1102

Помнете

преди 6 месеца

Най-дразнещото за един слуга е нещо да му напомня за предишния му господар... Месец ПРЕДИ 9 септември 1944 в България е имало не повече от 1000 комуниста + около 2000 помагачи и ятаци. Само 5 месеца СЛЕД 9 септ. в България вече има НАД 300 ХИЛЯДИ новопровъзгласили се комуниста а година след това са МИЛИОНИ. Започват "народни" съдилища... Белене. СЕГА ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ. Преди 10 Ное. е имало не повече от 100 антикомуниста. СЕГА СА МИЛИОНИ и всички те са върли антикомунисти.Случайност? Хм.....

1101

Радослав

преди 6 месеца

До 1189: Цар Борис 3 къде го забрави? България до пристигането на съветската орда е сравнително незасегната от войната. Разрушенията са минимални, както и загубата на човешки животи, царя не праща армия извън изконно български територии. Икономиката си работи добре. Човека се е опитал да запази България и народа доколкото му е било възможно. Даже излизаме от войната с върнати територии (Южна Добруджа). На фона на това което става в другите държави сме се разминали доста леко.

1100

….

преди 6 месеца

По същия начин се развиха нещата в Украйна и изведнъж Олеле, Руснаците са много лоши и много ни бият Празни са ви лейките, да го разберете

1099

Анонимен

преди 6 месеца

Варварите говорят за варварство, каква наглост и отвратителност.

1098

Нане Вутов

преди 6 месеца

Поведението на плоското Марче от Мацква е типично поведение на пияна жена. Нея само гола на масата все още не сме я виждали.

1097

ссс

преди 6 месеца

Директно ни заплашват прогнилите ватенки.... срама нямат

1096

Анонимен

преди 6 месеца

Омръзна ми да слушам съскането на Захарова. Нямат ли някой мъж да говори за войната? И какво заплахи отправя Захарова. България щяла да плати за нещо си. България най-накрая е на правилната страна от 2007 година.

1095

работещ пенсионер

преди 6 месеца

Абе чудя се тези дето пишат постоянно тука не са ли на работа или пък това им е работата.

1094

Анонимен

преди 6 месеца

Психически и морално здрав управник на България не е имало от Второто българско царство. Рушенето на изделия на изкуството по политически причини е наблюдавано само в пъвобитни примитивни общества. Рим е завоювал целия тогава познат свят, и грижливо е събирал и опазвал монументите на победените. Дори Гьоринг и подобните му пълнеха влакове с антихитлеристко изкуство, за да си го пазят в Германия. Само талибаните и назначените от САЩ български управници рушат изкуство. Няма да свършат добре.

1093

т

преди 6 месеца

Истината е , че ние сме част от Сакс-Кобург и Гота - германска княжеска династия!Винаги сме били съюзници с Германия , преди Русия да ни "освободи". И започва подмяната на историята. Реално сме от загубилите войната и съдбата ни е като на Източна Германия.

1092

санитарка

преди 6 месеца

Каква е тази снимка, бе!?...Каквито и пристрастрия да се вихрят, за "за" и "против", спазвайте елементарна емпатия и култура! Всичко Мара втасала, опряла до паметници, Национален празник, имена на улици и всякакви други безсмислици, на фона на опростачаване и обедняване на нацията. Какво като махнете паметника, само всявате раздор в обществото, и допълнително изостряте отношенията с Русия.

1091

Альоша от Пловдив

преди 6 месеца

СТРАХ МЕ Е!!!

1090

Радослав

преди 6 месеца

До 1189: сатанистите и ислямисти от БКП реват за идола на сатаната и са готови да видят България в руини, само и само да им остане мястото за сатанисти ритуали и човешки жертвоприношения. Няма такива генерични *** никъде в човешката цивилизация. Да крещиш,че искаш над уж родината ти да валят бомби защото се маха един сатанисти символ, това го могат само комунистите. Ама какво да очакваш от терористи и атентатори, убийци на жени и деца, канибали и башибозук?

1089

Радослав

преди 6 месеца

До 1189: само забележи коментарите на русоробите: искат бомби да падат, България да я превзима този или онзи, заплахи за терористични атаки, клетви във вярност към поробителя и какви ли не други диверсии и национални предателства. Това не са българи, нямат капка български геном в тяхната биомаса! Само просия им е родина и това си е! С радост ще видят България да се превърне в Украйна само и само да остане идолът на сатанистите! Кой нормален българин ще се радва ако завалят бомби над София?

1088

Серьожка!

преди 6 месеца

До Сергей Трефилов.....Там е работата, че на 09.09.1944 НЕ СМЕ ВИ ВИКАЛИ! Вие си дойдохте неканени, направихте маса поразии, избихте де що читаво и учено имаше, което надигаше глава въдворихте в лагери и разказахте играта на уредена държава, далеч по-напреднала от Балканските си съседи! Сега сме 2023 и съседите ни са далеч пред нас благодарение на насилствената ни "съветизация", на насила наложеният ни път на развитие! Иначе за 1877-1878 ПОКЛОН! Паметниците от тази епоха си стоят с цветята!

1087

червен боклук

преди 6 месеца

а ние смятаме,че разрушаването на паметника е много правилно,и не сме се месили в управата на вашата държава.ди в и вар--ва ри.

1086

Нане Вутов

преди 6 месеца

Сега, след като започнаха да демонтират МОЧ-а ставам сутрин по-рано, включвам компютъра и започвам да чета коментарите под статиите за демонтажа. Много ме кефят побеснелите старчески изцепки, клетвите, ругатните и псувните. Сеир, ама сеир! Ще ми се да го бутнат тоя туч на 2/3 и после по-бавно, та сеира да се проточи.

1085

Радослав

преди 6 месеца

До 1181: друм? Ааа, да вярно, че помаците които преди съставляваха башибозука след 1944 станаха първи комунисти и борци срещу фашизма. И по същия начин клахте, разорявахте цели области, избивахте мирно население и все азиатски ценности! Абе помаци какво да ги правиш, предателството си им е в генетиката заложено! Пак и като ислямистите правите терористични атаки в църкви! Абе муджахидини сър

1084

Дядо ППДБ

преди 6 месеца

Сега отмяна на изборите, забрана на всички извън сглоБкатаа и вечен режим на Киро, Асен, Делян и Бойко...

1083

Анонимен

преди 6 месеца

Борисов говореше отново за ДС. Но той е рожба на ДС - баща полковник от същото МВР където бе и ДС, той кандидат за курсант в Симеоново за ДС, но са му претеглили качествата и като не става за там в пожарната. Но беше преподавател в Симеоново по джудо на ДС, участник във възродителният процес.