130

Анонимен

преди 5 месеца

с какво е легендарен Москвича, с това че се чупеше ли. Тоя които е написал статията виждал ли е москвич на живо????

129

да

преди 5 месеца

а на нашия пазар растат западните трошки, хиляда модела по на 10 - 15 год....колата стара вече, части няма и са скъпи!

128

Анонимен

преди 5 месеца

сега даже славянски език забранявате и им отнемате паспортите на хората и ги прогонвате, щото не са ви научили новите измислени(изкуствени) езици, с които се опитвате да асимилирате славяните в други измислени нации и им манипулирате историята с лъжлива, искаме защита на славянските езици и всеки да има право да говори на тях и право на живот на славяните! Искаме руския език да бъде официален в ЕС, наред с френския и немския!

127

Анонимен

преди 5 месеца

До ТирбушоновЩо не си завиеш името - знаеш къде....

126

Анонимен

преди 5 месеца

До До Анонимен 138Да , затова руснаците са си взривявали Катюшите през ВСВ, когато се наложи, за да не попаднат в ръцете на немците. Немците, ако са притежавали нещо подобно, руснаците нямаше да ги взривяват, за да не откраднат технологията нацистите. То вие всичко сте изобретили, даже руската история и архитектура крадете и я обявявате за уж своя западна, другите нямат право на нещо свое, сега даже славянки език забранявате и им отнемате паспортите на хората, щото не са ви научили измислените

125

Българин

преди 5 месеца

Китайски автомобил сглобен във френски завод с лепенка на руски. Голяма гордост. А като гледам продажбите са за пазар на средна 10 милионна държава...

124

До 143

преди 5 месеца

Некомпетентен си по темата. Явно четеш само пропаганда. Когато Цилоковски е публикувал всеизвесната формула наречена на негово име, фон ти кафяв не е бил роден. Толкоз по въпроса за ракетната наука.

123

Анонимен

преди 5 месеца

щайга

122

Анонимен

преди 5 месеца

До русия е к-*** Стига глупости и лъжлива пропаганда срещу Русия, писна ни от русофобията и омразата ви, която насаждате, отвори си кадрите от времето на царска Русия, за да видиш, че още тогава са се движили с автомобили в Русия!

121

До Анонимен 138

преди 5 месеца

Хитлер е имал, тавариш. Обстрелвал е лондон с балистични ракети. Съвременната ракетна наука се дължи изключително на фон Браун и немските инженери. Катюшите на руснаците са фишеци с локално значение.

120

Гошо

преди 5 месеца

Запада и САЩ блокираха 300 милиарда в западни банки, но активите на западни компании в Русия са за трильони долари...

119

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонименНе е сглобяван от "Рено", а руснаците са купили завод "Рено" , това е доста различно!

118

Пейканов

преди 5 месеца

Китайския москвич е на двойна цена в расиюшка, спрямо цената му в китай.

117

Тирбушонов

преди 5 месеца

Китайската кола е нова първите два месеца. След това започва да се разпада. Но пак е по добре от оргиналните масквичи и лади от съвецко време.

116

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен, Какво ми натискаш минус, виж Катюшите от ВСВ, те са изобретени от руснаци и ракетите са реактивни, кой тогава е имал реактивни ракети, освен Русия, кажи!

115

Анонимен

преди 5 месеца

В Днес.бг се пуска по една такава статия на месец, да надъха троловете и дотам. Помня някакви велики руски самолети, конкуренция на Боинг, щели да пускат. Нито ги помни някой, нито нищо. Успех другаре

114

Анонимен

преди 5 месеца

Китайски таралясник сглобяван в завод на Рено, единственото руско в него са возещите се пияни клошари дръзнали да си го купят.

113

Перничанче

преди 5 месеца

Язе че си карам 15 годишното гоуфче. Тия масквичи и ладички да си ги купуват друзята.

112

Паручик Галицин

преди 5 месеца

Тоя москал е руский, колкото и дамските превръзки на баба ми.

111

Анонимен

преди 5 месеца

До обратно в СССР По *** от тебе няма, ти си зациклил в 90-те години, а понеже имаш само една гънка, в нея се е заклещила пещерната ти омраза към руснаците и шантавата убеденост, че ти си нещо повече