господ за шлифера?!?

314

Галя от EmbassyTO

преди 6 месеца

Aма какви бесни Св име с баш Св инята сме ви сглобили. Приказни ;)

313

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 168 - така наречените "русофили" които всъщност сте путинофили сте най неграмотната, най неначетената и ниско интелигентната част от българското население. Затова пък - агресивни и нападателни. Обаче - на думи, нали - прасенце малко розово. Къде беше докато режеха МОЧАта бе, мидо? Тук се пениш с абсолютната си неграмотност, а на дела как си? Сврян в панелката? Ае бегай да ***,иш на други теми, с история се не захващай - не е твоето!

312

Анонимен

преди 6 месеца

ВИДЯ СЕ ЧЕ ДПС УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, А ВСИЧКИ ПАРТИИ КАЗАХА ЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯТ КОАЛИЦИЯ С ТЯХ И ТАКА ПРЕДАДОХА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И ДОГАНЧО И ШИШИ ОТНОВО РАЗПРЕДЕЛЯТ ПОРЦИИТЕ,СПИШ НАРОДЕ ТУРЦИТЕ ПАК НИ УПРАВЛЯВАТ

311

Анонимен

преди 6 месеца

Няма да напускаме ЕС и НАТО, само ще изгоним Пеювски и Фашистите от Сглобката. Появява се нова политическа линия - "Евроатлантици - антифашисти". Омръзна ни най-големите престъпници и крумпирани от властта да се крият зад Еврото. Слагаш едно "евро" пред престъпленията си и те стават законнни и прозападни. Западен фашизъм ни се представя като "борба с болшевизма" или други призраци в главите на Еврофашистите от БГ. Не може да се гавриш с историята и антифашизма в Европа.

310

Зеленият Зъб

преди 6 месеца

От както руснаците пребиха г-н Пеевски, много разговорлив стана същия. Дали си е научил урока?

309

Анонимен

преди 6 месеца

Някой май грухти!

308

Анонимен

преди 6 месеца

Скоро намагнитения ще се търкаля по нанадолнището

307

чичи

преди 6 месеца

Делян Пеевски ми е противен, но ще направи добро на държавата ако пусне службите да покажат къде са парите на възраждане и как ги харчи копейкин.крайно време е всички руски марионетки да бъдат осветени с получените средства и подкрепа.ПП това не оневинява пеевски!

306

Анонимен

преди 6 месеца

Възражданетръгна надолу. Българите нямат намерение да напускат ЕС НАТО. На следващите избори *** са аут, от парламента. Хулиганите, вън!

305

Анонимен

преди 6 месеца

"Преходът към фашизация" започна.