51

Анонимен

преди 5 месеца

Пешо явно не си запознат, но петрола се използва за много други цели освен производството на горива.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Като разказвате за това "историческо" споразумение, защо не ни светнете за името на българския представител? Или нас ни представя пратеникът на Пиндостан по климата Джон Кери?

49

Анонимен

преди 5 месеца

Тия пък щели да поддържат 1,5 градуса Целзий ха ха ха ха ха

48

Е'но въпросТче!

преди 5 месеца

Днес не сме първи април нали?

47

Дедовия

преди 5 месеца

Не пишете кои държави са страна по това споразумение. Защото ако държави-циpeи като Китай, Русия, Иран и Индия не са на борда това е като отказ от пикаене в десния край ка един басейн, докато левия край е като обществена тоалетна.

46

пияница мистик

преди 5 месеца

В момента всичко е пластмаса. От тарелката до опаковката на пилето да речем. Това е само един пример! Иначе пластмасата е навсякъде. А какво стана с найлоновите торбички? Нали щяха да ги спират. Едно време по соца всички кесии от "Плод - Зеленчука" бяха от една кафява хартия. Увиваха ти покупката в подобна кафява хартия. Пластмаса и найлон нямаше. Та избора е *** пред нас хората - пластмаса от нефт или хартиени БИО торбички от отсечени дървета. Ама с тези климатични промени, дървета къде ли ще

45

Анонимен

преди 5 месеца

Лицемерна ***

44

АбдокодирХоджибобоев

преди 5 месеца

На срещата на върха за климата COP28 в Дубай присъстваха 15 президенти. 15 от около 200 страни в света. Този крехък сговор ли наричате "историческо" споразумение за преходен период за отказ от всички изкопаеми горива, за да бъдат достигнати нетни нулеви емисии в световен мащаб до 2050 г.? По същото време ВВПутин бе в Абу-Даби и в Ер-Риад на среща с шефовете на Дубай и на СА, а на следващия ден в Москва ВВПутин се срещна с наследния принц на Оман.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Е нефтът не е изкопаем, а изпомпван. Сега като гледате тоя на снимката отдясно дали ще се откаже от милиардите приходи...Някакви абсолютни глупости.

42

Купувам Магарцедес

преди 5 месеца

Търся да купя запазен, икономичен Магарцедес, до 3 години, с два комплекта подкови - зимни и летни, камшично запалване, платен годишен ветеринарен преглед, мулти-фюъл - сено и овес. Спешно!

41

Анонимен

преди 5 месеца

До 41 не 50 а 26

40

Анонимен

преди 5 месеца

Арабите са го измислили - връщаме се на камили!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Ами арабите какво ще правят тогава без петролния си бизнес. Камили за сибир ли ще изнасят?

38

Анонимен

преди 5 месеца

А ще го има ли света до тогава?

37

Ако някой

преди 5 месеца

Помни какво имаше и какво нямаше преди 50 години, вероятно само може да гадае кво ще щма след 50 . Всеки случай няма да са парни локомотиви, настолни телефони, телевизори черно-бели и висока ефективни автомобили Москвич и ZaZ . За съжаление малко могат да си представят какво ще е, а още по-малко ще го доживеят, така че не се хабете и без вас ще съмне

36

Анонимен

преди 5 месеца

Скок в продажбите на коне и каруци

35

era

преди 5 месеца

отварям конеферма - движещата сила през втората половина на 21 век.

34

Анонимен

преди 5 месеца

Опс, то писано и газ, спя още. Време е за кафе. Хи-хи-хи.

33

пияница мистик

преди 5 месеца

До Анонимен 29 === Току що отидох там където си посочил - The New American. Това което си написал е вярно, но са само първите няколко изречения. След това идват и други :))) "...и ще прекрати съществуващите споразумения, което ще накара вносът да спадне драстично през май и да спре напълно през летните месеци.". Вие комунистите винаги използвате само този абзац от новината, който да дезинформира и който ви отърва. Полуистини и пропаганда, това ви е тактиката

32

Неандерталец

преди 5 месеца

У нас не вярваме на тез работи, технологии и глупости. Дай ни *** и ухайна газ и то задължително от брадска Рушия