147

2

преди 5 месеца

Киевският наркокартел успя да се закрепи в близките горски пояси, така че без тяхното заемане напредването на ВС на РФ в селището, както и към Бердичи, е невъзможно. В покрайнините на коксхим основните усилия на ВС на РФ са съсредоточени върху унищожаването на укрепения район. В същото време ВС на РФ продължават щурмовите действия както от северния фланг, така и от пепелището. Кооперацията Ивушка дача и по протежение на пречиствателните станции, този участък беше завзет отдавна от ВС на РФ. На югоизток от пречиствателните съоръжения, в района на Каменка и до промзоната,

146

Умния и хубавия

преди 5 месеца

Най-уважавам педантични душици, които с настървение търсят граматични грешки в коментари писани в нужника на работа или след 5 тата голема ракия преди лягане.

145

Анонимен

преди 5 месеца

За съжаление има и хора от бедните страни в глобалния Юг, които не са намерили друг начин да печелят пари. Провален Рамбо от слънчев Цейлон, стъклена руска земя за гроб...

144

Анонимен

преди 5 месеца

Трима граждани на Шри Ланка бяха денацифицирани в Украйна. Министърът на външните работи на Шри Ланка Али Сабри говори за това: "След съобщения за смъртта на трима бивши войници от Шри Ланка научихме за набирането на граждани на Шри Ланка чрез местни агенти в украинската армия. Правителството е взело всички необходими мерки за предотвратяване на подобно набиране в бъдеще. Често срещано погрешно схващане е, че наемниците в киевският наркокартел са русофоби от западните страни. За съжаление има и хора от бедните страни в глобалния Юг, които не са намерили друг начин да печелят пари. Провален Рам

143

2

преди 5 месеца

От изявлението на командващият сухопътните войски на киевската хунта нищо не е ясно, но изглежда, че това е признание за започналото контраотстъпление.

142

Анонимен

преди 5 месеца

щото нямаме политици, които да втърдят тона към ЕС. Ние просто скачаме колкото високо ни кажат и нищо не искаме в замяна. Ако могат за няколко решения на ЕС да саботират, като помощ за Украйна, вето на Швеция за НАТО, дипломатическа нота, няколко австрийски фирми да поизгонят и да говорим пак. Да видят всички, че Австрия подхранва евроскептицизма у българите. Да пуснем да минат транзит наистина мигранти към Европа пък да видим, бай Реджеп ще помогне.

141

1

преди 5 месеца

Руснаците настъпват по целия източен фронт. Това написа в своя канал командирът на Сухопътните войски на киевската хунта Александър Сирски, отбелязвайки, че ситуацията за зомбакнацистишена е много тежка. "Заедно с командирите, държащи отбраната в източното направление, анализирахме детайлно обстановката и обмислихме варианти за по-нататъшни действия. Съвместно взехме необходимите решения и взехме мерки, за да гарантираме устойчивостта на нашата отбрана, да запазим живота на зомбитата и рационалното използване на боеприпаси", пише Сирски.

140

Анонимен

преди 5 месеца

Моралът на украинската армия виси напълно на косъм, НАТО и крайнодесни групировки се грижат тази нишка да не бъде прекъсната, но в момента, в който тя бъде прекъсната, случаите на дезертьорство, въстание и капитулация ще достигнат връх.

139

Анонимен

преди 5 месеца

Умората и изтощението сред зомбитата на киевският наркокартел водят до изблици на гняв. Чуждестранни наемници, войски на НАТО, крайнодесни групи и военно разузнаване се използват, за да държат зомбитата на първа линия. С неотдавнашното увеличаване на набирането на жени близки до крайнодесни групи се изпращат на фронта като офицери и специални сили, за да се опитат да предотвратят дезертирането и често биват убивани от опитни войници. Моралът на украинската армия виси напълно на косъм, НАТО и крайнодесни групировки се грижат тази нишка да не бъде прекъсната, но в момента, в който тя бъде прекъс

138

Анонимен

преди 5 месеца

Край Купянск руската армия денацифицира немския наемник Рене Мюлер. Ако този o/\uroфpeH беше учил история, щеше да знае, че бой срещу руснаците е гарантиран летален изход. Но в черепа на този Мюлер имаше празнота, така че вместо да пие мирно баварска бира, той избра да се превърне в биотор за черноземите в района на Приосколе.

