70

Анонимен

преди 6 месеца

МУТРИ ВИЯТ ПРОТИВ САЩ

69

eдин

преди 6 месеца

ей как не се случи един нормален политик бе.Какви глупости говори тая? Ние сме в голяма изолация-на практика изпълняваме заповедите на най пропадналите евроатлантици.Нарушаваме българските интереси за да угодим на... тая не е добре.

68

Ами

преди 6 месеца

Още сме най-бедния Американски вилает!

67

Анонимен

преди 6 месеца

Не сме били в по голяма изолация от сега в цялата ни история. Не сме пълноправен член на ЕС, към нашия голям партньор и приятел от сащ пътуваме с визи за Русия сме неприятелска държава, имаме проблем с Македония и Сърбия. Е това ако не е изолация здраве му кажи. Има ли някъде където да сме на сигурно място май няма ?

66

жалка действителност

преди 6 месеца

От всички познати ми народи , българинът най-охотно и ентусиазирано се ориентира към предателство но своите .

65

Браво!

преди 6 месеца

Всички са си на място и си вършат работата както трябва - и Киро, и Бойко, и Денков, и Габриел и Тагарев и всички. Това племе трябва да се изчисти. То се беше почти затрило с османците, и после веднъж получи шанс, втори път получи шанс, по трети път няма да има.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Сиярто: "Унгария и Северна Македония се договориха да попречат на България да вдигне таксите за транзит на руски газ". Впрочем вече всички презират и мразят гаднярката България и българите. Българите знаят само да правят гадости на другите, а на началниците се подмазват и навеждат раболепно. България се изпокара със всички, съдедите я ненавиждат, а началниците я презиват и я подритват унизително като мрьсна изтривалка. Ако нещо стане, никой няма да помогне на гаднярката България, а има много какво да става.

63

оФчицо продажна

преди 6 месеца

Верно си е Марче , нема как да не е излязла от изолация , след наложената и колонизация , двете едновременно не мое .

62

Малката Пишка

преди 6 месеца

А иска ли да я шия като шевна машина JUKI?

61

Антонио Ресио

преди 6 месеца

А каква и е градинката?

60

Медичи KIA-та

преди 6 месеца

След 3 месеца за първи път в живота ми ще бия чик.ии на видеоклипчета и снимки на българският министър председател.

59

На Пит брат му

преди 6 месеца

Красива жена. Бих и го подал. Всички евроатлантички са красиви. Русофилките обикновено са 6абички на 60 години, които чакат да дойде Путин и да им поиска ръката, без да съзнават, че човеко е кинта и двайсе.

58

Анонимен

преди 6 месеца

До БългаринТИ СИ БЪЛГАРСКИ НАЦИСТ И ЩЕ СВЪРШИШ ЗЛЕ ЗАРАДИ ТОВА. НАЦИЗМЪТ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Тия смешници просто говорят неща които биха имали значение ако бяха истина....целия български народ вижда колко са пропаднали и не са глупави да гласуват за фалшиви смешници. Сами са се направили нелигитимни

56

Българин

преди 6 месеца

Тази полу-българка, няма право да говори от името на родината ни. Народът живее все по-зле, страната се тресе от постоянни протести. Международна изолация да не разбира това, че наглосаксонските господари са ни потупали по рамото, задето им вършим черната работа? Защото тази "международност" представлява САЩ и няколко техни европейски васали.

55

Анонимен

преди 6 месеца

До Мдапразна кратуна има бойко и прилича на баба цоцолана

54

Анонимен

преди 6 месеца

Хора събудете се, трябва да бъдат изринати преди украйна да обяви капитулация, иначе ще станем роби на русия!!! Ако Зеленски се предаде ще плащаме репарации поне 150 години на руснаците. Нали не искате да сте зависими към Русия - вземете се в ръце и им покажете народната любов на тез

53

Анонимен

преди 6 месеца

До DabeА Борисов като прилича на Баба Цоцолана сигурно е много красив

52

Анонимен

преди 6 месеца

МНОГО ГО Е ЯД БОРИСОВ ЧЕ В ГЕРБ ИМА МЛАДИ И ОБРАЗОВАНИ БЪЛГАРИ И ХОРАТА ИСКАТ ТЯХ НЕ НЕГО.

51

ГЕРБ

преди 6 месеца

НИЕ ГЛАСУВАХМЕ ЗА МАРИЯ ГАБРИЕЛ, НЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ.