287

трябва

преди 5 месеца

трябва БЪЛГАРСКО правителство, което да прозре най-накрая, че европейски път няма!!! Това, което наричат "европейски път" е сляпо следване на чужди интереси.

286

Maliiii

преди 5 месеца

Тл ъст, маз ен *** си вре зурлата във всичко. Ама Коледа идва, знаем каква е съдбата му

285

Анонимен

преди 5 месеца

Магнитски / пеевски/ ти и твоето ДПС,сте срама,за България.

284

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя го поставиха в магницки ,и стана най големия атлантик от тогава ,смях ...по добре да си мълчиш

283

Анонимен

преди 5 месеца

Да свършва тая война, че тия продажници подариха всичкото оръжие дето го има войската. Само тояги ще им останат на българската армия. За едните комисионни от посолството и майките се ще падарят на Окрайна.

282

Анонимен

преди 5 месеца

Едно лирическо отклонение и бърз въпрос, някои да е избирал ДП за премиер? И в качеството си на какъв диктува на всички?

281

пффф...

преди 5 месеца

Г-н #Кой много си повярва нещо. Този е същия лакей и слуга на Доган, заради когото падна цяло едно правителство. И сега тръгнал да се прави на големия политик.

280

6

преди 5 месеца

Прасето изгрухтя! Обаче коледатаа е близо!

279

Перко

преди 5 месеца

За какъв евроатлантизъм бърбори този ***? За какви евроатлантически ценности плямпа? Европа и евро ли? Те в Шенген не ни пускат, но нашите политице вече са "евро" атлантици, политици и ... ***, които собственият им народ не припознава и бойкотира изборите. Някой от обикновените граждани да се чувства "евро"? От 30 години сме заседнали в кучия г** именно заради *** като Пеевски, Киро, Бойко, Нинова, Христо и шайките им. Плакнат ни защото някой трябва да им плати сметките ... Хайдуци.

278

Анонимен

преди 5 месеца

До странноНикак не е странно. Магнитски така им замая мозъците, направо frog brain. способни на всичко.

277

123

преди 5 месеца

Абе оти сте сложили чак на 4-то място мъдрите слова на Д. Пеевски? Такива епохални мисли трябва дни наред да са на първо място, че да може съвкупното народонаселение да попива от неговата мъдрост и разбиране по всички възможни въпроси

276

странно

преди 5 месеца

Този извъднъж стана бесен русофоб. Пак за пари става дума сигурно-

275

?

преди 5 месеца

Я пак! КОЙ точно е срамът!???????? Д ува и държявата ска пана!

274

Санчо

преди 5 месеца

Шиши и да се натегаш паричките ти изгореха

273

Ром"с

преди 5 месеца

Ех ,тои Магнитски ...само Магнитски се осмели да види "сметката" на Пеевски за толкова "трудов стаж" на Пеевски в НС ,а то бяха закани,то бяха вопли-сополи от нашите депутати срещу него,а един руснак на име Магнитски му "видя сметката" и вижте как всеки ден е против руснаците ,ама пак руснак да ни управи нещата ..ех Магнитски,Магнитски ..много си наплашил г-н Пеевски ,та чак не смее да пропусне нещо против Русия с някое страхотно изказване,абе Магнитски чудеса вършиЛ в българската политика !)

272

Анонимен

преди 5 месеца

РАДЕВ прави партия и да изметем тази и "остальная ***"!!!

271

Анонимен

преди 5 месеца

На мен лично ми трябва БЪЛГАРСКО правителство, което да прозре най-накрая, че европейски път няма!!! Това, което наричат "европейски път" е сляпо следване на чужди интереси.

270

Анонимен

преди 5 месеца

До Коко а за кой Радев - Петко ли бе ромсссс!!!!

269

Анонимен

преди 5 месеца

Радев единствен от всички други мекерета е с образование и най важното - математик !!!!а това озгначава , че може да расъждава -СРАВНЕНИЕ борисов и Радев е 1000 към едно за Радев ! Реално това което се дава е капка в морето а всички видяха как добре горът немските леопарти и дори най най !!! но горт като факел !!! Какви БТР бе роми - само карате украинците да умирът повече

268

дедо Ташунко

преди 5 месеца

до Коко: Пожелавам ти спазми по 24 часа на денонощието.