93

Анонимен

преди 9 месеца

Ключа в статията е "приемане на търсещи убежище, по-специално на афганистанци и сирийци, от Румъния и България". Австрия ще се пазари за да приемаме тук доброволно мюсулмани-афганистанци. Явно ще искат да ни тъпосат и техните. Не мерси!

92

То за тези със --

преди 9 месеца

-- самолетите ,и разни вип,, сиромаси,, и сега няма никакви проблеми и така може и да си е 10 г -- Аз не съм съгласен ,това не е успех ! А и мисля ,че сами трябва да премахнем границите м-у Гърция ,България и Румъния чрез споразумения ! Това ще улесни и бизнес и туристи ,но Гърците и те си играят винаги свой игри ,....

91

Гошо

преди 9 месеца

Малко по-долу приказки на Велизар Шаламанов, ще помогнат колкото махнаха визите за САЩ. САЩ вземат много но дават нищо. Те просто имат еврейска жилка.

90

Анонимен

преди 9 месеца

ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ!!!ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ВСЯКО ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ СИ ИМА СВОЯТА ЦЕНА И ТЯ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕМАНЕ НЕ САМО НА НОВИТЕ ЗА ЕС МИГРАНТИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ,НО И ТАКИВА,КОИТО ВЕЧЕ СА В АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ...И КАКТО ВИНАГИ СТАВА ЩЕ ИМА ГУБЕЩИ,НО И СПЕЧЕЛИЛИ.ЗА БЪЛГАРИЯ ЦЕНАТА ОТ ЧЛЕНСТВОТО В ШЕНГЕН ЩЕ БЪДЕ НОВИ ХИЛЯДИ МИГРАНТИ,КОИТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ИНТЕГРИРАМЕ- КАТО ИМ ОСИГУРИМ ДОМ,РАБОТА,ОБРАЗОВАНИЕ!

89

Ха ха ха

преди 9 месеца

Само приказвате с тези коментариИма фактите които говорят и показват на мястото на български "лъв" който не може да се събуди...... Защото няма го))))) а има само байганьо))))))

88

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 9 месеца

Хахахаха хахаха тоя вестник писал че оня вестник писал че една баба бойка така била казала защото така и се искало... Е ТОВА Е ГЕРБАДЖИЙСКАТА ПОЛИТИКА

87

Деа

преди 9 месеца

Велик българин да чака някакви австрийски д_жендъри да му разхлабват мерки.Те потънали всички в дългове,живяло на гърба на отрудените хора,сега ела *** да плащаш с нас в общият Европейски дом.Ще можем да гледаме как мъже играят художествена гимнастика и как жени си играят на войници.Това са ползите от смотаният им съюз

86

Анонимен

преди 9 месеца

94 Премиерът Мрън-мрън, е на ПП,ДБ, както и всички министри на ключовите министерства. ГЕРБ имат само Мария Габриел, която им оправя грешките пред света.

85

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

Това предложение ще се обсъжда начало е

84

Анонимен

преди 9 месеца

България не трябва да приема условия от Австрия. И без друго, ще се приеме закон, според който решенията в ЕС ще се вземат с мнозинство и ветото ще се обезмисли. Тогава ще влезем в Шенген и без ветото на Австрия, и Нидерландия.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Никакви нови условия, всичко сме изпълнили преди десетилетие. Авганците сте си ги пуснали вие. Нахалници. Австрия и Унгария да се готвят за такса тръба ако искат топло.

82

Анонимен

преди 9 месеца

Баце е нацист затова вярва че една лъжа повторена сто пъти става истина

81

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонименБЪЛГАРСКИЯ МРЪНКАЧ БОРИСОВ КАТО НЕ МОЖЕ ДА УРЕДИ НИЩО ЗАПОЧВА ДА ЛЪЖЕ

80

Анонимен

преди 9 месеца

87 Бойко не е във властта от 3 години. ПП,ДБ ви продават.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Българския мрънka4 без значение колко добра новина му се казва ,пак недоволен ,пак хленчи ,пак се оплаква.

78

Анонимен

преди 9 месеца

КОЛКО ПЛАТИ БОЙКО ЗА ТАЗИ ИЗМИСЛИЦА?

77

Никакви отстъпки

преди 9 месеца

Извън нормалния процес по присъединяването към Шенген на трябва да се правят с Австрия. Отделно че тези бежанци не искат да стоят тук.

76

Ivo

преди 9 месеца

Ама ние не искаме в Шенгей

75

ЕВРОТЛАНТИК

преди 9 месеца

ГЕРБАВИ КАЛИНКИ СТИГА ПИЩЯХТЕ. АВСТРИЯ НЯМА ДА НИ ПУСНЕ НИКАК. А БЕЖАНЦИ ЩЕ ИМА МНОГО.

74

Анонимен

преди 9 месеца

ТОВА СА БЪЛГАРСКИ ФАНТАЗИИ СЪШИТИ С БЕЛИ КОНЦИ