84

1262

преди 5 месеца

Който мисли да даде 8000 лв и е умен ще отиде да празнува в чужбина. И ще види красиви страни и хора, и ще бъде обслужен като бял човек.

83

Анонимен

преди 5 месеца

Нова година за по 450-650 на човек на ден в хотел, една оферта за един апартамент за 7750 лева за три дни за двама, което е 1291 лева на човек на ден, но заглавието е посрещаме Нова година за близо 8000 лева и масата се върза.

82

Сметка

преди 5 месеца

8000 лв ! За една вечер с парче *** , евтин алкохол, шум и крясъци до Бога, потни миризливи тела се гърчат по дансингите ...! Какъв упадък на човечеството! А с 8000 лв. можеш да храниш бедни хора поне 6 месеца ! Е, промяната наистина дойде !

81

nikolov

преди 5 месеца

каквото и да си говорим, хора с пари има доста. Нищо, че повечето са от крадене и далавери, обществени поръчки и прочие. Дошли му от небето няколко милиона, боли го дедовия, че ще даде 8 бона за 3 дена. Тия от хотелите го разбраха това от няколко години и си слагат такива цени. Колкото и пари да имам, не бих ги дал да отида в *** край Велинград на нова година.

80

ПУТИН НИ ЗАВИЖДА...

преди 5 месеца

БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА, А РУСИЯ ПРИ ПАЛЕСТИНА, СИРИЯ И ИРАН, ПРИ АЯТОЛАСИТЕ...

79

Анонимен

преди 5 месеца

до 84 злобен завистник си ти, къде видя да мрънкам и да мразя. Нито мрънкам, нито мразя, а и не съм беден, това, че ти си ми изтълкувал поста по тоя крив начин си е твой проблем. Явно и нямаш никакво чувствио за хумор.

78

расПутин

преди 5 месеца

Най бедна държава в ЕС,но с най много милионери от глава на населението.

77

Анонимен

преди 5 месеца

А тези пари дали ще се декларират? А тези дето ги плащат дали не се пишат, че са без доходи?

76

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 83, аз съм спокоен, ама ти си мразещият и не, нямаш право на мнение за делата на другите. Мрънкай си, че си беден и толкова. Не съм ченге, но ти си просто павиан, който се смята за много важен... е не си :) Просто си злобен завистник без право на мнение!

75

Анонимен

преди 5 месеца

до 88 По-спокойно го раздавай, мнение имам право да давам и го давам. Моите възможности не ги коментирам, че ще сметнат, че се хваля. Акъл не давам, а си изказвам мнението или ти си против свободното слово, да не си някакво ченге от ДС. хехе

74

Анонимен

преди 5 месеца

Беден народ,ко да праиш. Едва си плащат сметките.

73

Анонимен

преди 5 месеца

До българка, а има такива като теб, които сте просто мразещи мрънкалници.

72

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 87, проблемът къде ще си харчат хората парите е ТЕХЕН! Ти нямаш право да даваш мнение! Имайте малко усещане къде ви е мястото. Коментирайте собсветените си възможности и не давайте акъл там където не ви го искат!

71

Анонимен

преди 5 месеца

Това да дадеш 8 хиляди за няколко дена в хотел във Велинград е същото, като да дадеш милиони да живееш в подвитошката яка във вилните зони. В първия случай може да си прекараш добре и с доста по-малко пари някъде другаде, във втория случай може да живееш добре с канализация и асфалт и във Волуяк пак за доста по-малко пари, като вложени средства. Обаче има първенюта с пари,кой от продадени дедови ниви, кой от друго,искат да се правят на баровци и тези хотелиери разчитат точно на този контингент.

70

българка

преди 5 месеца

Както е казал шопа - Най-мразимЕ да мислимЕ ! С тези оферти се перат яко пари ! И това е доказано и се прави в цял свят! Хотеллиерския бизнес е едни от рисковите по отношение прането на незаконно придобити средство. Разбира се, има сноби и балъци, които наистина плащат по 8 000 лв за три нощувки в чалга хотел, но те са много малко.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Тези резервации да се препращат към НАП!

68

Анонимен

преди 5 месеца

До Д****а и тъпия народ, еей го първият завистник. От злоба някой ден ще се задави.

67

Д****а и тъпия народ

преди 5 месеца

Евтино е. Вдигайте още щом тоя *** народ дава такива пари, вдигайте още. Не ги жалете - от тоя матрял нищо не може да се изгради.

66

Анонимен

преди 5 месеца

Това е 30 грама гризини за 8000 лева във Велинград. Париж и Шанел си отдъхват. Друго си е на лукс в бивш руски сателит ;-) класното си е класно. Пиленцата от Монако тънат в лукс. Дубай пасти да яде

65

Анонимен

преди 5 месеца

Българите са по богати от съседните парцалчовци, за това ценитя са подобаващи. Само гледайте как ще ви изпреварват ферарита по разнебитения път за велинград.