72

Анонимен

преди 5 месеца

Русофилите ще ги копаме в ями и няма да се знае кой къде е.

71

Анонимен

преди 5 месеца

До До 69 "Той поне ще има надгробна плоча. За разлика от русофилската агентура в България." Зеленски скоро ще надмине Хитлер, и на гроба му ще се организират само бандеровски сборища. Нацистите, наследници на СС Галичина ще пеят Нацистки песни, да се надъхват за реванш с Русия.

70

Анонимен

преди 5 месеца

Ставай Залужний Огромная! *** на Смертовой Бой. Врагът Украински да мга еш ичката айчина!

69

Анонимен

преди 5 месеца

Между Зеленски и Залужни няма никакви проблеми... Всички инсинуации по темата са инспирирани от кремълските злодеи и подлеци...

68

Зеленски предупреди

преди 5 месеца

Майдан 3 е в ход. В следващите дни и седмици ще четем всевъзможни глупости по адрес на Украйна и украинския народ.

67

ВолтметърЩекатиленск

преди 5 месеца

Най вероятно Залужний не е Залудо Залъгалка за Лъжовем Атентант който ще са Лъзне Леко в Лукративен Лекоавтоматен Лютоебенпреврат. Ай да му е на Залужни всичките планове да са огин и пуковня и молекула от ЗеленияГлист да не остане

66

До 69

преди 5 месеца

Той поне ще има надгробна плоча. За разлика от русофилската агентура в България.

65

Анонимен

преди 5 месеца

До ПРЕЗИДЕНТСКИ "На Остин беше казано за необходимостта от 17 милиона снаряда" Има хора, които без руски фейкове не могат да си представят живота. Буквално ежедневието им е зле, ако не издумкат някой руски фейк.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Надгробната плоча на Пан Зеленски ще е най-оплюваната на гробището в Арлингтън. Ще трябва да я чистят всеки ден от хр.чки.те на украинските вдовици.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Залужни да не тръгва срещу Зеленски, а да стои плътно до него. Съединението прави силата. Падне ли Зеленски, Украйна си заминава.

62

ПРЕЗИДЕНТСКИ

преди 5 месеца

ПОДИГРАВКИ: "за изпълнение на задачата на президента за освобождаване на цялата територия на Украйна са необходими сили и средства на стойност 350-400 милиарда долара" и още "На Остин беше казано за необходимостта от 17 милиона снаряда. Меко казано, той беше изненадан, защото целият свят не може да събере толкова много снаряди"---------------------- Е какво повече трябва, за да се убедим, че шут е завзел ролята на президент на Украйна?

61

Анонимен

преди 5 месеца

До Реалността, Гледах видеа от този Кива, че той си е жив върл русофоб, буквално, не знам какво е правил в Подмосковието, където е убит? Или е искал да избяга от войната и си спаси живота, кой знае.

60

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 62 "Украйна е руска територия с руско население." И Иля Кива така разправяше, но тази сутрин са го намерили в Русия с дупка в главата и поздрави от Буданов.

59

Факти

преди 5 месеца

Зеленски е най-популярния политик и президент на 2023 година, а кремълския, мъртъв диктатор е най-популярния военнопрестъпник.

58

Анонимен

преди 5 месеца

На гробището в Арлингтън скоро ще има нова надгробна плоча. R.I.P Пан Зеленски. На Никого няма да липсваш, дори на жената и децата.

57

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименУкрайна е руска територия с руско население. Но кой империалистически заграбва чужди държави и ги подчинява? Не е ли запада, кой заграби Финландия и Швеция неотдавна? Кой? Докога ще се раздува този колониален несъюз и нацистки райх, в който няколко държави , които се броят на пръстите на едната ръка, ограбват останалите?

56

Реалността

преди 5 месеца

До Анонимен 60 Не се измъкна жив от украинските служби Иля Кива, украинския предател, който го раздаваше клоун по пропагандните канали на руския режим.

55

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен "На Зеленски, му подготвят бягство и изсулване от отговорност, но няма да му се размине, след толкова много агресия и пролята невинна кръв" Няма да се измъкне жив.

54

Анонимен

преди 5 месеца

На Зеленски, му подготвят бягство и изсулване от отговорност, но няма да му се размине, след толкова много агресия и пролята невинна кръв, че и още нещо, което не искам да споменавам.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Срещу долнoпpoбните, русофилски лъжи и опорки по форумите и социалните мрежи трябва се действа безскруполно и брутално за да се докарат тези дeгeнерати до истерия или инфаркт! Ха-ха-ха!