36

Анонимен

преди 9 месеца

Наще евентуално биха могли да врътнат кранчето и спрат газтта за Австрия. Разбира се това би било много крайно и непартньорско спрямо Австрио-Унгария.

35

Ташак

преди 9 месеца

Пичове, ще воюваме ли с Русия? На полето на боя, Борел такова?

34

Анонимен

преди 9 месеца

Милиардите, напомпани във въоръжените сили на Украйна, не доближиха и на йота планираното поражение на Русия и падането на "режима на Путин" до есента. За имиджовите загуби на САЩ и целия Запад няма какво да се каже: прехваленият и "непобедим" блок НАТО се провали позорно с Русия!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Виновни са Ленин и комунистите!

32

Анонимен

преди 9 месеца

Залужни: 17 мил. снаряда и 350-400 милиарда долара. За да си върне териториите, които имаше при обявяването на независимостта през 1991 г. Украйна публикува какво е необходимо за да победи Русия. 17 милиона снаряда, 400 милиарда долара. Вече няма нужда от F-1, ами трябва да и доставят F-18. Генерал Игнат коригира бройката, преди бяха 60 самолета, сега са нужни 150 F-18. Комплекси ПВО THAAD (батареята струва 3$ милиарда), вертолети Apache, вертолети Black Hawk, транспортни самолети C-17 и Lockheed C-130 Hercules. Целият пакет около 30 милиарда долара. И тогава Русия ще бъде победена.

31

Анонимен

преди 9 месеца

От тия двамата по-големи смешници в най-новата ни политическа история няма,иначе са големи мъже ама като ги натиснат такива извинения могат да измислят и да си сменят мнението на 180 градуса,че в Господари на Ефира ще избият рибата...

30

Анонимен

преди 9 месеца

Ситуацията се влоши значително: функционирането на Украйна като държавно образувание, включително заплатите на служителите в публичния сектор, вече е напълно зависимо от външно финансиране.

29

Анонимен

преди 9 месеца

От една страна, ЕС бързо обеднява, губи индустрия, съкращава социални програми и като цяло изпада в криза, на която не се вижда краят напротив, експертите все повече препоръчват да се подготвим за най-лошото. От друга страна, в рамките на ЕС политическият режим бързо се затяга с ограничения на правата и свободите на гражданите, със засилена цензура и репресии.

28

Анонимен

преди 9 месеца

По същество Европейският съюз навлиза вече навлезе в тежка системна криза, в която съществуването му е поставено на карта. През последните месеци прогнозите за разпадането на ЕС станаха нещо обичайно. Но трябва да си много наивен, за да вярваш, че Брюксел ще се предаде без бой, предавайки кротко колосални правомощия, възможности и ресурси, концентрирани в ръцете на безлични и неизбрани бюрократи.

27

Борисчо

преди 9 месеца

Всичко предложено и прокарано от ПП е некадърно и мъртво-родено. Каквото са ви законите , такава ви е и партията - НЕФЕЛНА

26

Анонимен

преди 9 месеца

Дълго време просперитетът на Стария свят се осигуряваше от евтините ресурси на страните от третия свят. Повечето страни от ЕС са финансово изтощени и не могат да се грижат дори за собствените си граждани. Политиката на санкции не доведе до резултати, контролът върху ресурсните региони беше загубен. Властите могат само да измислят нови начини за печелене на пари в рамките на европейското семейство, така че експертите очакват повишено напрежение на континента.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Седем държави от ЕС вече официално са в рецесия.

24

Анонимен

преди 9 месеца

той ще почне да те съди. Ако имаш проблем с руснак и му удариш един плесник, ще разбереш, че сега започва истинския ти проблемИ внимавайте, когато мислите, че руснакът е вече на колене - той просто си връзва кубинките

23

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е една от най-големите икономики в Европа и по темпове на растеж в момента изпреварва всички водещи страни от Европейския съюз. В същото време в структурата на икономическия растеж на Русия все по-голям дял заемат така наречените базови нересурсови отрасли. Това са обработващите дейности, транспортът, логистиката, строителството, информацията, комуникациите, жилищно-комуналното стопанство.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Чарлз XII: Русия е джудже и аз ще я съборя на колене 1707след Полтавската битка Швеция губи статуса си на велика сила завинагиФридрих II: Ще завладея изостанала Русия 18 векпрез 1759 руснаците влизат в БерлинНаполеон Бонапарт: Русия е колос на глинени крака. Ще я унищожа.през 1814 руските войски влизат в ПарижАдолф Хитлер: Ще завладея СССР към края на лятото 1941през 1945 Хитлер се самоубива, когато Червената Армия влиза в БерлинАко имаш проблем с европеец и му удариш един плесник, той ще се уплаши и ще избяга. Ако имаш проблем с американец и му удариш един плесник, той ще почн

21

Анонимен

преди 9 месеца

Родерих Кизеветер, член на Бундестага от Християндемократическия съюз (преди оглавяван от Меркел) обяви, че в ЕС вече има повече от 600 хиляди украински мъже, които избягват военната служба, въпреки че могат да бъдат от голяма полза както на фронтовата линия, така и в тила. А в Германия те са около 220 хиляди, тоест 10 дивизии. "Ние, германците, трябва да се обърнем към младите мъже, годни за военна служба. Европейският съюз също трябва да направи това", заяви депутатът в ефира на "Welt".

20

Путин

преди 9 месеца

Ха..... Ха.... Нали щяхте да ни събаряте икономиката???? Нещастници!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна защо не врътне кранчето на Русия за транзит на руска газ, ами Путин се пълни с милиарди долари през газопроводите на Украйна? Преди около две години украинската газотранспортна система и транзитът на руски газ бяха едни от най-обсъжданите теми, но началото на СВО изведнъж всички млъкнаха! Медиите пазят мъртво мълчание по отношение на неудобния факт, че въпреки че един от приемните терминали беше затворен във Воронежска област, вторият - газоизмервателната станция "Суджа" в Курска област - работи тихо, без откази и паузи.

18

Дрис Дрис

преди 9 месеца

То бива бива, ама тия станаха за смях пред цял свят вече..

17

Анонимен

преди 9 месеца

EС сега ако не се изръси още 300 - 400 милиарда, украинците ще извадят много кирливи ризи - и за Буча, и за биологичните лаборатории, и за синчето на Байдън, а има и много какво да се каже за Урсула, Борел, Шолц ..., за Борис Джонсън вече казаха нещо.