60

Анонимен

преди 9 месеца

До ДНК проби Има един в президенството дето е едно към едно с него .... но, да Бокаса не е много по-назад. Общото между двамата "наследници" е, че и двамата се пишат "европейци/натовци" но си си АСЪЛ руски слуги.

59

Богат българин

преди 9 месеца

Един настоящ ефрейтор от бившето им УБО на поделението в Ловеч поздравява приятелите си от детството ми. А те са доста. Ще започна с т-н Валяо Марков, Тинко Кочев, Петьо Стоименов и останалите от хайманите му на г-н Радко Митов. Ами, аз съм си просто един от тях. Поздрави и за г-н Фикри, Лютви и Мустафа. Те също си я обичат играта ни. Ще си я заиграем нашата си, но не както преди 40 г. Сега само на тотото 1 я играем. С песните на Влади Марков.

58

Анонимен

преди 9 месеца

От СССР имахме само полза, и никой не е бил толкова верен на СССР. Трябваше да следваме само линията, никой не се е бъркал във вътрешните работи както днес САЩ

57

ДНК проби

преди 9 месеца

Да не излезе накрая, че бай Тошо е презкачал дуваря на резиденцията у Банкя. Че има един дето много прилича на него от това село.

56

Анонимен

преди 9 месеца

До Public enemies Руски опорки за наивници. Единствената причина да "нарастнат цените с "други източници"" е ако руските окупатори останат във владение на рафинерията включително и чрез подставени лица като Пеевски. Тогава ще провеждат "наказателна политика" както руския окупатор многократно го е правил срещу българите, когато са били "непослушни"

55

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гъзоBе, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

54

Анонимен

преди 9 месеца

Верността към сащ е напълно налудпичава както беше и верността към партията и ссср. Малко мозък е нужен!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Разбира се, васалната територия не може никъде да се насочва, васалната територия се движи натам, накъдето и наредят господарите.

52

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия, за разлика от Запада, всичко върви както трябва.

51

Анонимен

преди 9 месеца

ИЗЧАКАЙТЕ ОЩЕ МАЛКО, ЗАЩОТО ПАЛАЧИНКАТА ВЕЧЕ СЕ ОБЪРНА.:)))

50

Public enemies

преди 9 месеца

52 България отдавна е насочена към САЩ и ако имаше възможност изобщо не би купувала природни ресурси от Русия, управляващите колкото и да им се смеете имат минимална икономическа грамотност, да внасяш петрол и газ от другаде означава огромни транспортни разходи и ще нарастнат цените на тези продукти страшно много на българския пазар.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Изявленията на ръководителя на киевския режим Владимир Зеленски за провала на контранастъплението и спешното изграждане на отбранителни структури шокираха всички онези западни пропагандисти, които почти две години с пяна на устата доказаха, че "Украйна побеждава Русия". Вижда се как един след друг те преминават в дълбока защита, оправдават се за несбъднатите си прогнози и прехвърлят вината върху другите.

48

Анонимен

преди 9 месеца

След гадостите които България натвори последтните години, вече никога няма да получи нищо от Русия на приоритетна основа.

47

Анонимен

преди 9 месеца

"Аз самият с изненада го открих": Путин каза, че от март 2022 г. броят на чуждестранните компании, работещи в Русия, не е намалял, а напротив, е нараснал!

46

Анонимен

преди 9 месеца

Защитата на руските интереси, докато се правим на "европейци" продължава.

45

Анонимен

преди 9 месеца

A какво става с контранастъплението?

44

Голема драма

преди 9 месеца

Парите отиват вместо в Кремъл в Кирчо, Боко и Пеевски. За народа пак нищо. Поне няма да финансираме терора на Путин. Ако не друго, поне това е що-годе добра новина.

43

психо

преди 9 месеца

Гроб,подмяната и дерибейците от ДБ са за кафеза в Централния.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Само Путин може да разглоби държавната Мафия.

41

Анонимен

преди 9 месеца

До АнонимеН Ей,Карлуковския,колко пъти ти казваме да успокоиш топката,че пак ще надрискаш чаршафите.Остави петрола,кажи нещо за контраофанзивата.