92

Малко за историята

преди 9 месеца

Да си припомним, че Иран е съвременното име на древна Персия. А от Персия светът е получил много. Вавилон е бил един от центровете за развитие на научното знание по това време. Вавилонската кула и висящите градини на Семирамида са две от седемте чудеса на античният свят.

91

Диана

преди 9 месеца

До Че стройте си бе! С такова мнение, ти просто игнорираш проблемите там-за руснаците преходът има много по-дълбоко измерение. Дълго те бяха драстично игнорирани и съответно шовинизирани, нужни са целенасочени действия за да се преодолеят психологическите последствия на Студената война /това важи и за САЩ, разбира се!/..Като обиждаш един болен човек, не решаваш проблем..Целият свят загуби от тази Студена война-толкова по-напред бихме могли да бъдем всички ако не се воюваше, а се решаваха пробл

90

Македонист

преди 9 месеца

До Боби: А СССР създаде прецедента Македония. Като кажеш за едното, кажи и за другото.

89

Доби

преди 9 месеца

Как така велика Русия разчита на страна,като Иран? Нали санкциите не работят? Какво пречи на матушка да си прави сама дронове и боеприпаси?! Хахахха уж големи,а ще победят в Украйна с чужда помощ и след като САЩ спре подкрепата.. Толкова със силната руска армия и икономика. Само бавния русофил още вярва в дядо Мраз.

88

Анонимен

преди 9 месеца

88 Ноуп! Точно НАТО, САЩ пречат на Путин да наложи своята хегемония над света, към която се стреми. Плиткоумните му фенове ще се усетят, но когато бъде късно. Затова, сега е по-добре да си траят и не пречат.

87

Анонимен

преди 9 месеца

АМА ТО НАЛИ НЯМА ВОЙНА, А СПЕЦИАЛНА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ- ХА СЕГА ДЕ...КОЙ ЩЕ ПЛАЩА МИЛИАРДИ ВОЕННИ РЕПАРАЦИИ ЗА ПОРАЗИИТЕ ДЕТО НАТВОРИ.....ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЙ Е ОПОНЕНТ НА ПУТИН ЗА ИЗБОРИТЕ НА 17 МАРТ- ЗАТВОРНИК С 25 Г ПРИСЪДА- ПРАВАТА НА ЧОВЕКА СА ЗАЩИТЕНИ ПО РАШИСТКИ В ДЪРЖАВАТА НА СТАЛИН ЦАРИ ДЕМОКРАЦИЯ КОЯТО КРЕЩИ- УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ, УБИВАЙТЕ- УКРАИНЦИТЕ НЕ СА ХОРА- ПОМНИТЕ ЛИ ДУГИНА ПО ЦЕНТРАЛНАТА РАШКА ТВ.

86

Сът

преди 9 месеца

Хахаха каква мецана да ръчкат бе сплескан!? Мецана иска помощ от страни от 3тия свят.. Скриите се някъде и мълчете

85

Баба чичолина

преди 9 месеца

Що им требеше да ръчкат Мецана?

84

Анонимен

преди 9 месеца

87 Путин води война в Украйна срещу запада. След Украйна наред е друга европейска държава... Руският диктатор иска да унищожи демокрацията и да наложи на света своята примитивна диктатура. В тази война "православният славянин" Путин има за съюзници радикални ислямистки държави. С тях организира клането в Израел, където отвори втори фронт срещу запада. За да отклони вниманието и помощтта на запада към Украйна.

83

Боби

преди 9 месеца

До Диана Реални цели на всичко това. 1. НАТО повече да не се разширява и САЩ да не е Световен Хегемон. 2. Базите за Атомно оръжие и неговите носители да не се доближават до РФ - ОСНОВНА ЦЕЛ. 3. Премахване на НЕОНАЦИСКИЯ ТЕРОРИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ В КИЕВ и унищожаване на останалите неонацисти. 4. Разширяване териториално на Русия с привличане на колкото се може повече нови данъкоплатци като се ползва Казуса Косово създаден в международнат аполитикао от кой - САЩ разбира се!

82

Диана

преди 9 месеца

Аз все още не разбирам целите на тази война в Украйна! Бият се, отцепват територии, но не казват, че проблемът е в териториите...Не е никак ясно какво точно искат там руснаците - те трябва да формулират своята цел там, според мен..Ако само искат да бият фашизираните украинци, защо тогава отцепват територии?..Доста мътно...

81

Анонимен

преди 9 месеца

САЩ трябва да водят по-твърда политика срещу заселването на руснаци и ислямисти в държавата си.

80

Че стройте си бе!

преди 9 месеца

До Слава на Русия.....Кой ви пречи! Стройте си каквото щете и както щете, но само във ВАШАТА територия! Махнете си кървавите ръце от Украйна и цивилизования свят и стройте магистрали до Иран, Северна Корея или до Луната ако щете. Има само една малка подробност - парите не са там, за където се каните да строите! Там Вие трябва да наливате пари и да давате за без пари, или на символична стойност газ и нефт.И съвсем естествено е да не издържите дълго!

79

Crise=Opportunity

преди 9 месеца

За съжаление това ще доведе до световен хаос. Преди всяко презареждане е така. Без САЩ, дори Венецуела си повярва и иска да нападне Гаяна заради петрола им. Това е малка държавица с под 1млн. население. Дори и да не са номер 1, САЩ ще продължат да имат влияние и ще са в позицията на Китай отпреди 20-30 години. Докато се съвземат..така,че..урожаят на ислямисти и комунисти е сега. Но не за дълго.

78

Анонимен

преди 9 месеца

80 Това е така, защото демократите в САЩ допусната измета на света, в държавата си и позволиха на твърде много руснаци и ислямисти да получат американски визи. Позволиха на Русия да се намеси в изборите им и да организира оскверняването на Капитолия.

77

Другарю Путин!

преди 9 месеца

До Другарят Путин......Ние в България сме "сготвени" отдавна. Само дето "яденето" ни няма да ти хареса!

76

Анонимен

преди 9 месеца

77 Заради имперските си интереси, Путин забрави християнството и се съюзи с радикалния ислям срещу запада. Изби стотици хиляди "православни братя славяни" в Украйна, с което постави Русия на стената, на срама. Русия никога повече, няма да може да претендира, да бъде център на православието и "Трети Рим", за което помечтаха някои от болните мозъци в агресивна Русия.

75

Crise=Opportunity

преди 9 месеца

САЩ са във вътрешна криза. Младото им население е абсолютно изперкало. Заради корупция. Харвард за 4г. е получил 300 млн.от Катар. Тексасците са последните патриоти. Но и те бавно си заминават. В Остин имаше про-палестински протести. Трябва да ги видите! Ислямисти на коне и в пикапки, в каубойски стил..посмешище! САЩ трябва да се приберат за да решат вътрешните си проблеми. За съжаление..

74

Жиката

преди 9 месеца

Ислямът и православието са в мирни отношения.Запада да му мисли.

73

Анонимен

преди 9 месеца

Хода на войната е да унищожиш всички фашисти и терористи