194

Холандците са

преди 6 месеца

С най силни славянски гени!

193

Не бе, Американците

преди 6 месеца

Са с най силни славянски гени!

192

Иван ли съм, Йоан ли

преди 6 месеца

Сръбски учен изследва 140 скелета !?И хоп анализ и заключителни изводи

191

noFreeman

преди 6 месеца

какви гени в румънците бе... та те станаха държава от по миналия век

190

Анонимен

преди 6 месеца

Между другото в Северозападна Германия и Холандия днес има област начечена Фригия... Между Фризи и малоазиатските фризи дали нема връзка? Фригите все пак са траки според Херодот. Прословутия "германски" род франки, който както "прабългарите" основал държавата /в случая френската/, а после уж изчезнал, е всъщност родът фризи, населявал първо днешната област Фризия в Холандия.

189

Анонимен

преди 6 месеца

до 197 След тия 500 г турско управление така да го наречем, по-скоро турците са придобили български гени, а не българите турски. Все пак българи са се потурчвали, а не турци да се побългаряват. :)

188

До 195

преди 6 месеца

То и ние след 500 години имаме турски гени! Но едва ли имаме по силни турски гени от самите турци! Румънците не са по католици от Папата и те са с повече славянски гени от славяните!

187

Анонимен

преди 6 месеца

Не е безпочвено да се предположи, че то е станало по време на миграцията на част от народа Болг - син на Дядо Коледа от Балканите на Британските острови. Повечето германци са от нордически расов тип: синеоки, руси, високи, с продълговати лица понтиди(демек българи) има в югоисточна Германия и Австрия.... ИСТИНА ... днешните Германци са смес от Българи и Норди.... То фактически и нордите са Българи.... ама хайде

186

Анонимен

преди 6 месеца

до 193 Трябва да се прави разлика между лингвистична принадлежност, етническа и генетична принадлежност. Румънците лингвистично не са славяни, етнически не се смятат за славяни, но генетично имат много славянски гени, повече дори от някои от така наречените славянски народи.

185

Славяните

преди 6 месеца

Са Словени- от Слово..дума!А немците са Неми, бездумни! Не са разбирали Словото..

184

Всеки който

преди 6 месеца

Е пътувал до Румъния знае че румънците не са славяни! Кой лъжете..

183

Анонимен

преди 6 месеца

Един учен трабва да е доста заблуден и по академичному сляп, за да не схване, че Германия /Българи почитащи Ерми/ са основали Франция! Истинското име на Франките е всъщност Фризи. тъй като тяхната област се е наричала Фризия, а не Франкия. Най-интересното е, че първият "немски език"/старонемски - 750-1050г./ е именно език на този български род. Българското поселение от Балканите в бъдещата област Фризия вероятно е станало няколко века преди Христа.

182

Славяните

преди 6 месеца

Не са били народотворческо племе..в повечето случаи както в България друг народ ( прабългарите) е положил началото на държавата..Нака и е с Киевска рус на Източните славяни където Викинги ( Венгри) са били държавнотворческият народ смесил се със източните славяни..

181

Анонимен

преди 6 месеца

до 183 Термина моше да се зародил 16 век, но това не значи, че няма група от племена с доста близки езици и ген. Термина славяни идва от името на едно от славянските племена и те са се наричали точно "славяни" и това е станало общото название на тези хора с много близки езици и ген.

180

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Траките дами и господа са избити до 80 ПРОЦЕНТА.Оцелелите са се крили по планините и горите.Документи ли ви трябват за спасяването си??? Ха ха ха... Нито един българин не е трак!!!!!!!!! Нито славянин.Халюцинатори руски

179

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Ауууу кви лъжи ха ха ха...Румънците са наследници на даките. Нииищо славянско нямат.Хърватите са мюсюлмани повечето, къде сте чули славяни муслимани?????Българите идвайки и избивайки траките написали в музеите, славяните и аварите опожарили марцианопол и избили всички местни през 596 г и изведнъж хоппппааааа България....ААА ...как тъй???Нямаше ли да пише победителите СЛАВЯНИЯ или Авария?????? България е......кви славяни?????Костадин Костадинов във Финландия ще го причислят за бежанец, ще

178

Българите

преди 6 месеца

Имат повече гени от първоначалните антични обитатели на Балканите- траки итн. и по малко славянски ген..

177

Анонимен

преди 6 месеца

А кои нации от Балканите са със най-силен татарски ген ?

176

Славяните

преди 6 месеца

Не са етнос, а група народи от различни етноси. Обединява ги че разговарят на славянски езици..Източни славяни са: беларуси, украинци, руснациЗападни славяни: поляци, словенци, словаки, чехи.Южни славяни: българи, сърби, македонци, босненци, хървати..Румънците не са славяни..

175

Анонимен

преди 6 месеца

Христианизацията на българските земи започва в Южна Тракия от апостол Павел, достигнал до Филипополис, в Добруджа - апостол Андрей, в Македония и Егейска Тракия - Тимотей, Сила, Тит и енвагелист Лука. Техни последователи са: Ерма - първият епископ на Филипополис - ръкоположен от апостол Андрей за епископ на Одесос (Варна), Мелитон - основател на катедра в Сердика. В много селища има епископски катедри. Степента на христианизация по тракиските земи е големияят брой мъченици през III век!