11

Анонимен

преди 6 месеца

До 5ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ))))И да не забравяме тоалтната хартия минимум 1000 ролки.

10

Анонимен

преди 6 месеца

Американците са искали Украйна да насочи всички сили на едно място а именно до Мариупол и след това до Азовско море.Вместо това Зеленски е наредил да се водят боеве по целия фланг от 1000 км и резултата от това е че пробив не се случи никъде и руснаците се окопаха .Другата идея украйнците да нападнат Херсон и да атакуват Крим след това.И това не се случи заради бляновете на Зеленски да си върне цялата територия като чакаш на подаяние от Запада,като в същото време ти трябват стотици милиарди

9

Анонимен

преди 6 месеца

Тъй,тъй Шаламанов дай сега да потънем в заеми и да купим Химарси, Ейбрамси и да се пазим от измисления враг ,а някой да направи кинти.Е тоя мач сме го играли вече

8

Анонимен

преди 6 месеца

Много философстват, малко действат. Ако всеки честен човек убие по 0.07 руснака, ще изчезнат всички руснаци и светът ще заживее щастливо.

7

Баба Гицка

преди 6 месеца

Влизар съвсем е изперкал.

6

всики говорят

преди 6 месеца

а никой не иска на източния фронт!

5

Анонимен

преди 6 месеца

ИДЕ ВОЙНА ! СТЯГАЙ СЕ ! ЕДИН ДВА ДЕКАРА ДВОР С ЦАРЕВИЦА, КАРТОФИ, ЗЕЛЕ, КОКОШКИ, КОЗИ, КЛАДЕНЕЦ ГЕРАН, ГАЗЕНА ЛАМПА И ДЪРВА ЗА ПЕЧКАТА ! ДАЛЕЧ ОТ ГРАДА ! ГОСПОД ПОМАГА НА ОПРАВНИТЕ ! ЗЯПАЧИ И ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ НЯМАТ ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ !

4

Влади-Мир

преди 6 месеца

Много плямпалници, а малко автомати, ..скоро ще търси цветарката;)) ...за бели сини и червени цветя;))

3

Българин

преди 6 месеца

Един наш геополитически анализатор скоро каза, че българските политици ще са последните, които ще се сетят накъде духа вятъра. И май е прав. Корабът потъва, а този ни пее весели песнички - като орекстъра на Титаник.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Бой по БТРите на га.ня . Бой до победата над евроатлантизма аааа евронацизма май беше .

1

Egнa egинcтвeнa

преди 6 месеца

K a n и т y л a ц и я