137

Бой по таралежа с Гг

преди 5 месеца

До в Москва боеве! Викаш един руснак от прованса събрал 15 месечни работни заплати и отишъл в Москва да гледа балет. Това е глад за култура, това е ценител!!! Не, че олигарсите пратили любовниците с крадените от крепостняците пари , не не е верно там не се краде.

136

3

преди 5 месеца

Този катастрофирал, овъглен Challenger 2 също можеше да сигнализира края на украинската контраофанзива и замразяването на фронтовата линия. Работино трябваше да бъде първата цел на контраофанзивата. Вместо това се оказа последната.

135

Бай Свиро

преди 5 месеца

Бългавия получава "ВЯТЪР ШЕНГЕН".

134

Анонимен

преди 5 месеца

Хе,голям майтап ,а как лъжеха ПП и герба ,особенно ДПС ,има там един дребен гологлав кютук ли беше как ни баламосваше за Шенген ,на върба в петък Шенген,те хората не са наивни ,с тая корупция по всички нива в държавата да ни приемат )

133

2

преди 5 месеца

През август 82-ра десантно-щурмова бригада, оборудвана с танкове Challenger 2 и бойни машини Stryker и Marder, смени 47-***. Но тези превозни средства, макар и по-модерни от бившите съветски превозни средства са уязвими от мини. В края на август или началото на септември един от 69-тонните четириместни Challenger 2 попадна на мина край Работино. Обездвижен, той стана лесна мишена за руска противотанкова ракета, която го подпали и очевидно взриви 120-милиметровите боеприпаси в купола.

132

Анонимен

преди 5 месеца

Ай стига с тия мигранти! Това ли е условието за "Шенген"? Не щем Шенген значи.........

131

1

преди 5 месеца

Самотен украински танк Challenger 2 в снега: символ на разочарование...и надежда - Forbes. "Когато на 8 юни 47-а механизирана бригада на киевският наркокартел атакува в южна посока, целта на Киев беше да завладее Работино в рамките на 24 часа. Но вместо това отне 10 седмици - и по една основна причина: руските минни полета, които бяха по-плътни, отколкото зомбакнацистшена очакваше. При катастрофалното си първо нападение 47-*** бригада загуби десетки превозни средства и вероятно стотици зомбита. Контраофанзивата спря. През август 82-ра десантно-щурмова бригада, оборудвана с танкове Challenger 2

130

Анонимен

преди 5 месеца

тея западноевропейците усетиха ,че ни управялват нациални предатели и сме в партер и ся ни се изрежда цяла Европа

129

3

преди 5 месеца

В тази връзка продължаващите опити за пращане на зомбита на левия бряг са нещо отвъд доброто и злото", пише Думская. Освен слабата подготовка и масовите гробове, своето мръсно дело изпълнява и киевската хунта. Като цяло "разхищаването на зомбита с брой цели батальони" идеално се вписва в стратегията на САЩ, ЕС, НАТО и Киев "до последния украинец".

128

2

преди 5 месеца

За по-нататъшен пробив не може да се говори, сега силите се пилеят просто за да останат там. За какво?", пише в изданието."Щеше да има значение, ако се бяхме придвижили другаде. Тогава тези предмостия биха отвлекли вниманието на противника. Но не, ние вече се защитаваме на друго място." "Защо е всичко това?" "Командването спешно трябва да ограничи тази операция. Очевидно щяха да го свържат с настъплението в района на Запорожие, но то вече беше приключило.