44

Анонимен

преди 5 месеца

До Мнение - Незнанието и невежеството води до твоето мнение. То пък, д да беше и твое.......И него си копи/пейстнал.

43

Сата НАТО

преди 5 месеца

Трябва да се издирят всички полу-рузки екс-кременти, които изживявайки се като повече руснаци, отколкото българи, отправят терористични заплахи и да бъдат бити на почивки, докато се насе ръд... Достатъчно им търпяхме идио тиите.

42

Мнение

преди 5 месеца

Този паметник е символ на комунистическия Тоталитаризъм!

41

сиромах

преди 5 месеца

До 44:Истинските Българи ,а и други истински човеци минаха през Освиенцим,Дахау и още десетки концентрационни лагери,така ,че истината боли,особено когато става въпрос за миналите милиони през комините!

40

сиромах

преди 5 месеца

Никак няма да е изненадващо,ако в скоро време тия наследници на човека с мустачето забранят руските книги ,руските филми ,да разбият руски паметник,орлов мост,и всичко напомнящо за Русия!То така се започва обикновенно ,ако видите историята,само не е ясно още къде ще се състои следващия Нюрнбергски съд и в България Народен съд?

39

Анонимен

преди 5 месеца

Кога е имало свобода и независимост ?

38

до 44

преди 5 месеца

И какво направи Украйна? Прати зелени човечета на руска територия ли? Или Украйна прави провокации в Белогородско и Смоленск както направиха руснаците в Донетск и Луганск ли? Или налазиха с танкове в Грузия, както направиха руснаците? А преди това Чечня както направиха руснаците? Или незаконниата окупация в Молдавия както в момента правят руснаците? Или президента им заплашва света с ядрен апокалипсис, както прави путин?

37

Зрител

преди 5 месеца

Паметник на прасето сорош да се издигне там.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Махането на този срамен и позорен монумент е щастлив миг за всички истински българи!

35

Анонимен

преди 5 месеца

С коментарчета и фалшиви плюсчета и минусчерс не става бе! :))) Междувременно копейките лаят, а демонтажът си върви...

34

Анонимен

преди 5 месеца

До до 40 - А не може ли ти да си стоиш в блатото и да не мрънкаш? Най-малкото щото блатото ти е по-малко от тяхното. Ще търпи Русия някаква Украйна до тях да си прави каквото иска и да провежда вашингтонска политика. Някой друг път. Да си видял/а САЩ да го правят? Да не се обаждат за нищо?

33

До 36

преди 5 месеца

Пий си хапчетата бе o ли ryфрeн

32

Анонимен

преди 5 месеца

До До 40 - Това, че не четеш, не се интересуваш и не знаеш, не е безочлива лъжа. Аман от опоркаджии, поне малко мисъл вкарайте в тия опорки. Ама, то като я нЕма, отде да я вземе. Копи/пейстчета нещастини!

31

до 40

преди 5 месеца

Тоест ако не искаме руски паметници и руски агенти, те ще ни спретнат СВО и ще бомбят градовете ни по нощите акто в Украйна? И вие защитавате тея диавци?! Предупреждавали били? А защо трябва да предупреждават изобщо? Не могат ли да си стоят в блатото и да не се обаждат. Колко паметници имат които да почитат бълкарската писменост език и вяра имат те в московията? Напротив, учат останалите, че те в същност са в началото на това.

30

До 40

преди 5 месеца

Абсолютна и безочлива лъжа! Кремъл до последно лъжеше, че няма да напада Украйна. Даже самите украинци не вярваха, че ще бъдат нападнати...

29

Анонимен

преди 5 месеца

"Местим" паметника в депото за отпадъци. Където му е мястото. А междувременно, гответе се да се защитавате отново от руския ботуш. Щом украинците така си патят, дето уж са една кръв, смятайте нас какво ни чака ако не си опичаме акъла.

28

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 33 - То и от страна на Украйна беше така, пробваха, пробваха и си го намериха. Повече от 10 години Путин предупреждава, че ще се стигне до сблъсък с тях. Сега вече и нас предупреждават руснаците, вече няколко пъти. да видим, магаренковци ще ни защитават.

27

Да

преди 5 месеца

В София тръгва подписка за премахването на паметника на американските и английски пилоти убивали българи.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Много правилни думи. Поздравления! Жалко, че ГЕРБ не ви подкрепиха за смяната на националния празник.

25

Славка

преди 5 месеца

Тези жалки придворни палячовци, слуги на посолството, заслужават само едно,да хлопнем вратата на Парламента.. отново! Подарете паметника на отиващата си Украйна,ще го лъскат денонощно!