106

Рендету

преди 9 месеца

""""Тя не иска да харчи парите на страната за нови танкове"""" ----- Ами в такъв случай сигурно е готова да заплати минимум 1 или 2 Трилиона долра репарации на укро Хунтата, преди да доведе "наша Раша" до разпадане! -)))) Е, всеки има право да издигне кандидатурата си...., дори и Домохазяйките, що пък не, щом Акушерка управлява ЕС... -))))

105

до супер селтак

преди 9 месеца

"""""Хваща окото, аз бих гласувал за нея."""" ------- Затова и Бг се намира в такова окаяно състояние - най-бедната държава членка на ЕС!!!!! Но..., видимо още не сме стигнали Дъното на "Дъното"!!!!

104

:)

преди 9 месеца

Т'ва е малко като Бойко и Делян добрев - "Брат, ти го играй опозиция, да не излезем много единни" - ама Той синковeца от Банкя от къде си мислите че ги е научил тези номера? Ами от учебника на КГБ, разбира се. :)

103

Запознат

преди 9 месеца

Пудинг да се пусне срещу Навални, ама го държи в затвора за измислени одвинения. То иначе така е лесно - "Хей ти, направи си опозиция и излез срещу мен на изборите" хааха

102

тТт

преди 9 месеца

"""Сега тя живее в Ржев, малък град на 140 мили от Москва""" ------ "140 Мили", не Километра, а Мили!!!! """"....казва тя пред The Times""". Тоест, имаме поредното "британско Памфлетче" преведено с Гугъл Преводач и Пейстнато в сайта!!! Уви..., това е нивото на Бг журналистиката днес, дами и г-да - гугъл преводач и копи пейст!!!

101

"опозиция"

преди 9 месеца

Тази е опозиция на Пудинг, точно колкото и моите мисиpки са ми опозиция - аз ги 'раня и поя, а ония вечно са недоволни и искат още и го показват винаги, мисирчиците не са като кученцата..

100

ПУСКАЙТЕ ПЛАНЕТА

преди 9 месеца

Пуснаха песен на ВАЯ - чисто ново име за прасенцето ми. (IT земеделеца)

99

абе

преди 9 месеца

таз девойка от прозорец или балкон ше пада ? другия вариант е да е подставено лице от самия путин за пред хората :) но после може да се разболее тежко ненадейно .

98

УРУДА IT СПЕЦОВ

преди 9 месеца

Пускам си сега телевизия Планета и кво да вида - Доника, Десита, Моника, Хубавеца и Дениз и Джаро, Пенелопа - чисто нови имена за моето стадо кози.

97

I’m

преди 9 месеца

Абе няма лошо жената да стане президент и Русия някак си да тръгне в друга посока. Само да им докара евроатлантическите ценности и американската демокрация. Друг е въпросът, че без Русия в ролята на дежурния враг и оста на злото, НАТО не може да оправдае съществуването си. Путин е удобен на американците и ЕС.

96

Анонимен

преди 9 месеца

Срещу кого? Нали Путин още не е ,,официален кандидат "? Тя ако е реален кандидат в така наречените избори срещу Путин, колко ще и струва гробното място? Или мястото в пандиза?

95

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро ще четем за внезапната й умирачка

94

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте да я видим и надолу, в лице иначе е ОК ама малко прилича на Емили Тротинетката та поражда съмнение за автентичност на пола.

93

Супер Селтак

преди 9 месеца

Хваща окото, аз бих гласувал за нея.

92

Анонимен

преди 9 месеца

С днешна дата, 8 декември, нивото на доверие в Путин сред анкетирани руснаци надхвърля78%.

91

Анонимен

преди 9 месеца

Едва ли е най-силният конкурент на Путин, но е удобна за пропагандата.

90

Анонимен

преди 9 месеца

Колко са платили на момата?

89

Тюркоазов

преди 9 месеца

Ще заъврши с новичок , но разбира се след като загуби изборите и набере 0.01 % от гласовете.

88

Анонимен

преди 9 месеца

няма как да имаш 90% подкрепа ако не правиш фалшиви избори ! И ако мислите, че тази жена е случайно там - много грешите ! Тя е там за да спечели джуджето ! За да има слаб противник ! За да се накажат после всички които я подкрепят и всички които пишат против ***

87

Анонимен

преди 9 месеца

Пародия Дръдръндуцарт! АналниятСашко се оля около атентата на Борис Немцов, който беше Зеленският проект срещу Москва, во овреме усетил клопката бе разстрелян защото непожела да танцува ва русофобски петолиния