50

Антон Силуанов

преди 5 месеца

Не знам, ама в Русия рибата струва 5 пъти по евтино от тука. Кой е техния финансов министър?

49

Q

преди 5 месеца

До 46-48 като теб "бате"..)0

48

Долу БКП

преди 5 месеца

Горивата на лук ойл са супер гадни след един резервоар дизел и чисто нова кола влиза в сервизен режим. Бензина също е зле кола с катализатор едва минава преглед. Вдигат изискванията за ГТП , а горивата са мега зле без никакъв контрол, който е зареждал в чужбина знае разликата. Заредих в Одрин колата заработи като нова и вдигна мощност все едно я чипосах.

47

Абе

преди 5 месеца

То и без ток нямаше да останем,а *** на стояхме по 3 ,4 дни.така, и без *** ще стоим.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Русоробите в България обичат да бъдат грабени от червения обирджия Лукойл за сметка на пияните руснаци и сега реват, че това няма да продължи. Няма по жалко поведение от тяхното.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Най-големият си, бат Асене. Голям министър си. Ще изстреляш България напред и нагоре.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на най - добрия министър на финансите през новата ни история. Щом като рубладжии, ко.пей.ки и *** крещят и врещят това е гаранция е Василев в прав. Подкрепа.

43

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на най - добрия финансов министър на финансите през новата ни история. Щом като рубладжии, ко.пей.ки и *** крещят и врещят това е гаранция е Василев в прав. Подкрепа.

42

Анонимен

преди 5 месеца

абе я неставайте смешни, наистина ли си мислите че лукойл ще напусне България, може само чрез някоя друга офшфорна пак техна руска компания....... всичко е шменти капели, те ако немат тая рафинерия какво ще си правят нефта от терминала в Новоросийск, в момента от там само към България се изнася, това означава да затворят и терминала там

41

цар Киро великиййй

преди 5 месеца

Както пееше Хазарта ; " Защо ме управлява гостенин" ?

40

Българин

преди 5 месеца

Така говорихте и за газта. И сега плащам двойно повече за отопление с газ. Иначе е прав - няма да останем без горива, но на пазарния принцип, когато няма предлагане, цената ще се вдига. Решението за спасение на родината ни е само едно - нов народен съд!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Ококорения ще бъде бит с пръчки! Продажен уникорн!

38

Ром"с

преди 5 месеца

Абе тоз лАже повече от сциганите бре,амо то в днешно време бъллгари и цигссани вече под един знаменател в съотношеие 70-75 към 80-85% .Действията на Лукойл са от решенията на "Асенчо и ко" под патронажа на посолството да ги махнат ,те няма да чакат март..ей тоз лАже много ,като стар българрин)).Асенчо и ко ще подгонят инфлацията след НГ с 20-30% и след това ще има отново уыеличаване на пенсии,на минималната,на соц помощи със ..заеми за да "вдигне" стандарта..за еврозоната!(олигархията това иска)

37

Анонимен

преди 5 месеца

Асенчо без гориво нема да остане, Културиста ще го зареди до горе, без големите акцизи!

36

реалист

преди 5 месеца

Путино.ро.би.те реват като магарета, че руския монополист обирджия на българите ще бъде продаден. Тия червени мръсни.ц.и не са свикнали да работят в конкуренция и да си плащат данъците.

35

Анонимен

преди 5 месеца

Подготвяте ли се за Никулден?:)))

34

Груйо Михалов

преди 5 месеца

Кво става с олигарсите дето Гешев ги арестува и подгони , грешка ли е било ,сега съдят ли България за морални щети оти знаем ,че са големи моралисти едната чест им е останала само на бедничките...

33

До34

преди 5 месеца

А каат красив тиквун може ли.

32

То е ясно

преди 5 месеца

Че без горива няма да останем. Цените, цените какви ще са?

31

смях

преди 5 месеца

на ко.***.чо, ще му препари под опашката, когато цените на тока се легализират. Ей тогава ще види, кон боб яде ли . И българина плаща ли 600 - 800 лв сметка за ток. До тогава все някак ще го търпим.